Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Jelentős helyigénnyel bír az L.A. Noire Switch változata

2017.11.02 20:40  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Support

Memóriakártya beszerzése lehet szükséges az L.A. Noire futtatásához Nintendo Switch konzolokon. Egy frissen megjelent Rockstar Support bejegyzésben a fejlesztők arra figyelmeztetik a Nintendo új, sikeresen debütáló, több funkciós gépének felhasználóit, hogy jelentős mértékű szabad helyet kell majd feláldozniuk akár a fizikai, akár a letölthető verziót választják.

A dobozos változat esetében a játék elindításához nélkülözhetetlen lesz egy 14 GB-os résztartalom letöltése, mely hibák javításán és teljesítménybeli javításokon túl elengedhetetlen játékfájlokat is tartalmaz. Ez a csomag természetesen letölthető a Switch saját belső tárhelyére, de akár egy microSD kártyára is.

Ha valaki a Nintendo eShop digitális áruházból szeretné letölteni a teljes játékot, annak legalább 29GB szabad helyre lesz szüksége – ez gyakorlatilag felemésztené a teljes beépített 32GB tárhelyet, nem beszélve a később esetlegesen megjelenő javítócsomagokról, így mindenkép javallt egy microSD kártya beszerzése.

Bármelyik formát is választják a játékosok, ha külső microSD kártyára szeretnék telepíteni a fájlokat, annak értelemszerűen rendelkeznie kell a szükséges kapacitással, és képesnek kell lennie legalább 60 MB/másodperc olvasási sebességre.

Az L.A. Noire november 14-én jelenik meg Nintendo Switch-re különleges, platform-specifikus irányítási megoldásokkal.

dani.szentgali

Offline
2017. 11. 02. 21:55
Fasza a cucc. Amúgy van egy kérdésem, félig-meddig OFF-os: A Nintendo Switch most akkor egy kézikonzol (handheld), mint a PSP meg a PS Vita, vagy otthoni konzol, amit tévére vagy monitorra kell kötni, mint a PS4 meg az Xbox One? Mert a legtöbb helyen azt lehet olvasni róla, hogy otthoni konzol, meg van valamiféle wireless kontrollerre hajazó távirányítója, ami otthoni konzolra utal, viszont láttam valami miniképernyőt/minimonitort (hú, de viccesen hangzik ez a szó... ) is, ami meg inkább a kézikonzolok védjegye.
2017. 11. 02. 22:06
A switch egy tablet, aminek a két oldalán vannak ilyen lecsatlakoztatható gamepad-ek. Játszhatsz vele handheld formában. Vagy berakhatod egy dokkolóba, amit valamilyen kijelzőhöz csatlakoztatva akár nagy képernyőn játszhatsz. Ilyen kettő az egyben hibrid a switch.

Az "[url=..." BB-kód nem működik, vagy csak én vagyok alkalmatlan a használtára?
dani.szentgali

Offline
2017. 11. 02. 22:13
A mocsok oltalmazója: Köszi a gyors választ! A linkek sajna nem jók, nem működnek, de nagyjából el tudom képzelni milyen lehet. Így már érthető a dolog. Szóval ez egy hibrid eszkösz, és lehet így is használni meg úgy is. Érdekes...
2017. 11. 02. 22:18
Visali

Offline
2017. 11. 02. 22:27
dani.szentgali: Leginkább a kettő hibridje. Mindkét módon tudod használni. Ha meguntad a tévézést, vagy épp megfáztál, elég csak bedőlnöd az ágyba, és folytathatod a játékot.
dani.szentgali

Offline
2017. 11. 02. 22:29
A mocsok oltalmazója: Köszi, meg is néztem. Ötletes megvalósítás, ilyen még nem is láttam. Egész jópofa meg vannak benne forradalminak látszó dolgok. Kár, hogy ilyen drága (mondjuk valahol érthető is), a legnagyobb baj viszont, hogy kevés rá az érdembeni játék. Ez valamiért mindig is gyermekbetegsége volt a Nintendonak. Emiatt meg hiába vannak érdekes fícsörei meg egyéb funkciói, sajnos nincs esélye arra, hogy felnőjön a PS és az Xbox mellé. Mondjuk ez az LA Noire kiadás lehet, hogy fog majd változtatni valamit ezen, én mindenesetre kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg, hogy erre a fura hibridkonzolra is egy jó detektívélményt adjanak nyílt világgal. Fel van adva a lecke a R*-nak, de addig is legalább valami értelmes(ebb) dologgal is foglalkoznak a GTA Online mellett.

Visali: Köszi a választ neked is! Így már érthető, mi fán terem ez a cucc. A videó alapján tényleg van benne potenciál, a kérdés azonban az, hogy lesznek-e majd rá igazán jó játékok, amelyek érdemben hozzátesznek valamit a konzolhoz meg a hibrid funkciókhoz. Az LA Noire mindenképp pozitív lépésnek tűnik és reménnyel kecsegtet.
2017. 11. 02. 22:32
Nem akarom szétszpemelni a témát mégjobban, de nagyon erős exkluzívjai vannak. A ps4-nél nem erősebb, de egy xboxra köröket ver.
dani.szentgali

Offline
2017. 11. 02. 22:40
A mocsok oltalmazója: Aha, értem. Ez mindenképp elgondolkodtató. Majd észben tartom, bár azt azért nem hiszem, hogy "köröket ver" egy Xboxra - annyira azért nem szarok a Microsoft exkluzívjai. Persze ízlések és pofonok. Amúgy ha akarunk majd még beszélni erről a Switch-ről, azt megtehetjük a fórumon is a megfelelő konzolos témán belül, szerintem így is bőségesen hozzájárultam a kérdésemmel a hír szétoffolásához.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak