Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Új eladási rekordot döntött a GTA V az Egyesült Államokban

2017.11.08 19:00  |  Írta: Visali  |  Forrás: Take-Two Interactive


A Grand Theft Auto V lett minden idők legnagyobb számban elkelt videojáték-szoftvere az Egyesült Államokban. A gazdag multiplayer tartalommal kiegészített játék dobozos és digitális értékesítését összevonva állapított meg új mérföldkövet az eladásokat monitorozó The NDP Group. Ez volt a Take-Two Interactive legnagyobb büszkesége a cég legújabb negyedévi értekezletén.

A kiadó egyben azt is elárulta, hogy világszerte immáron 85 millió példányt jutattattak el a játékból az üzletek polcaira. Ez persze nem a konkrét eladási számokat tükrözi, ugyanakkor remekül illusztrálja a GTA V és a GTA Online iránti töretlen érdeklősést, mint az is, hogy a játékot még mindig nem sikerült kiütni a brit eladási toplista legjobbjai közül, melyben nagy szerepet játszhat, hogy a multiplayer négy év elteltével is folyamatosan frissül.


Valljuk be, már csak Trevor karakteréért imádni lehet ezt a játékot.

A konferencián a Red Dead Redemption II megjelenése egyelőre nem került pontosításra, viszont a kiadó továbbra is 2018 tavaszával számol a közzétett összegző jelentésben.

Ellenben míg az L.A. Noire ráncfelvarrott PlayStation 4, Xbox One és az egyedi irányítási lehetőségeket kiaknázó Nintendo Switch változata készen áll a november 14-ei startra, az HTC Vive szemüvegkre készülő VR Case Files válogatás megjelenésére csak decemberben számíthatunk. A kapcsolódó sajtókérdésekre reagálva viszont a kiadó verzérigazgatója, Strauss Zelnick elárulta, hogy a detektív játék eredeti kiadásaiból már 7.5 millió darabot adtak el.

Margóra szánt megjegyzésként egyébként érdemes megemlíteni, hogy jelenleg az a szokatlan helyzet állt elő, hogy az NBA 2K18 és WWE 2K18 megjelenése után a Take-Two több bejelentett  cím érkezésre vár a Rockstar Games-től, mint a másik leányvállalától, a 2K Games-től.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak