Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett a heti autó és adversary mód a GTA Online-ba


A fejlesztők szokás szerint néhány kisebb újdonsággal próbálják fenntartani az érdeklődést a GTA Online iránt. Ezért meglepetésszerűen egy Adversary Mode-dal és egy autóval gazdagították a GTA V multiplayer részét, a pénztárcánkat pedig néhány kedvezménnyel igyekeznek kímélni.

Az új játékmódon nem gondolkozhattak sokat, inkább továbbfejlesztették a tavaly decemberben érkezett Juggernaut-ot, így akik kedvelték a korábbi adversary módot, valószínűleg itt is megtalálják a számításaikat, de a dupla RP és GTA$ jutalom miatt nem csak nekik lesz érdemes kipróbálniuk az új Power Mad néven fellelhető módot.

Szinte alig van hét, hogy ne gördülne valamilyen új autó Los Santos utcáira. A valóban nosztalgikusra sikeredett Cheetah Classic után most már végre a fejlesztőknek is leeshetett a tantusz, mert úgy tűnik rájöttek, hogy érdemes nem csak a régi GTA járművek neveihez, de magukhoz a korábbi modellekhez is visszatérniük.

A vadiúj Pegassi Torero bár ismeretlennek hangzik, valójában egy az egyben a GTA Vice Cityben vezethető Infernus feljavított változata, így végre a GTA Online-ban is a garázsunkban tudhatjuk a 80-as évek egyik kultikus szuperautóját, hiszen mintául ezesetben is a Lamborghini Countach szolgált. A Toreno... mármint Torero ára $988.000 a LegendaryMotorsport oldalán, és természetesen bármelyik szerelőműhelyben kipozfhatjuk ilyen-olyan túlárazott kiegészítőkkel.

Múlt hét kedd óta pedig a Karin Technical-ból fejleszthetünk egy Custom változatot, ami valamivel ellenállóbb a ráerősített páncélzatoknak köszönhetően.

A friss heti kedvezményekkel a készítők a bunkerünk felkeresésére bíztatnak, ugyanis meggyorsították a kutatások sebességét, így hamarabb oldhatjuk fel az új jármű- és fegyverkiegészítőket. Emellett 25 százalékos kedvezményt aktiváltak a kézifegyverekre, gépfegyverekre, gépkarabélyokra és mesterlövész puskákra. Az akciók július 31-ig lesznek érvényben.

A heti prémium futam a Trench III, a time trial pedig a Cypress Flats kihívás.

2017.07.25 20:40  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 és Visali

dani.szentgali
Offline
2017. 07. 27. 11:39
Az autó nagyon királyul néz ki! Tényleg egy az egyben a GTA Vice City-s (és nem mellékesen a GTA Vice City Stories-os is) Infernus. Biztosan jó élmény vezetni.
Az új mód meg ugyanúgy baromság, mint az eddigiek. Ja, meg unalmas is, mert már volt egyszer. De mindegy, azért a Toreróért jár egy kis pirospont a fejlesztőknek.

totyak
Offline
2017. 07. 28. 17:57
Kipróbáltam ezt az új Adversary modot, szerintem rohadt jó. Mondjuk az tény, hogy itt is nagyban a többi játékosra kell támaszkodni, ha azok nem értik a lényeget, vagy bénák, akkor veszett fejsze. Meg persze találkoztam csalókkal is, halhatatlan emberke felvette a Juggernautot, aztán onnantól mindennek vége volt. Ha jó a csapat és megnyerjük a játékot, elég jó pénzt fizet, volt, hogy 100 ezren felül kaptunk.

Nemohalacska
Offline
2017. 08. 02. 12:36
Ismét két új kutatás vált elérhetővé:

-HVY Insurgent Pickup .50 Cal Minigun
-HVY Insurgent Pickup Heavy Armor Plating

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink