Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkeztek a függetlenség napi újdonságok a GTA Online-ba

Új függetlenség napi meglepetéseket csempészett a GTA Online-ba a Rockstar Games a néhány hete megjelent kiegészítő tartalommal, melyek mostantól elérhetőek az amerikai nemzeti ünnepre való hangolódáshoz.

A régi július 4-re tervezett tartalmakhoz, mint a Sovereign motor, a Liberator Monster Truck, a tüzijáték indító és az USA témájú öltözökékek most 25 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá, ezeket kiegészítendő pedig mostantól egyedi patrióta festéssel dobhatjuk fel a mozgó műveleti központként funkcionáló kamionunkat.

További kedvezményeket a DockTease oldalán találhatunk, de aki a stunt futamokhoz szeretne menő versenyruhát venni, az most feltétlenül nézze meg a Cunning Stunts öltözékeket a legközelebbi ruhaüzletben.

Akik megunják a fegyvercsempészősdit, azok egy új "Dawn Raid" névre keresztelt adversary módban pihentethetik ki az illegális vállalkozásba ölt fáradozásaikat. Ennek az a lényege, hogy a legfeljebb 6 fős csapatok egy meghatározott zónában landolnak, ahol a Trackify alkalmazás segítségével meg kell találniuk egy adó eszközt, amit aztán el kell vinniük onnan. A játékosok az akcióhoz erős fegyvereket, éjjellátót és hőérzékelő szemüveget kapnak.

A freemode szobákban pedig egy új sportkocsival, a Dewbauchee Vagner-rel lehet feszíteni. A fejlesztők azt ígérik, a nyár folyamán több izmos szuperautóval bővül majd a GTA Online járműkínálata.

2017.07.01 15:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Nemohalacska
Offline
2017. 07. 01. 21:17
Végre megvehettem a muskétát meg a tüzijátékot.

dani.szentgali
Offline
2017. 07. 04. 13:55
Nemohalacska: Singleplayerben nem próbáltad még ki? Ott már az első függetlenség napi megjelenéskor ki lehetett próbálni ezeket a fegyvereket. Ráadásul Single-ben a fegyverboltban bármikor elérhető, nem kell megvárni az újabb függetlenség napját ahhoz, hogy megvedd.

Nemohalacska
Offline
2017. 07. 04. 21:15
Singleben csak a muskétát próbáltam. A tüzijáték nekem nem volt soha elérhető singleben és most sem az megnéztem. Az első függetlenségnapkor még törten se volt meg a játék nemhogy eredetibe.
Törten 2015 hatodik havában kezdtem játszani. Eredetibe 2016 nyolcadik havában vettem meg az online miatt de csak 2017 januárjában raktam fel egyáltalán a gépre.

dani.szentgali
Offline
2017. 07. 06. 20:25
Nemohalacska: Így már világos. Akkor nem szóltam!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink