Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új eladási rekordot döntött a GTA V az Egyesült Államokban

A Grand Theft Auto V lett minden idők legnagyobb számban elkelt videojáték-szoftvere az Egyesült Államokban. A gazdag multiplayer tartalommal kiegészített játék dobozos és digitális értékesítését összevonva állapított meg új mérföldkövet az eladásokat monitorozó The NDP Group. Ez volt a Take-Two Interactive legnagyobb büszkesége a cég legújabb negyedévi értekezletén.

A kiadó egyben azt is elárulta, hogy világszerte immáron 85 millió példányt jutattattak el a játékból az üzletek polcaira. Ez persze nem a konkrét eladási számokat tükrözi, ugyanakkor remekül illusztrálja a GTA V és a GTA Online iránti töretlen érdeklősést, mint az is, hogy a játékot még mindig nem sikerült kiütni a brit eladási toplista legjobbjai közül, melyben nagy szerepet játszhat, hogy a multiplayer négy év elteltével is folyamatosan frissül.


Valljuk be, már csak Trevor karakteréért imádni lehet ezt a játékot.

A konferencián a Red Dead Redemption II megjelenése egyelőre nem került pontosításra, viszont a kiadó továbbra is 2018 tavaszával számol a közzétett összegző jelentésben.

Ellenben míg az L.A. Noire ráncfelvarrott PlayStation 4, Xbox One és az egyedi irányítási lehetőségeket kiaknázó Nintendo Switch változata készen áll a november 14-ei startra, az HTC Vive szemüvegkre készülő VR Case Files válogatás megjelenésére csak decemberben számíthatunk. A kapcsolódó sajtókérdésekre reagálva viszont a kiadó verzérigazgatója, Strauss Zelnick elárulta, hogy a detektív játék eredeti kiadásaiból már 7.5 millió darabot adtak el.

Margóra szánt megjegyzésként egyébként érdemes megemlíteni, hogy jelenleg az a szokatlan helyzet állt elő, hogy az NBA 2K18 és WWE 2K18 megjelenése után a Take-Two több bejelentett  cím érkezésre vár a Rockstar Games-től, mint a másik leányvállalától, a 2K Games-től.

2017.11.08 19:00  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink