Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Áprilisig biztosan várat magára a vadnyugat

Leghamarabb 2018 áprilisában siethetnek a rajongók a boltokba az első Red Dead Redemption 2 példányokért, a játék kiadója ugyanis az aktuális üzleti évben már nem számít a szoftver megjelenésére.

A Take-Two Interactive kedden tartotta legfrissebb üzleti beszámolóját, melyben a március 31-én zárult 2017-es fiskális évét summázta, és természetesen a jövőbeli tervekről is számot adott. A jelentésből derült ki, hogy nem csak tavaszra csúszik az új Red Dead megjelenése, de az biztosan csak a 2019-es üzleti évben lesz esedékes, ami 2018. április 1-jén kezdődik.

A Rockstar Games a hét elején árulta el, hogy a jövő év tavaszára halasztja a Red Dead Redemption 2 megjelenését, mert több időre van szüksége a PlayStation 4 és Xbox One konzolok képességeinek kiaknázásához. Az új információk fényében az új dátum 2018 áprilisát vagy májusát jelenti. Az előző RDR játék 2010. május 18-án debütált.

2017.05.24 18:56  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2017. 05. 24. 22:56
Na király... egy hete még reménykedtem egy esetleges őszi megjelenésben még úgy is, hogy tudtam legbelül, hogy kb. ez lesz a vége. Erre három nap alatt kitalálja a Rockstar, hogy nemhogy idén ősszel nem kapjuk meg a játékot, de még majd' egy teljes évet kell rá várnunk. Ez azért durva. Ráadásul ahogy a Rockstar tempóját ismerem, már akkor örülhetünk, ha jövő májusban, az előző rész nyolcadik évfordulója környékén megkapjuk a játékot. Egyébként meg csak később jöhet. Szóval az áprilist szerintem nyugodtan elfelejtheti mindenki. Na mindegy.

Az egyéves csúsztatás fényében azért nagyon ajánlom a Rockstarnak, hogy tényleg egy minőségi játékot kapjunk, ami felülmúlja majd az első részt is. Azt is remélem, hogy nem a buzi RDR Online miatt kell még ennyit várni a játékra, hogy most közvetlenül a megjelenéskor indíthassák el a fos multiplayeres baromságukat. Bár akár ez is állhat a háttérben. A lényeg, hogy nehéz egy év elé nézünk. Remélem, hogy a R* azért most több képet, információt is megoszt majd a készülő játékról. Egy E3-mas szereplés sem lenne rossz, bár tudom, hogy az eddigi tapasztalatok alapján erre aránylag kicsi esély van. Majd meglátjuk mit hoz a jövő, addig meg reménykedjünk abban, hogy jövő ilyenkor már egy fantasztikus, izgalmas, akciódús, minden igényt kielégítő vadnyugatos játékkal fogunk játszani.

UnNarrator
Offline
2017. 05. 25. 23:13
Nézzük a jó oldalát: a GTA VIce még nem csúszik.

dani.szentgali
Offline
2017. 05. 28. 16:32
UnNarrator: Ha ilyen tempóban haladnak az RDR2-vel, akkor a GTA VIce Cityről leghamarabb 2020 körül vagy még később fogunk először hallani, a megjelenésig meg még a szakállunk is kinő.

UnNarrator
Offline
2017. 08. 14. 12:58
dani.szentgali:
Ma ilyen megkésett reakciós napot tartok, úgyhogy következzék az itteni:

Az enyém maximum megőszül, vagy kiegészül a fülemből kifolydogálóval.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink