Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Egy héten át farmolhatjuk a milliókat a GTA Online-ban!

2017.05.09 17:39  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Ismét érdemes elővenni a símaszkot a ruhásszekrény mélyéről, és leporolni a táblát a heist tervező szobában, egy héten át ugyanis dupla pénz és RP jár valamennyi rablásért a GTA Online-ban.

A múlt héttől május 15-ig a biker contract küldetésekre van érvényben kétszeres szorzó, a fejlesztők ezt az ajánlatot most megspékelték egy nagyon ritka, és talán az összes közül a legtöbb pénzt hozó lehetőséggel.

A fentiek mellett továbbra is érvényben lévő ajánlatok, kedvezmények, kiemelt tevékenységek a következők:

Szorzók és ajánlatok: 25 százalékkal több bevétel CEO zugáru eladáskor
(Special Cargo Deliveries)
25%-os kedvezmények:

• M.C. klubházak és klubház-fejlesztések
• M.C. gyárak

• Nagasaki Shotaro
• Progen T20
• Western Company Annihilator
• Nagasaki Buzzard
• Karin Technical (mindkét ár)
• Vapid Desert Raid
• Vapid Trophy Truck

• Járművek páncélozása (Vehicle Armor)
• Golyóálló abroncsok (Bullet Proof Tires)
• Golyóálló mellények (Body Armor)
• Robbanó töltények és eldobható fegyverek
• Rakétavetők és gránátvetők

Kiemelt prémium verseny: "Beach Party" pálya
Time trial: Raton Canyon

Minden akció és szorzó hétfő estig-kedd hajnalig él.

totyak

Offline
2017. 05. 11. 17:41
Ha nem unnám már halálosan én is az Online részt, még örülnék is. Pár hónapja még védtem, hogy nem olyan rossz az, mindig jön valami kis újdonság, de mára már nekem is kevés ez. Hetek óta be sem léptem a játékba. Unom, hogy az online csak arról szól, hogy 0-24-ben farmold a pénzt, hogy aztán egy pillanat alatt elverd egy épületre, kocsira, vagy yachtra. De nekem ezekre nincs is szükségem. Nagyon kellene egy single sztori dlc, de szerintem egyre esélytelenebb. Nagy kár.
dani.szentgali

Offline
2017. 05. 11. 19:13
totyak: Sztori DLC-t már biztosan nem fognak kiadni a GTAV-höz. Ahogy korábban többször is megírtam, az Online sajnos elvitte a GTAV sztori DLC-jét.
UnNarrator

Offline
2017. 05. 11. 22:17
Nem is lenne rossz, ha meg lehetne venni azt a szép kis farmot a térkép jobb felsõ részén (khm rég játszottam 1080pben), tyúkokkal, malaccal, meg põ'költtel. Ott aztán eláshatnám a kb. 4,5 milliárdos, 7935-ös szintû Ps3-as karakteremet XD
dani.szentgali

Offline
2017. 05. 12. 19:41
UnNarrator: Azta. Elég durva, hogy már olyan magas szinten vagy! Ahogy emlékszem, én kb. csak 130-140 szintig jutottam anno Xbox 360-on.
CsabCharger

Offline
2017. 05. 14. 09:28
dani.szentgali: Biztos lehetsz benne,hogy csaló tolta fel a szintjét. Én bő 3 év tiszta játékkal tartok 466-os szinten. Persze pár hónapos kihagyások mindig voltak amikor untam. Amiben bízom az az amit itt az oldalon már írtak. Egy fizetős map dlc. Amiben megnyitnák a kaszinót is. Az pedig full igaz a játékra amit totyak írt. Bár Én 2 hónap kihagyás után most megint felüdülten játszok. Farmoltam 5 és fél millát tisztán aztán egészen véletlenül (esküszöm,hogy nem kértem) az ölembe esett még bő 4 milla. Csaló volt a sessionben. Adott mindenkinek 100K. Áttettem a számlára és szobát váltottam. Az új sessionben már 5,6 helyett 9,6 millám volt. Amúgy még a Criminal Mastemindot sem csináltam meg. XD
NikitaDragovich

Offline
2017. 05. 14. 18:31
totyak: Én jelenleg még nem unom a GTA Online-t, mert nekem még mindig sok mindent be kell benne pótolnom. (Lowrider DLC, Bikers DLC, Import/Export DLC és Further Adventures in Finance and Felony DLC) Ezekkel elvagyok egy darabig, de ha majd teljesen megcsinálom őket, akkor valószínűleg én is megunom a játékot. Most például Lamar lowrideres küldetéseit csinálom.

Egyébként teljesen egyetértek veled. Szerintem igazán jöhetne végre egy normális DLC. Például Liberty City map expansion vagy egy Kaszinó DLC.
dani.szentgali

Offline
2017. 05. 14. 20:07
NikitaDragovich: Látom nagyon álmodoztok itt a jobb minőségű DLC-kért. Igazatok is van, csak sajnos a Rockstar ezt magasról leszarja. Nekik teljesen mindegy, hogy milyen DLC-t adnak ki addig, amíg több millióan letöltik és játszanak a GTA Online-nal. Az a baj, hogy ilyen fejlesztői hozzáállás mellett hiába ábrándozunk normális DLC-kről, sajnos biztosan nem fogunk kapni. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mikor jön meg végre a Rockstar esze - ha megjön egyáltalán - és mikor adnak majd normális DLC-ket a GTA Online-hoz, de az idő múlásával és a szarabbnál szarabb DLC-k megjelenésével egyre csekélyebb az esély arra, hogy valami normális dolog is bekerül majd a játékba.
NikitaDragovich

Offline
2017. 05. 15. 09:29
dani.szentgali: Mondjuk, azért az új konzolokra és a PC-re kiadott DLC-k jók voltak. Szerintem azok a DLC-k mind értelmesek és hangulatosak. Csak az a baj, hogy a Rockstar ritkán ad ki DLC-ket, mert mindig ilyen extra hétvégéket meg Adversary Mode faszságokat csinálnak.
dani.szentgali

Offline
2017. 05. 15. 12:10
NikitaDragovich: Ja hát igen, a PC-s/új konzolos DLC-kről nem igazán tudok nyilatkozni, nincs velük személyes tapasztalatom, mert hiába van már meg fél éve PS4-em, még mindig nem tudtam rávenni magam, hogy újra megvegyem egy csomó pénzért a GTAV-öt. Akkor visszaszívom, amit előzőleg írtam, mert ha te mondod, akkor biztosan jók azok a DLC-k, amiket én csak látásból/hallásból ismerek, játszani viszont még nem volt alkalmam velük.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak