Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Vastag lesz a bukszánk a Valentin napi bónuszoktól

2017.02.14 17:17  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Most érdemes pénzt farmolni motoros bandákkal a GTA Online-ban, Valentin nap alkalmából ugyanis 25 százalékkal növelte meg a feketeáru eladásából származó bevételt a Rockstar. A megszerzett pénz reálértékét nagyszerű kedvezmények növelik, a romantikus vérfürdőt pedig két új "Till Death Do Us Part" pálya biztosítja.

A fejlesztők idén nem rukkoltak elő komolyabb Bálint napi újdonsággal, mindössze kettő darab, 2 vs. 2 játékosra szabott adversary pályával bővítették a tavaly készített mód repertoárját. A szerény kínálatot ugyanakkor duplán kárpótolják a rermek pénzszerzési lehetőségek és a jelentős árengedmények.

Ahogy az borítékolható volt, a Be My Valentine öltözékek, az Albany Roosevelt és Roosevelt Valor kocsik, valamint a Gusenberg Sweeper gépkarabély árának negyedét elengedik. Hasonló akció lépett érvénybe az Import/Export tetoválásokra, az Ocelot Penetrator sportkocsira, de ami a legjobb, hogy szintén 25 százalékos kedvezmény van Benny összes járműfejlesztésére is, amivel sok százezer dollárt spórolhatunk.

Pénz pedig lesz rá dögivel, ugyanis a legjobb pénzszerzési lehetőségek – a motoros bandák eladásai, valamint a CEO bűnszervezetek zugáru eladásai most 25 százalékkal többet hoznak a konyhára.

Két hét múlva viszont nincs örökké, a bónuszok és akciók a legújabb szokás szerint két hetes ciklus erejéig, pontosan február 27-ig érvényesek.

Az első héten a prémium futam a "Duel" pálya lesz, melyre csak izomautókkal tudunk nevezni. Február 21. és 27. között ezt az "Over and Under" vátlja majd, ahol a kétkerekű parpiákkal tudunk megmérkőzni a csinos kis fődíjért.

ProgenXL

Offline
2017. 02. 14. 21:11
"CEO bűnszervezetek járműeladásai most 25 százalékkal többet hoznak a konyhára."
A láda eladásokra van 25% többlet.
Visali

Offline
2017. 02. 14. 23:01
ProgenXL: Köszi, javítottam
STEVEN SMG

Offline
2017. 03. 13. 21:26
Végre uj DLC

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 31 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak