Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megérkezett a heti autó és adversary mód a GTA Online-ba

2017.07.25 20:40  |  Írta: Rockstar69 és Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


A fejlesztők szokás szerint néhány kisebb újdonsággal próbálják fenntartani az érdeklődést a GTA Online iránt. Ezért meglepetésszerűen egy Adversary Mode-dal és egy autóval gazdagították a GTA V multiplayer részét, a pénztárcánkat pedig néhány kedvezménnyel igyekeznek kímélni.

Az új játékmódon nem gondolkozhattak sokat, inkább továbbfejlesztették a tavaly decemberben érkezett Juggernaut-ot, így akik kedvelték a korábbi adversary módot, valószínűleg itt is megtalálják a számításaikat, de a dupla RP és GTA$ jutalom miatt nem csak nekik lesz érdemes kipróbálniuk az új Power Mad néven fellelhető módot.

Szinte alig van hét, hogy ne gördülne valamilyen új autó Los Santos utcáira. A valóban nosztalgikusra sikeredett Cheetah Classic után most már végre a fejlesztőknek is leeshetett a tantusz, mert úgy tűnik rájöttek, hogy érdemes nem csak a régi GTA járművek neveihez, de magukhoz a korábbi modellekhez is visszatérniük.

A vadiúj Pegassi Torero bár ismeretlennek hangzik, valójában egy az egyben a GTA Vice Cityben vezethető Infernus feljavított változata, így végre a GTA Online-ban is a garázsunkban tudhatjuk a 80-as évek egyik kultikus szuperautóját, hiszen mintául ezesetben is a Lamborghini Countach szolgált. A Toreno... mármint Torero ára $988.000 a LegendaryMotorsport oldalán, és természetesen bármelyik szerelőműhelyben kipozfhatjuk ilyen-olyan túlárazott kiegészítőkkel.

Múlt hét kedd óta pedig a Karin Technical-ból fejleszthetünk egy Custom változatot, ami valamivel ellenállóbb a ráerősített páncélzatoknak köszönhetően.

A friss heti kedvezményekkel a készítők a bunkerünk felkeresésére bíztatnak, ugyanis meggyorsították a kutatások sebességét, így hamarabb oldhatjuk fel az új jármű- és fegyverkiegészítőket. Emellett 25 százalékos kedvezményt aktiváltak a kézifegyverekre, gépfegyverekre, gépkarabélyokra és mesterlövész puskákra. Az akciók július 31-ig lesznek érvényben.

A heti prémium futam a Trench III, a time trial pedig a Cypress Flats kihívás.

dani.szentgali

Offline
2017. 07. 27. 11:39
Az autó nagyon királyul néz ki! Tényleg egy az egyben a GTA Vice City-s (és nem mellékesen a GTA Vice City Stories-os is) Infernus. Biztosan jó élmény vezetni.
Az új mód meg ugyanúgy baromság, mint az eddigiek. Ja, meg unalmas is, mert már volt egyszer. De mindegy, azért a Toreróért jár egy kis pirospont a fejlesztőknek.
totyak

Offline
2017. 07. 28. 17:57
Kipróbáltam ezt az új Adversary modot, szerintem rohadt jó. Mondjuk az tény, hogy itt is nagyban a többi játékosra kell támaszkodni, ha azok nem értik a lényeget, vagy bénák, akkor veszett fejsze. Meg persze találkoztam csalókkal is, halhatatlan emberke felvette a Juggernautot, aztán onnantól mindennek vége volt. Ha jó a csapat és megnyerjük a játékot, elég jó pénzt fizet, volt, hogy 100 ezren felül kaptunk.
Nemohalacska

Offline
2017. 08. 02. 12:36
Ismét két új kutatás vált elérhetővé:

-HVY Insurgent Pickup .50 Cal Minigun
-HVY Insurgent Pickup Heavy Armor Plating

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak