Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Novemberben jön a feljavított L.A. Noire, VR támogatással!

Négy új verziót jelentett be a Rockstar Games a nagysikerű detektívjátékához, az L.A. Noire-hoz. A legújabb konzolokra érkező feljavított, nagyfelbontású verziók mellett a mostanában egyre népszerűbb VR (virtual reality) élményt is kipróbálhatják majd a HTC Vive tulajdonosok.

A frissített verziók idén november 14-én landolnak a boltok polcain Nintendo Switch, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Emellett nagy hír, hogy a Rockstar először veti meg a lábát a VR területén, ugyanis L.A. Noire: The VR Case Files néven az eredeti játék 7 ügyét dolgozták újra az alapoktól, kifejezetten a HTC Vive féle virtuális valóság élményéhez.

A PS4 és Xbox One verziók jelentős grafikai frissítést kapnak: feljavított fények, felhők és textúrák, valamint új cinematic kameranézetek. Emellett natív 1080p felbontáson fognak futni, a PS4 Pro vagy Xbox One X tulajok pedig 4K-ban is élvezhetik Cole Phelps kalandjait.

A Nintendo Switch kiadás támogatja majd a Joy-Con kontroller giroszkópját és speciális mozdulatait, a HD Rumble névre keresztelt rezgő feedbacket, valamint szélesvásznú és "váll feletti" kameranézeteket is kap majd. Portable módban pedig a touch screen is használható bizonyos akciókra.

Természetesen mindegyik kiadás tartalmazza majd az összes megjelent DLC-t és extra tartalmat.

2017.09.07 16:18  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Gege

dani.szentgali
Offline
2017. 09. 08. 14:27
Azon szartam volna be, ha mondjuk PS VR-ra is kiadnák, nemcsak a HTC Vive VR eszközre. Persze így is jó, hogy legalább most csináltak is valamit azon túl, hogy - óriási tapsviharral gratuláljunk nekik a leleményességükért - ismét a múltból akarnak megélni új projektek kiadása helyett. Mert ebből az LA Noire újrakiadás-pakkból egyedül a VR verziónak meg max a Switch-esnek van komolyabb technikai érdeme, a többit meg kicsit retusálják aztán annyi. Új játék kéne már inkább, nem pedig a régi játékaik sokadik újrakiadásából. Ettől függetlenül a VR-ért azért jár a pacsi.

Rockstar69
Offline
2017. 09. 08. 14:32
dani.szentgali: Én sem értem, hogy a PS VR-t miért nem támogatja.

dani.szentgali
Offline
2017. 09. 08. 14:39
Rockstar69: Valószínűleg megegyeztek a HTC-vel. Tudod nagyon jól, hogy az üzleti világban hogy megy ez. A pénz az úr, a játékosok igényei már csak másodlagos dolgok (jó esetben). De ez van, mindenesetre így csak a HTC Vive meg a Switch újrakiadás ér valamit, ha valaki már sokszor kipörgette az előző generációs masinákon a játékot, akkor az a valamivel szebb látvány meg a DLC-k nem érnek annyit, hogy teljes árat fizessenek érte. Persze ha PS VR-ra is megoldották volna, talán már más lenne a leányzó fekvése.

NikitaDragovich
Offline
2017. 09. 08. 16:14
Hiszitek vagy sem, de én nagyon örülök ennek a hírnek! Tudjátok, én mindig is ki szerettem volna próbálni az L.A. Noire-t, és most végre kipróbálhatom, ráadásul PS4-en! Biztosan meg fogom venni, mert nagyon érdekel! Végre nemcsak a GTA Online-ból akar megélni a Rockstar, hanem kiadnak valami más játékot is.

Rockstar69
Offline
2017. 09. 08. 17:49
dani.szentgali: Azért a PS4-es / XboxOne-os is ér valamit. Főleg a nagyobb felbontás, meg a feljavított grafika miatt.
NikitaDragovich: Én is örülök neki egyébként.

dani.szentgali
Offline
2017. 09. 09. 00:26
Rockstar69: Jó, persze az se rossz, de ebben az egész újrakiadással kapcsolatos hírben egyértelműen a VR megvalósításnak van a legnagyobb hírértéke. Technikai meg játékélmény szempontjából ez az, ami sokkal érdekesebb lesz, nem pedig a szépített játék, megemelt felbontás meg a DLC-k. De természetesen azért azok is érnek valamit, csak az igazán nagy durranás nyilvánvalóan a VR.

CsabCharger
Offline
2017. 09. 11. 22:08
Mekkora egy szarrágó csicska ez a rokszar!! Research-ben volt a ballistic equipment. Nem volt kedvem kivárni a fejlesztést így megvettem. 225K. Utána megvásárolhattam a ruhát 500K-ért. Erre kiderül,hogy minden lehívás + 5K. És minden használat után várni kell legalább negyed órát,hogy újra felvehesd. Járművet nem lehet benne vezetni viszont a nagypapában végtelen töltény van. Nagy pacsi rokszar,hogy a bőr hűljön rátok!! mérgesfej XD

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink