Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Újabb klasszikus Rockstar játékok érkezhetnek PlayStation 4-re

2017.09.30 16:38  |  Írta: Visali  |  Forrás: Games Radar


Miközben a Rockstar Games teljes mértékben a Red Dead Redemption 2 új trailerére koncentrált, véletlenül idő előtt kikerült a cég néhány klasszikusának PlayStation 4 értékelése az ESRB oldalára. Ha minden jól megy, hamarosan négy további PS2 rendszereken debütált játékkal játszhatunk a Sony legújabb konzolján.

Noha a videojátékok amerikai korhatár-besorolásáért felelős intézmény honlapjáról azóta sebtében lekerültek a címek, sikerült képen megörökíteni a listát, ami a következő játékokat tartalmazza: GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories, Midnight Club 3 és Max Payne 2.


A játékok címei a friss besorolások listájában bukkantak fel

 A GTA3 trilógia, az első Max Payne valamint a Bully és a Manhunt PS4-re optimalizált verziója korábban már elérhető lett a PlayStation saját online áruházában, így nem meglepő, hogy a fejlesztők további játékokat tesznek elérhetővé az új generációs konzolokra.

Ha a korábbi sémát követik, ezek teljes mértékben a régi játékok lesznek, nem pedig feljavított változatok, ellenben trófeákat szerezhetünk majd a végigjátszásukkal. Az áraik a korábbi tapasztalatok alapján 4.590 Ft körül lehet majd.

totyak

Offline
2017. 09. 30. 18:10
Ez szuper hír. Ugyan nekem nincs PS4-em, de örülök, ha GTA-s hír olvashatok. Ha ezek tényleg megjelennek, akkor nem kizárt, hogy lassan befut a VCS androidra is. Illetve azon sem lepődnék meg, ha lassan egy GTA IV PS4 újra kiadás is képbe kerülne. Rebesgettek már ilyesmit.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak