Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nem fogja szabotálni az RDR2 multiplayer a GTA Online jövőjét

Nem csökken majd a GTA Online iránti érdeklődés a Red Dead Redemption 2 többjátékos módja miatt a Take-Two Interactive vezérigazgatója szerint. Az egyik befektető a cég szokásos negyedévi konferenciáján fejezte ki aggodalmát a két játék párhuzamos fenntartásával kapcsolatban, Strauss Zelnick viszont úgy véli, nem lesz egymás vetélytársa a két multiplayer.

Ahogy ő fogalmaz, a szórakoztató ipar egy "különös állatfaj":

"A szórakoztatás valami olyan, amit akarsz, de nincs szükséged rá. Ha épp semmit nem kívánsz meg a piacon, nincs oka, hogy megvedd. Ha viszont több dolog is érdekel, a mohó fogyasztók mindet megszerznek majd" - mondta Zelnick.

A kiadó egyébként nagyon izgatott az RDR2 online tartalmait illetően, részleteket azonban semmiképp sem szeretett volna felfedni. Annyit ígért, hogy további információkat egyenesen a Rockstar Games-től kapunk majd.

Zelnick óvakodott attól, hogy megsaccolja az új RDR eladásait, csupán arra emlékeztetett, hogy az első Red Dead Redemption kezdő évében 8.5 millió darabot adtak el a játékból, életciklusát tekintve pedig 15 milllió példány került a játékosok kezei közé.

A negyedévi jelentés szerint a cég továbbra is 2017 őszére várja a Red Dead Redemption 2 megjelenését PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

2017.02.08 11:59  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2017. 02. 10. 20:54
Ez mondjuk jó hír. És az meg még jobb lenne, ha ez a multiplayeres dolog azt jelentené, hogy az RDR2 multija annyira nem kap nagy hangsúlyt, mint a GTAV-é. Így legalább több idő jutna az egyjátékos módra és nem lenne annyira elbaszva, mint a GTAV-é volt. Az meg sajnos továbbra sem túl jó jel a PC-sek szemszögéből, hogy még mindig csak a konzolokra reklámozzák a játék megjelenését. Nem akarom előre a falra festeni a sátánt, de egyre valószínűbb, hogy az új RDR is csak konzolokra lesz majd kiadva...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink