Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megérkeztek a függetlenség napi újdonságok a GTA Online-ba

2017.07.01 15:12  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Új függetlenség napi meglepetéseket csempészett a GTA Online-ba a Rockstar Games a néhány hete megjelent kiegészítő tartalommal, melyek mostantól elérhetőek az amerikai nemzeti ünnepre való hangolódáshoz.

A régi július 4-re tervezett tartalmakhoz, mint a Sovereign motor, a Liberator Monster Truck, a tüzijáték indító és az USA témájú öltözökékek most 25 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá, ezeket kiegészítendő pedig mostantól egyedi patrióta festéssel dobhatjuk fel a mozgó műveleti központként funkcionáló kamionunkat.

További kedvezményeket a DockTease oldalán találhatunk, de aki a stunt futamokhoz szeretne menő versenyruhát venni, az most feltétlenül nézze meg a Cunning Stunts öltözékeket a legközelebbi ruhaüzletben.

Akik megunják a fegyvercsempészősdit, azok egy új "Dawn Raid" névre keresztelt adversary módban pihentethetik ki az illegális vállalkozásba ölt fáradozásaikat. Ennek az a lényege, hogy a legfeljebb 6 fős csapatok egy meghatározott zónában landolnak, ahol a Trackify alkalmazás segítségével meg kell találniuk egy adó eszközt, amit aztán el kell vinniük onnan. A játékosok az akcióhoz erős fegyvereket, éjjellátót és hőérzékelő szemüveget kapnak.

A freemode szobákban pedig egy új sportkocsival, a Dewbauchee Vagner-rel lehet feszíteni. A fejlesztők azt ígérik, a nyár folyamán több izmos szuperautóval bővül majd a GTA Online járműkínálata.

Nemohalacska

Offline
2017. 07. 01. 21:17
Végre megvehettem a muskétát meg a tüzijátékot.
dani.szentgali

Offline
2017. 07. 04. 13:55
Nemohalacska: Singleplayerben nem próbáltad még ki? Ott már az első függetlenség napi megjelenéskor ki lehetett próbálni ezeket a fegyvereket. Ráadásul Single-ben a fegyverboltban bármikor elérhető, nem kell megvárni az újabb függetlenség napját ahhoz, hogy megvedd.
Nemohalacska

Offline
2017. 07. 04. 21:15
Singleben csak a muskétát próbáltam. A tüzijáték nekem nem volt soha elérhető singleben és most sem az megnéztem. Az első függetlenségnapkor még törten se volt meg a játék nemhogy eredetibe.
Törten 2015 hatodik havában kezdtem játszani. Eredetibe 2016 nyolcadik havában vettem meg az online miatt de csak 2017 januárjában raktam fel egyáltalán a gépre.
dani.szentgali

Offline
2017. 07. 06. 20:25
Nemohalacska: Így már világos. Akkor nem szóltam!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak