Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elérhető a Land Grab Adversary Mode a GTA Online-ban

Két hét után újabb Adversary Mode-dal gazdagodott a GTA Online. A Land Grab névre keresztelt játékmódban csapatokba verődve kell megküzdenünk a területünkért.

A játék lényege nem túl bonyolult, a színes neonokkal jelzett területeket kell megjelölnünk a saját színünkkel. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy a "csempékre" lépünk, ami természtesen nem olyan egyszerű, mivel a másik csapat is pályázni fog rá, így minden adott egy jó kis fegyveres konfliktushoz.

Az új játékmód játszásáért egészen április 24-ig dupla RP és GTA $ jár, valamint még mindig élnek a múlt hét csütörtökön meghirdetett kedvezmények, így olcsóbban juthatunk hozzá a jachtokhoz, néhány vízi járműhöz és néhány tuning elemhez is.

2017.04.12 10:36  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2017. 04. 12. 11:55
Úristen, hogy néznek ki azok a ruhák... ez már nem GTA... na mindegy. Maga a játékmód biztosan jópofa lehet.

CsabCharger
Offline
2017. 04. 12. 12:29
Az a baj,hogy ezek a játékmódok helyett inkább tenne valamit a rokszar a telibeba***tt csalók ellen. Most tudnám 4K-ban tolni végre ezt a játékot erre nem merek belépni annyi a csaló. Ma 3 session-ből 3-ban voltak. A baj az,hogy most nem csak pénzt tudnak adni hanem el is tudnak venni sőt még rangot is tudnak csökkenteni. Köszi de a 3 év alatt tisztán megszerzett rangomat, köszi de ne. Rúgnám pofán mindegyik kis csirát.

Arminho
Offline
2017. 04. 12. 15:55
Szóval lemásolták ugyanennek módnak a kocsis változatát és áttették gyalogosra. Incredible.

totyak
Offline
2017. 04. 14. 13:54
Kipróbáltam ezt az új játékmódot, felcseszte az agyam, nem szórakoztat, idegesít. Először nem is értettem mi a szitu, csak rohangáltam körbe és színeztem a mezőket, kerültem az ellenfeleket. Aztán rájöttem, az a jó, ha konfliktusba kerülök velük, megölöm őket és átszínezem az ő mezőoket. Csak az a fura, hogy míg én egy gépfegyver tárral sem tudtam megölni őket néha, addig az egyik bukfencezés közben, egyetlen lövéssel terített le. Bukfencezés közben, basszus, nevetséges. Rájöttem, hogy fejlövés kell, akkor gyorsabban halnak. 4, vagy 5 kör volt beállítva, végül megnyertem az adott játékot, de szerintem nekem ennyi elég is volt, a csúcson hagyom abba

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink