Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Nem fogja szabotálni az RDR2 multiplayer a GTA Online jövőjét

2017.02.08 11:59  |  Írta: Visali  |  Forrás: VG247


Nem csökken majd a GTA Online iránti érdeklődés a Red Dead Redemption 2 többjátékos módja miatt a Take-Two Interactive vezérigazgatója szerint. Az egyik befektető a cég szokásos negyedévi konferenciáján fejezte ki aggodalmát a két játék párhuzamos fenntartásával kapcsolatban, Strauss Zelnick viszont úgy véli, nem lesz egymás vetélytársa a két multiplayer.

Ahogy ő fogalmaz, a szórakoztató ipar egy "különös állatfaj":

"A szórakoztatás valami olyan, amit akarsz, de nincs szükséged rá. Ha épp semmit nem kívánsz meg a piacon, nincs oka, hogy megvedd. Ha viszont több dolog is érdekel, a mohó fogyasztók mindet megszerznek majd" - mondta Zelnick.

A kiadó egyébként nagyon izgatott az RDR2 online tartalmait illetően, részleteket azonban semmiképp sem szeretett volna felfedni. Annyit ígért, hogy további információkat egyenesen a Rockstar Games-től kapunk majd.

Zelnick óvakodott attól, hogy megsaccolja az új RDR eladásait, csupán arra emlékeztetett, hogy az első Red Dead Redemption kezdő évében 8.5 millió darabot adtak el a játékból, életciklusát tekintve pedig 15 milllió példány került a játékosok kezei közé.

A negyedévi jelentés szerint a cég továbbra is 2017 őszére várja a Red Dead Redemption 2 megjelenését PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

dani.szentgali

Offline
2017. 02. 10. 20:54
Ez mondjuk jó hír. És az meg még jobb lenne, ha ez a multiplayeres dolog azt jelentené, hogy az RDR2 multija annyira nem kap nagy hangsúlyt, mint a GTAV-é. Így legalább több idő jutna az egyjátékos módra és nem lenne annyira elbaszva, mint a GTAV-é volt. Az meg sajnos továbbra sem túl jó jel a PC-sek szemszögéből, hogy még mindig csak a konzolokra reklámozzák a játék megjelenését. Nem akarom előre a falra festeni a sátánt, de egyre valószínűbb, hogy az új RDR is csak konzolokra lesz majd kiadva...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak