Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hamarosan érkezik a Transform Races frissítés!

Ebben a hónapban érkezik a GTA Online-ba az augusztus végén beígért Transform Races játékmód, de sok másra is számíthatunk még az év végéig.

Az új játékmód hasonló lesz a korábban megismert versenyekhez, viszont néhány specilás ellenőrző pontnál átalakul a járművünk, ami lehet szárazföldi, légi vagy vizi, de akár egy ejtőernyőben is találhatjuk magunkat. A frissítéssel néhány új kiegészítő is érkezik a Race Creator-hoz, amivel akár saját Transform versenyeket is készíthetünk.

Hamarosan akár saját Batmobilunk is lehet a GTA Online-ban.

Nem csak a versenyzés szerelmeseinek kedveznek a fejlesztők idén ősszel. Meglepetés szerűen szép lassan elérhetővé teszik a játék fájlai közt már hónapok óta megtalálható járműveket. Visszatér például a Vice City-ből megismert Hunter és egy Batmobilhoz hasonló járgány is érkezik majd.

Ezenkívül kapunk néhány Adversary Mode-ot, mint például a Condemned vagy a Dogfight és új ingatlanokkal is bővül majd a GTA Online.

2017.10.06 18:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

Arminho
Offline
2017. 10. 07. 09:56
Hát, ez már nem igazán GTA. Én örülök annak, hogy új, 'kreatív' tartalmak jönnek, de többségük eléggé megöli a klasszikus GTA hangulatát. Batmobil? Átalakuló járművek? Repülő motor? Hagyjuk már...

Rockstar69
Offline
2017. 10. 07. 16:24
Arminho: Ja, eléggé túltolták. Sajnálom, hogy nem egy kicsit komolyabb irányba vitték el az Online-t.

dani.szentgali
Offline
2017. 10. 08. 13:05
Én általában szeretem, ha egy GTA-ban van egy-két valóságtól kicsit elszállt dolog. Persze nem olyan töménytelen baromságokra gondolok, mint a Saints Row játékoknál, de én pl. mindig is szerettem a San Andreas-ban, hogy nem volt annyira a realitáshoz ragaszkodva, mint a GTAIV, és volt benne Jetpack, tank, meg egy-két irreális vagy kevésbé reális/átlagos marhaság, ami élvezhető volt. VISZONT!!! A GTA Online-nál már szerintem is rég túlzásba estek ezzel a sok hülyeséggel. Lassan eljutunk oda, hogy a GTA Online-t át lehet keresztelni Saints Row Online-ra. Komolyan mondom, hogy ez nagyon gáz. Konkrétan csak a hülyeség megy, mert már nem tudnak mit kitalálni. Abba kéne hagyni már, 4 év bőven elég volt ebből a túlhypeolt fos Online-ból. Jobban tennék, ha inkább minden erejükkel az RDR2-re összpontosítanának. Ingerszegény agymenéssé változott az egész GTA Online.

Luszie
Offline
2017. 10. 11. 16:03
A GTA V-nél valahogy már az alapjátékon is játszódik, hogy a Z generációnak szánták, nem pedig az öreg motorosoknak. Persze, ez sarkítás, hiszen nyilván nekünk is szánták, mégis annyi mindenben visszafejlődés van, (és fejlődés valami olyan téren, ami csak egy 12 évesnek tetszhet), hogy nem csodálom, hogy az Online is elment ilyen irányba. Nagyon sajnálom. Remélem észhez tér a R*.

Rockstar69
Offline
2017. 10. 11. 18:38
Luszie: Igen, - ahogy az okosak mondják - 360 fokos fordulatot vett a GTA V a GTA IV-hez képest. Viccet félretéve, tényleg elég gyerekes a GTA V, ezért is nem szeretem. Ilyen téren (is) a GTA IV volt a csúcs. Az a baj, hogy attól tartok, hogy a Rockstar csak az eladásokat nézi, és abban a GTA V vezet, bár ezer más dolognak köszönhető. Szóval félő, hogy marad ez az irány.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink