Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Jelentős helyigénnyel bír az L.A. Noire Switch változata

Memóriakártya beszerzése lehet szükséges az L.A. Noire futtatásához Nintendo Switch konzolokon. Egy frissen megjelent Rockstar Support bejegyzésben a fejlesztők arra figyelmeztetik a Nintendo új, sikeresen debütáló, több funkciós gépének felhasználóit, hogy jelentős mértékű szabad helyet kell majd feláldozniuk akár a fizikai, akár a letölthető verziót választják.

A dobozos változat esetében a játék elindításához nélkülözhetetlen lesz egy 14 GB-os résztartalom letöltése, mely hibák javításán és teljesítménybeli javításokon túl elengedhetetlen játékfájlokat is tartalmaz. Ez a csomag természetesen letölthető a Switch saját belső tárhelyére, de akár egy microSD kártyára is.

Ha valaki a Nintendo eShop digitális áruházból szeretné letölteni a teljes játékot, annak legalább 29GB szabad helyre lesz szüksége – ez gyakorlatilag felemésztené a teljes beépített 32GB tárhelyet, nem beszélve a később esetlegesen megjelenő javítócsomagokról, így mindenkép javallt egy microSD kártya beszerzése.

Bármelyik formát is választják a játékosok, ha külső microSD kártyára szeretnék telepíteni a fájlokat, annak értelemszerűen rendelkeznie kell a szükséges kapacitással, és képesnek kell lennie legalább 60 MB/másodperc olvasási sebességre.

Az L.A. Noire november 14-én jelenik meg Nintendo Switch-re különleges, platform-specifikus irányítási megoldásokkal.

2017.11.02 20:40  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2017. 11. 02. 21:55
Fasza a cucc. Amúgy van egy kérdésem, félig-meddig OFF-os: A Nintendo Switch most akkor egy kézikonzol (handheld), mint a PSP meg a PS Vita, vagy otthoni konzol, amit tévére vagy monitorra kell kötni, mint a PS4 meg az Xbox One? Mert a legtöbb helyen azt lehet olvasni róla, hogy otthoni konzol, meg van valamiféle wireless kontrollerre hajazó távirányítója, ami otthoni konzolra utal, viszont láttam valami miniképernyőt/minimonitort (hú, de viccesen hangzik ez a szó... ) is, ami meg inkább a kézikonzolok védjegye.
2017. 11. 02. 22:06
A switch egy tablet, aminek a két oldalán vannak ilyen lecsatlakoztatható gamepad-ek. Játszhatsz vele handheld formában. Vagy berakhatod egy dokkolóba, amit valamilyen kijelzőhöz csatlakoztatva akár nagy képernyőn játszhatsz. Ilyen kettő az egyben hibrid a switch.

Az "[url=..." BB-kód nem működik, vagy csak én vagyok alkalmatlan a használtára?

dani.szentgali
Offline
2017. 11. 02. 22:13
A mocsok oltalmazója: Köszi a gyors választ! A linkek sajna nem jók, nem működnek, de nagyjából el tudom képzelni milyen lehet. Így már érthető a dolog. Szóval ez egy hibrid eszkösz, és lehet így is használni meg úgy is. Érdekes...
2017. 11. 02. 22:18

Visali
Offline
2017. 11. 02. 22:27
dani.szentgali: Leginkább a kettő hibridje. Mindkét módon tudod használni. Ha meguntad a tévézést, vagy épp megfáztál, elég csak bedőlnöd az ágyba, és folytathatod a játékot.

dani.szentgali
Offline
2017. 11. 02. 22:29
A mocsok oltalmazója: Köszi, meg is néztem. Ötletes megvalósítás, ilyen még nem is láttam. Egész jópofa meg vannak benne forradalminak látszó dolgok. Kár, hogy ilyen drága (mondjuk valahol érthető is), a legnagyobb baj viszont, hogy kevés rá az érdembeni játék. Ez valamiért mindig is gyermekbetegsége volt a Nintendonak. Emiatt meg hiába vannak érdekes fícsörei meg egyéb funkciói, sajnos nincs esélye arra, hogy felnőjön a PS és az Xbox mellé. Mondjuk ez az LA Noire kiadás lehet, hogy fog majd változtatni valamit ezen, én mindenesetre kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg, hogy erre a fura hibridkonzolra is egy jó detektívélményt adjanak nyílt világgal. Fel van adva a lecke a R*-nak, de addig is legalább valami értelmes(ebb) dologgal is foglalkoznak a GTA Online mellett.

Visali: Köszi a választ neked is! Így már érthető, mi fán terem ez a cucc. A videó alapján tényleg van benne potenciál, a kérdés azonban az, hogy lesznek-e majd rá igazán jó játékok, amelyek érdemben hozzátesznek valamit a konzolhoz meg a hibrid funkciókhoz. Az LA Noire mindenképp pozitív lépésnek tűnik és reménnyel kecsegtet.
2017. 11. 02. 22:32
Nem akarom szétszpemelni a témát mégjobban, de nagyon erős exkluzívjai vannak. A ps4-nél nem erősebb, de egy xboxra köröket ver.

dani.szentgali
Offline
2017. 11. 02. 22:40
A mocsok oltalmazója: Aha, értem. Ez mindenképp elgondolkodtató. Majd észben tartom, bár azt azért nem hiszem, hogy "köröket ver" egy Xboxra - annyira azért nem szarok a Microsoft exkluzívjai. Persze ízlések és pofonok. Amúgy ha akarunk majd még beszélni erről a Switch-ről, azt megtehetjük a fórumon is a megfelelő konzolos témán belül, szerintem így is bőségesen hozzájárultam a kérdésemmel a hír szétoffolásához.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink