Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Kilenc éve jelent meg a Grand Theft Auto IV!

2017.04.29 22:05  |  Írta: Visali


Már 9 éve, hogy a Rockstar Games megajándékozott minket egy lélegzetelállítóan élethűre és igazi metropoliszra sikeredett Liberty City-vel, és ezzel együtt számos szórakoztató pillanattal, feledhetetlen játékélménnyel.

A GTA IV 2008. április 29-étől kapható a boltokban, és megannyi új játékelemmel, valamint kismillió új játékmechanizmussal reformálta meg Grand Theft Auto sorozatot. Visszatért a multiplayer, a fejlesztők kidolgozták a karaktermimikákat, interaktívan használhattuk a mobiltelefonunkat, valódi fizikai törést láthattunk az autókon, és ez csak néhány azok közül a nagyszerű nóvumok közül, amik ekkor jelentek meg először a szériában, és megalapozta a franchise jövőjét.

Kilenc éve még tűkön ülve vártunk, hogy végre a kezünkbe vehessük a dobozt, a játék kilencedik születsénapja alkalmából pedig engedjétek meg, hogy egy kis nosztalgiára invitáljunk Titeket. A hajdani "játékváró hangulat" felidézéséhez a játék hivatalos oldalán közzétett Niko Bellic trailert tartottuk a legjobbnak kiemelni, de YouTube csatornánkon az összes pre-release videót újranézhetitek.

A régi motorosok számára pedig ezután nincs más teendő, mint újra beleolvasni a korabeli előzetesekbe, majd végigfutni a listán, hogy végül mi maradt ki, és mi változott a végleges, lemezen debütált verzióban.

Aki pedig kedvet kapott hozzá, bátran fusson neki újra Niko Bellic történetének, hiszen Michael, Trevor és Franklin rablásai, valamint a tőzsde valóságos megszégyenítése után nem kis élménnyel kecsegtet egy rövid visszatérés a gazdasági válság és kilátástalanság idejébe, de akár egy multiplayer meccshez is érdemes (újra) csatlakozni.

Neil

Offline
2017. 04. 29. 22:34
Sajna nekem kimaradt, pont olyan időszak volt, amikor az az aktuális gépem ment kifele. A San Andreas végigjátszása után pedig a IV-et csak youtube-on nézegethettem éveken keresztül, nem is vittem ki, csak a dlc-ket. :'(
totyak

Offline
2017. 04. 30. 13:21
Nemrég felraktam újra a Steam-es verziót, gond nélkül feltelepült és prímán játszható. Online sajnos már nem sokan tolták, mikor próbáltam. Hogy elment az idő, mintha nemrég adták volna ki ezt az epizódot.
NikitaDragovich

Offline
2017. 04. 30. 14:16
Most azonnal kérek a GTA IV-ből egy feljavított változatot PS4-re! Tök durva lenne, ha jövő ilyenkorra kapnánk egy feljavított GTA IV-et, így pedig pluszban a GTA Online-hoz hozzácsatolhatnák Liberty Cityt. Menő lenne!
CsabCharger

Offline
2017. 05. 01. 11:29
Emlékszem,hogy amikor játszottam a 4-el egy kollégám a kiegészítőkkel tolta. Azt hitte,hogy az a teljes játék és mindig mondogatta nekem,hogy én nem is a 4-el játszok hanem valami gagyival. .
dani.szentgali

Offline
2017. 05. 01. 13:33
NikitaDragovich: Abszolút egyetértek! Nem lenne rossz, ha újra kiadnák a GTAIV-t. Mindig is jó játék volt. Bár én arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy vajon lesz-e jövőre nmobilos port. Mondjuk nem látok rá sok esélyt, hiába nagyon erősek az újabb és újabb telefonok, azért egy GTAIV-gyel nem hiszem, hogy jól boldogulnának. Na de majd egy év múlva kiderül. Az mindenesetre borítékolható, hogy valamiféle nagyobb hangvételű dolog várható majd a R*-tól az újabb 10 éves évfordulóra.
NikitaDragovich

Offline
2017. 05. 01. 14:10
dani.szentgali: Mondjuk, még a VCS-ről sem volt eddig semmi, de majd december környékén biztosan azt is kiadják újból.
Rockstar69

Offline
2017. 05. 01. 15:20
dani.szentgali: Telefonra biztos nem jött, de egy PS4-es, Xbox One-os felújított változat hátha lesz.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak