Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az E3 közepén izzítja a Rockstar a Gunrunning frissítést

Jövő keddtől áshatjuk bele magunkat a fegyvercsempészősdibe a GTA Online-ban. A fejlesztők a legnagyobb természetességgel izzítják majd a Gunrunning frissítést június 13-án, amikor egyébként a fél játékos közösség az E3 konferenciára fog figyelni, az újdonságok pedig most egy rövid traileren is bemutatkoznak.

A PlayStation 4, Xbox One és PC változathoz érkező ingyenes kiegészítőben földalatti bunkerekből irányíthatjuk majd legújabb pénzhajhász illegális tevékenységünket, amihez egy saját műveleti központ, lőtér, valamint ágyúkkal és rakétavetővel felszerelt menő járművek is tartoznak majd, és ha minden igaz, végre a Hydrával keménykedő ovisokat is leszedhetjük a légvédelmi rendszereknek köszönhetően.

2017.06.07 17:51  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Gonzales
Offline
2017. 06. 07. 18:18
K. Adok neki 2 hetet.

NikitaDragovich
Offline
2017. 06. 07. 18:55
Menőn néz ki. Remélem, jó és tartalmas DLC lesz ez.

Nemohalacska
Offline
2017. 06. 07. 20:25
Nemis kell több két hét elég is kitökölni az egészet.

dani.szentgali
Offline
2017. 06. 07. 20:50
Gonzales: Plusz egy. Osztozom a véleményeden, illetve én sem adok több időt ennek a DLC-nek sem. Az első pár menet mókás lesz, utána meg ismét az lesz a cél, hogy milliókat halmozz fel az új tartalmak megszerzéséhez.
NikitaDragovich: Ne nagyon reménykedj benne. Biztos el lehet vele majd lenni egy darabig, de szerintem semmivel ne várj tőle többet, mint az eddigi DLC-ktől. Hamar unalomba fullad, majd feledésbe merül ez is, ahogy a többi is tette.
Nemohalacska: Két hétig azért talán még jó lesz. Tovább viszont szinte biztos, hogy nem.

kfj-kapa19
Offline
2017. 06. 08. 09:11
Megint egy dlc ahová milliók kellenek , én egy petákot nem fizetek a shark kartyákért és időm sincs son stop a játék előtt ülni ... akkor nekem , hogy lesz ilyenem ? sehogy már elegem van , hogy nehezen sok játékkal lehet pénzt gyűjteni és minden ilyen kicseszett drága ... és itt van a sok gyökér akinek annyi pénze van mint a rohadás és még keménykednek is kezd nagyon felbaszni a játék !

Arminho
Offline
2017. 06. 09. 19:42
Nyilván megint hétköznap jön ki...

CsabCharger
Offline
2017. 06. 13. 19:55
A balfasz rokszar nem elvette a pénzemet,hogy a pusztulat álljon beléjük. Nem baj.. a biznisz tele,megyek eladni XD

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink