Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Új heist érkezik a GTA Online-ba!

2017.12.07 18:24  |  Írta: MateL  |  Forrás: Rockstar Newswire

December 12-én érkezik a The Doomsday Heist névre elkeresztelt frissítés, amelyben feladatunk nem kisebb, mint San Andreas megmentése a közelgő totális háborútól. És még jetpacket is kapunk hozzá.


A fejlesztő sok információt egyelőre nem osztott meg az újdonságokról, viszont maga a trailer már sokatmondó. Az eddigi heistokhoz hasonlóan ismét Lestert kell segítenünk, akit ezúttal új barátai is támogatnak: egy milliárdos techmogul, egy IAA ügynök, egy összeesküvés-elmélet rajongó, és egy mesterséges intelligencia is a segítségünkre siet majd.

A trailerben először megismerhetjük az új szereplőket, illetve láthatunk néhány új helyszínt, járművet és felszerelést, de a Rockstar gyógyszere a videó második felében gurul csak el igazán: láthatunk lopakodó bombázókat, repülő és víz alatt haladó autókat, atomtengeralattjárót, atombombát, hipermodern tankot, a videó legvégén pedig rakétákkal felszerelt jetpack is feltűnik, ezzel talán véglegesen pontot téve a több, mint négy éve tartó rajongói teóriák végére.

totyak

Offline
2017. 12. 07. 19:42
Ezzel kicsit újra felpörgetik az online-t. Bár részemről párszor végiglököm ezt is, aztán megint pihenőre megy a játék.
Gonzales

Offline
2017. 12. 07. 21:20
Mivan rockstar, kezdenek elfogyni az ötletek ?
Arminho

Offline
2017. 12. 07. 23:06
Mind fckn blown, végre valami érdekes újítás! Nem eredeti, nem is illik bele egy GTA-ba, de azt a retkes mindenit, ez az első frissítés, amit ténylegesen várok a CEO-s cucc óta.
Stan98

Offline
2017. 12. 08. 09:16
Bassza meg a Rockstar, hogy ilyen DLC-ket nem tudott belepakolni a PS3as verzióba...Remélem legalább a hó nem marad el..
Rockstar69

Offline
2017. 12. 08. 22:30
Stan98: Az nem fog, eddig is volt mindig.
dani.szentgali

Offline
2017. 12. 09. 16:34
Ezzel a DLC-vel végképp elborult a fejlesztők agya. Mondjuk ez szerintem még mindig enyhébb, mint amikor a levegőbe kiépíthető pályákat és társaikat adták hozzá a játékhoz. Amúgy jó fejek, hogy végre belerakják a játékba a Jetpack-et, mert már több, mint négy éve mindenki azon szenved, hogy megtalálja. Erre egy random Online frissítéssel ezt is belepakolják a játékba. Mondjuk stílusosabb lett volna egy story DLC formájában implementálni ezt a járművet, egy jó kis Mt. Chiliad-os Jetpack keresős küldetéssorozat berkein belül, de az újabb buzi GTA Online frissítésre persze nagyobb esély volt és végül ez is bejött.

Amúgy a Jetpack-kel, tengeralattjáróval meg a többi járművel kapcsolatban lenne kérdésem, amit a jelen generációs GTA5 tulajokhoz intéznék: Ezek az új járművek csak a GTA Online-ban szoktak elérhetővé válni, vagy - ahogy egy-két kivétellel a régi generációs konzolok esetében is volt - az új cuccok, járművek, egyéb eszközök automatikusan hozzáadódnak a singleplayerben a karakterek inventory-jához, garázsához, mólójához, hangárjához, stb.-hez?
NikitaDragovich

Offline
2017. 12. 12. 19:31
dani.szentgali: Nem, már a Heist DLC óta nem teszik bele a GTA Online-os járműveket, fegyvereket és egyéb cuccokat a sztori módba. Szóval nem, nincsenek benne ezek az újdonságok.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak