Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Novemberben jön a feljavított L.A. Noire, VR támogatással!

2017.09.07 16:18  |  Írta: Gege  |  Forrás: Rockstar Games

Négy új verziót jelentett be a Rockstar Games a nagysikerű detektívjátékához, az L.A. Noire-hoz. A legújabb konzolokra érkező feljavított, nagyfelbontású verziók mellett a mostanában egyre népszerűbb VR (virtual reality) élményt is kipróbálhatják majd a HTC Vive tulajdonosok.

A frissített verziók idén november 14-én landolnak a boltok polcain Nintendo Switch, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Emellett nagy hír, hogy a Rockstar először veti meg a lábát a VR területén, ugyanis L.A. Noire: The VR Case Files néven az eredeti játék 7 ügyét dolgozták újra az alapoktól, kifejezetten a HTC Vive féle virtuális valóság élményéhez.

A PS4 és Xbox One verziók jelentős grafikai frissítést kapnak: feljavított fények, felhők és textúrák, valamint új cinematic kameranézetek. Emellett natív 1080p felbontáson fognak futni, a PS4 Pro vagy Xbox One X tulajok pedig 4K-ban is élvezhetik Cole Phelps kalandjait.

A Nintendo Switch kiadás támogatja majd a Joy-Con kontroller giroszkópját és speciális mozdulatait, a HD Rumble névre keresztelt rezgő feedbacket, valamint szélesvásznú és "váll feletti" kameranézeteket is kap majd. Portable módban pedig a touch screen is használható bizonyos akciókra.

Természetesen mindegyik kiadás tartalmazza majd az összes megjelent DLC-t és extra tartalmat.

dani.szentgali

Offline
2017. 09. 08. 14:27
Azon szartam volna be, ha mondjuk PS VR-ra is kiadnák, nemcsak a HTC Vive VR eszközre. Persze így is jó, hogy legalább most csináltak is valamit azon túl, hogy - óriási tapsviharral gratuláljunk nekik a leleményességükért - ismét a múltból akarnak megélni új projektek kiadása helyett. Mert ebből az LA Noire újrakiadás-pakkból egyedül a VR verziónak meg max a Switch-esnek van komolyabb technikai érdeme, a többit meg kicsit retusálják aztán annyi. Új játék kéne már inkább, nem pedig a régi játékaik sokadik újrakiadásából. Ettől függetlenül a VR-ért azért jár a pacsi.
Rockstar69

Online
2017. 09. 08. 14:32
dani.szentgali: Én sem értem, hogy a PS VR-t miért nem támogatja.
dani.szentgali

Offline
2017. 09. 08. 14:39
Rockstar69: Valószínűleg megegyeztek a HTC-vel. Tudod nagyon jól, hogy az üzleti világban hogy megy ez. A pénz az úr, a játékosok igényei már csak másodlagos dolgok (jó esetben). De ez van, mindenesetre így csak a HTC Vive meg a Switch újrakiadás ér valamit, ha valaki már sokszor kipörgette az előző generációs masinákon a játékot, akkor az a valamivel szebb látvány meg a DLC-k nem érnek annyit, hogy teljes árat fizessenek érte. Persze ha PS VR-ra is megoldották volna, talán már más lenne a leányzó fekvése.
NikitaDragovich

Offline
2017. 09. 08. 16:14
Hiszitek vagy sem, de én nagyon örülök ennek a hírnek! Tudjátok, én mindig is ki szerettem volna próbálni az L.A. Noire-t, és most végre kipróbálhatom, ráadásul PS4-en! Biztosan meg fogom venni, mert nagyon érdekel! Végre nemcsak a GTA Online-ból akar megélni a Rockstar, hanem kiadnak valami más játékot is.
Rockstar69

Online
2017. 09. 08. 17:49
dani.szentgali: Azért a PS4-es / XboxOne-os is ér valamit. Főleg a nagyobb felbontás, meg a feljavított grafika miatt.
NikitaDragovich: Én is örülök neki egyébként.
dani.szentgali

Offline
2017. 09. 09. 00:26
Rockstar69: Jó, persze az se rossz, de ebben az egész újrakiadással kapcsolatos hírben egyértelműen a VR megvalósításnak van a legnagyobb hírértéke. Technikai meg játékélmény szempontjából ez az, ami sokkal érdekesebb lesz, nem pedig a szépített játék, megemelt felbontás meg a DLC-k. De természetesen azért azok is érnek valamit, csak az igazán nagy durranás nyilvánvalóan a VR.
CsabCharger

Offline
2017. 09. 11. 22:08
Mekkora egy szarrágó csicska ez a rokszar!! Research-ben volt a ballistic equipment. Nem volt kedvem kivárni a fejlesztést így megvettem. 225K. Utána megvásárolhattam a ruhát 500K-ért. Erre kiderül,hogy minden lehívás + 5K. És minden használat után várni kell legalább negyed órát,hogy újra felvehesd. Járművet nem lehet benne vezetni viszont a nagypapában végtelen töltény van. Nagy pacsi rokszar,hogy a bőr hűljön rátok!! mérgesfej XD

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak