Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Pénzt lopnak hackerek ártatlan játékosoktól a GTA Online-ban!

2017.04.12 00:47  |  Írta: Visali  |  Forrás: Kotaku


Új trükkel rombolják a játékélményt hackerek a GTA Online PC verziójában, valamint az előző generációs konzolokra kiadott  – PlayStation 3 és Xbox 360 – változatban.

A "vandál suhancok" egy kiskaput kihasználva bármelyik játékos szintjét felhúzhatják, aki még nem érte el a 250-es szintet, ami egyben azt is eredményezi, hogy óvatlanul ártatlanokat is bannolhatnak a fejlesztők, de van ennél merészebb trükk is a csalók tarsolyában.

Bárki pénzét le tudják nyúlni egy érdekes "hospital bill" címszó alatt. A játék úgy észleli, mintha egy passzív módban lévő játékost öltünk volna meg, és ezzel nehezen megkeresett milliók kerülnek át a játékosoktól a cheaterek pénztárcájába.

Egy support bejegyzés szerint a Rockstar Games már dolgozik a megoldáson, de addig is szerencsésebb inkább privát szobákban játsszatani a barátainkkal, akikben megbízunk.

Érdemes csatlakozni valamelyik remek aktív magyar crew köreibe, mint például a...

...vagy bármelyik másik nagyszerű csapat közösségébe, ahol biztosan akadnak normális skacok, akikkel lehet együtt szórakozni, és akár egy teljes szobát meg lehet tölteni értelmes játékosokkal.

dani.szentgali

Offline
2017. 04. 12. 11:27
Az fasza. Szerencse, hogy nincs meg a játék és nem Online-ozok, mert rohadtul felbaszna, ha a rohadt hackerek ellopnák a kemény munkával megszerzett pénzemet. Amúgy csak szerintem ironikus, hogy anno a hackerek pénzt ajándékoztak egy csomó játékosnak, most meg lopnak tőlük?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak