Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

2018 tavaszára csúszik a Red Dead Redemption 2!

Új megjelenési dátumot kapott a Red Dead Redemption 2. Több hónapos hallgatás után a Rockstar Games bejelentette, hogy 2018 tavaszán rukkolnak elő legújabb vadnyugati kalandjukkal, viszont megígérték, hogy a nyár folyamán többet árulnak el a projektről. Képek is érkeztek.

A fejleszők azzal magyarázzák a halasztást, hogy a Red Dead Redemption 2 az első olyan játékuk, amit az alapoktól kezdve az újgenerációs konzolokra írnak (a GTA V csak át lett portolva), és több időre van szükségük, hogy kiaknázzák a csodamasinák erőforrásait.

A rajongók szívfájdalmát enyhítendő közzétettek hét eszméletlenül hangulatosra lőtt képet, ami valljuk be, azért sovány vígasznak talán valóban megteszi:

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

A képek mellett további jó hír, hogy a készítők most nem burkolóznak egy év hallgatásba a nagy bejelentés után, mint a legutóbbi Grand Theft Auto játéknál. Már a nyár folyamán bőven hallunk majd az új Red Deadről.

Ez egyúttal azt is jelentheti, hogy valamelyik nagyszabású eseményen fog újra villantani a Rockstar, így érdemes figyelemmel kísérni az E3 konferenciát június 10. és 15. között, melyen állítólag a Microsoft épp az RDR2-vel kívánja demonstrálni legerősebb játékkonzoljának teljesítéményét, de akár még az augusztus végi Gamescom is tartogathat meglepetéseket.

A játék PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik.

2017.05.22 22:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Rockstar69
Offline
2017. 05. 22. 23:44
Aki ismeri a Rockstart, annak ez nem volt meglepetés. Már a bejelentésnél sejtettem, hogy elfogják csúsztatni.

dani.szentgali
Offline
2017. 05. 23. 11:57
Rockstar69: Így van, nincs ebben a hírben semmi meglepő. Én személy szerint reménykedtem idáig, hogy most esetleg kivételt tesznek, és idén ősszel megjelenik a játék, ahogy ígérték, de nagyon éreztem azt is, hogy megint előrukkolnak valami szöveggel, amivel egyetemben bejelentik a játék csúszását. A GTAV után ez azért bőven várható volt sőt, szinte borítékolni lehetett, hogy ez lesz.

Ugyanakkor, ha eddig valakinek nem lett volna egyértelmű, most minden kétséget kizárólag kiderült/lelepleződött a Rockstar marketingpolitikája. Tehát arra gondolok, hogy most már teljesen nyilvánvaló, hogy a csúsztatás szándékos, és a marketing része. A GTAV-nél még csak-csak elhittem, hogy technikai meg egyéb gondok miatt kellett elcsúsztatni a régi konzolokon a minél szebb eredmény elérése érdekében, de az RDR2-nél szinte biztos vagyok benne, hogy ezt tavaly ősszel is tudták a bejelentéskor meg a trailer bemutatásakor, hogy csúszik a játék. Már 100%, hogy ez a marketing lényege. Tudták ők, hogy idén senki sem fog RDR2-vel játszani ősszel.

Amúgy fasza, hogy eddig két őszi megjelenést is elcsúsztattak jövőre azokból a játékokból, amik érdekelnének/érdekelnek. Az új God Of War jövő évre történő csúszását a főszereplő szinkronhangja jelentette be még pár hete, erre most meg jön az újabb hidegzuhany a Rockstartól, hogy az RDR2 is elmarad idén. Már csak a Naughty Dog-nak kéne kitalálnia, hogy a Last Of Us Part 2 sem jelenik meg ebben az évben, és akkor videojátékok szempontjából megy a kukába az egész 2017-es év.

Arminho
Offline
2017. 05. 23. 17:58
Csak nem elhalasztják? Ki gondolta volna?

Franklin
Offline
2017. 05. 23. 18:44

dani.szentgali
Offline
2017. 05. 24. 11:54
Franklin: Nagyon úgy néz ki!

Amúgy tévedtem a múltkor, mert az RDR2+God Of War+Last Of Us Part 2 trión kívül idén még a Star Wars Battlefront 2-t is vártam/várom. A probléma ezzel csak az, hogy ugyan ez a játék biztosan nem fog csúszni, viszont az EA hanyag fejlesztőcsapatai meg a cég pénzéhsége erősen leronthatja a végeredményt, ahogy az előző résznél is. Ettől függetlenül húgommal biztosan megvesszük, de míg a fenti 3 játék szinte minden kétség nélkül zseniális alkotások lesznek egytől egyig, addig a Battlefront minősége finoman szólva elég kérdéses.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink