Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Nyolc új képen láthatjuk a Gunrunning kiegészítő újdonságait

2017.06.03 10:59  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Új részletek derültek ki a hamarosan érkező GTA Online: Gunrunning frissítésről, mely nem csak új járműveket pakol majd a játékba, de kidolgozott föld alatti bunkerekkel és akciódús küldetésekkel próbálja meg feldobni a multis GTA közösség mindennapjait.

A megjelenési dátum továbbra sem ismert, de a Rockstar Games annyit elárult, hogy bármilyen bűnszervezet vezetője – CEO, VIP vagy M.C. president – élhet majd a lehetőséggel, tehát nem kell újabb gruppot alapítanunk, ha a járműparkunkban szeretnénk tudni az új felfegyverzett csodajárgányokat.

Hasonlóan az eddig megismert zugáru kereskedéshez, itt is le kell majd szállítanunk a megrendelt szajrét, a szállítmány védelemhez viszont ezúttal fegyverekkel vagy rakétavetőkkel felvértezett kocsik, tankok, kétéltű harcigépek és mozdíthatótható légvédelmi eszközök lesznek a segítségünkre, némi plusz adrenalinnal és szórakozással feldobva az unalmassá és monotonná vált eladási kísérleteket.

Minden fegyverkereskedő befektethet majd egy úgynevezett Mobile Operations Center-be (MOC), melyhez  a parancsnoki központon és egy lakózónán túl hozzátartozik egy autós szerelőműhely és egy fegyveres műhely is, így lehetőségünk nyílik majd járműveket és fegyvereket fejleszteni.

A fegyvergyártással bíbelődő munkásokon túl a bunkerekben irodisták is dolgozni fognak, akik kutatómunkát végeznek, és egyedi kiegészítőket oldhatunk fel a segítségükkel mind a fegyverekhez, mind a járművekhez és magához a MOC-hoz is.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

A GTA Online: Gunrunning kiegészítő a nyár folyamán érkezik a PlayStation 4, Xbox One, valamint PC változathoz, és természetesen ez is ingyenes lesz.

Gonzales

Offline
2017. 06. 03. 13:30
Ijesztgető boxpálya
UnNarrator

Offline
2017. 06. 03. 14:03
Gonzales:
XDD
Lassan tényleg kellene már egy PsPlus, mert ez a hadászati DLC az elsõ, ami november óta hipnotikus állapotba tud taszítani (egy kicsit).
No nem baj, marad a helyenként földönkívüli inváziót is felmuatni képes PS3 verzió.
dani.szentgali

Offline
2017. 06. 03. 14:05
Jónak tűnik, az első pár alkalommal biztosan élvezetes, hangulatos és akciódús lesz, de nem hiszem, hogy ez a DLC megdöntené elődjeinek élettartammal kapcsolatos rekordját, tehát szerintem ez is nagyon hamar unalmassá válik majd. Azért talán egy-két csatáról megnézek majd egy-egy videót, de szerintem ennyiben kimerül ez a DLC is.
CsabCharger

Offline
2017. 06. 04. 07:02
dani.szentgali: Az új need4speed-ről mi a véleményed?
dani.szentgali

Offline
2017. 06. 04. 13:08
CsabCharger: Ez most hogy jön ide? Amúgy nem voltam soha életemben túl nagy NFS rajongó, úgyhogy túl sok véleményt nem is tudnék hozzáfűzni az új részhez. A trailere ütős, csak az a gond, hogy annak sohasem szabad bedőlni. A GTAV első trailerére sem volt ráírva, hogy lassan négy évvel a játék megjelenése után nem lesz sztori DLC, és hogy az egész játékot el fogja kúrni a Rockstar a fostalicska GTA Online-nal, úgyhogy egy előzetes alapján nagy hiba lenne bármilyen messzemenő következtetést levonni.
CsabCharger

Offline
2017. 06. 05. 14:49
dani.szentgali: Úgy jön ide,hogy állandóan árad belőled a pesszimizmus. Azt nem mondom,hogy nincs igazad egy-két dologban.. XD Ezért voltam csak kíváncsi. Nekem is amúgy bejött a trailer. Reméljük,hogy nem tűnik el az út a seggünk alól.
dani.szentgali

Offline
2017. 06. 06. 10:40
CsabCharger: Ez nem pesszimizmus, csak elővigyázatosság. Régóta játszok és követem a videojátékokkal kapcsolatos történéseket és bizony nem egyszer fordult elő, hogy rendesen át lettem verve. Persze sok esetben nyilván nem csak a játék meg a készítők tehetnek róla, hanem én is, mert többet láttam a játékba, mint amennyit kaptam. Ez van. Sajnos nem bízok már annyira egyik játékban meg fejlesztőcsapatban sem, hogy egy trailer meg kép alapján előre ünnepeljem. Sokat csalódtam már az évek alatt, ezért inkább mindig elvásárok nélkül vagy pesszimizmussal várok egy játékot, mert az még lehet jó, viszont ha egy előzetes alapján beleélem magam, megveszem egy csomó pénzért és akkor derül ki, hogy szar az egész amikor nekiülök játszani, az azért elég kellemetlen számomra. Úgyhogy igazad van, sokszor írom le a játékot/DLC-t még a megjelenése előtt, ami tényleg nem jó dolog, de csalódni sem szeretnék, ezért nem várok már semmit akkora ovációval meg teljesen vakon.
CsabCharger

Offline
2017. 06. 06. 20:08
dani.szentgali: Én csak egy játékot bántam meg: Mafia 3! Megvan season pass meg minden és még egyszer sem néztem bele az új tartalmakba.
dani.szentgali

Offline
2017. 06. 07. 12:20
CsabCharger: A Mafia 3 sokak szerint az egyik legszarabb játék, ami valaha kijött a PS4-es meg X1-es érában. Egyik haverom letöltötte PC-re, kipróbálta és közölte, hogy abszolút igaza van a kritikusoknak, mert tényleg egy nagy kalap szar az a játék. Én amúgy nem próbáltam ki, csak videókon láttam, de ha már a haverom is azt mondja mennyire szar, akkor elhiszem, hogy tényleg nem valami jó. A második részt végigjátszottam, az még elment, néha kifejezetten tetszett is, de a harmadik részt még akkor sem fogadnám el, ha ingyen adnák.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak