Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2018 tavaszára csúszik a Red Dead Redemption 2!

2017.05.22 22:24  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Új megjelenési dátumot kapott a Red Dead Redemption 2. Több hónapos hallgatás után a Rockstar Games bejelentette, hogy 2018 tavaszán rukkolnak elő legújabb vadnyugati kalandjukkal, viszont megígérték, hogy a nyár folyamán többet árulnak el a projektről. Képek is érkeztek.

A fejleszők azzal magyarázzák a halasztást, hogy a Red Dead Redemption 2 az első olyan játékuk, amit az alapoktól kezdve az újgenerációs konzolokra írnak (a GTA V csak át lett portolva), és több időre van szükségük, hogy kiaknázzák a csodamasinák erőforrásait.

A rajongók szívfájdalmát enyhítendő közzétettek hét eszméletlenül hangulatosra lőtt képet, ami valljuk be, azért sovány vígasznak talán valóban megteszi:

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

A képek mellett további jó hír, hogy a készítők most nem burkolóznak egy év hallgatásba a nagy bejelentés után, mint a legutóbbi Grand Theft Auto játéknál. Már a nyár folyamán bőven hallunk majd az új Red Deadről.

Ez egyúttal azt is jelentheti, hogy valamelyik nagyszabású eseményen fog újra villantani a Rockstar, így érdemes figyelemmel kísérni az E3 konferenciát június 10. és 15. között, melyen állítólag a Microsoft épp az RDR2-vel kívánja demonstrálni legerősebb játékkonzoljának teljesítéményét, de akár még az augusztus végi Gamescom is tartogathat meglepetéseket.

A játék PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik.

Rockstar69

Online
2017. 05. 22. 23:44
Aki ismeri a Rockstart, annak ez nem volt meglepetés. Már a bejelentésnél sejtettem, hogy elfogják csúsztatni.
dani.szentgali

Offline
2017. 05. 23. 11:57
Rockstar69: Így van, nincs ebben a hírben semmi meglepő. Én személy szerint reménykedtem idáig, hogy most esetleg kivételt tesznek, és idén ősszel megjelenik a játék, ahogy ígérték, de nagyon éreztem azt is, hogy megint előrukkolnak valami szöveggel, amivel egyetemben bejelentik a játék csúszását. A GTAV után ez azért bőven várható volt sőt, szinte borítékolni lehetett, hogy ez lesz.

Ugyanakkor, ha eddig valakinek nem lett volna egyértelmű, most minden kétséget kizárólag kiderült/lelepleződött a Rockstar marketingpolitikája. Tehát arra gondolok, hogy most már teljesen nyilvánvaló, hogy a csúsztatás szándékos, és a marketing része. A GTAV-nél még csak-csak elhittem, hogy technikai meg egyéb gondok miatt kellett elcsúsztatni a régi konzolokon a minél szebb eredmény elérése érdekében, de az RDR2-nél szinte biztos vagyok benne, hogy ezt tavaly ősszel is tudták a bejelentéskor meg a trailer bemutatásakor, hogy csúszik a játék. Már 100%, hogy ez a marketing lényege. Tudták ők, hogy idén senki sem fog RDR2-vel játszani ősszel.

Amúgy fasza, hogy eddig két őszi megjelenést is elcsúsztattak jövőre azokból a játékokból, amik érdekelnének/érdekelnek. Az új God Of War jövő évre történő csúszását a főszereplő szinkronhangja jelentette be még pár hete, erre most meg jön az újabb hidegzuhany a Rockstartól, hogy az RDR2 is elmarad idén. Már csak a Naughty Dog-nak kéne kitalálnia, hogy a Last Of Us Part 2 sem jelenik meg ebben az évben, és akkor videojátékok szempontjából megy a kukába az egész 2017-es év.
Arminho

Offline
2017. 05. 23. 17:58
Csak nem elhalasztják? Ki gondolta volna?
Franklin

Offline
2017. 05. 23. 18:44
dani.szentgali

Offline
2017. 05. 24. 11:54
Franklin: Nagyon úgy néz ki!

Amúgy tévedtem a múltkor, mert az RDR2+God Of War+Last Of Us Part 2 trión kívül idén még a Star Wars Battlefront 2-t is vártam/várom. A probléma ezzel csak az, hogy ugyan ez a játék biztosan nem fog csúszni, viszont az EA hanyag fejlesztőcsapatai meg a cég pénzéhsége erősen leronthatja a végeredményt, ahogy az előző résznél is. Ettől függetlenül húgommal biztosan megvesszük, de míg a fenti 3 játék szinte minden kétség nélkül zseniális alkotások lesznek egytől egyig, addig a Battlefront minősége finoman szólva elég kérdéses.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak