Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újabb klasszikus Rockstar játékok érkezhetnek PlayStation 4-re


Miközben a Rockstar Games teljes mértékben a Red Dead Redemption 2 új trailerére koncentrált, véletlenül idő előtt kikerült a cég néhány klasszikusának PlayStation 4 értékelése az ESRB oldalára. Ha minden jól megy, hamarosan négy további PS2 rendszereken debütált játékkal játszhatunk a Sony legújabb konzolján.

Noha a videojátékok amerikai korhatár-besorolásáért felelős intézmény honlapjáról azóta sebtében lekerültek a címek, sikerült képen megörökíteni a listát, ami a következő játékokat tartalmazza: GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories, Midnight Club 3 és Max Payne 2.


A játékok címei a friss besorolások listájában bukkantak fel

 A GTA3 trilógia, az első Max Payne valamint a Bully és a Manhunt PS4-re optimalizált verziója korábban már elérhető lett a PlayStation saját online áruházában, így nem meglepő, hogy a fejlesztők további játékokat tesznek elérhetővé az új generációs konzolokra.

Ha a korábbi sémát követik, ezek teljes mértékben a régi játékok lesznek, nem pedig feljavított változatok, ellenben trófeákat szerezhetünk majd a végigjátszásukkal. Az áraik a korábbi tapasztalatok alapján 4.590 Ft körül lehet majd.

2017.09.30 16:38  ▪ Forrás: Games Radar  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2017. 09. 30. 18:10
Ez szuper hír. Ugyan nekem nincs PS4-em, de örülök, ha GTA-s hír olvashatok. Ha ezek tényleg megjelennek, akkor nem kizárt, hogy lassan befut a VCS androidra is. Illetve azon sem lepődnék meg, ha lassan egy GTA IV PS4 újra kiadás is képbe kerülne. Rebesgettek már ilyesmit.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink