Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új heist érkezik a GTA Online-ba!

December 12-én érkezik a The Doomsday Heist névre elkeresztelt frissítés, amelyben feladatunk nem kisebb, mint San Andreas megmentése a közelgő totális háborútól. És még jetpacket is kapunk hozzá.


A fejlesztő sok információt egyelőre nem osztott meg az újdonságokról, viszont maga a trailer már sokatmondó. Az eddigi heistokhoz hasonlóan ismét Lestert kell segítenünk, akit ezúttal új barátai is támogatnak: egy milliárdos techmogul, egy IAA ügynök, egy összeesküvés-elmélet rajongó, és egy mesterséges intelligencia is a segítségünkre siet majd.

A trailerben először megismerhetjük az új szereplőket, illetve láthatunk néhány új helyszínt, járművet és felszerelést, de a Rockstar gyógyszere a videó második felében gurul csak el igazán: láthatunk lopakodó bombázókat, repülő és víz alatt haladó autókat, atomtengeralattjárót, atombombát, hipermodern tankot, a videó legvégén pedig rakétákkal felszerelt jetpack is feltűnik, ezzel talán véglegesen pontot téve a több, mint négy éve tartó rajongói teóriák végére.

2017.12.07 18:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

totyak
Offline
2017. 12. 07. 19:42
Ezzel kicsit újra felpörgetik az online-t. Bár részemről párszor végiglököm ezt is, aztán megint pihenőre megy a játék.

Gonzales
Offline
2017. 12. 07. 21:20
Mivan rockstar, kezdenek elfogyni az ötletek ?

Arminho
Offline
2017. 12. 07. 23:06
Mind fckn blown, végre valami érdekes újítás! Nem eredeti, nem is illik bele egy GTA-ba, de azt a retkes mindenit, ez az első frissítés, amit ténylegesen várok a CEO-s cucc óta.

Stan98
Offline
2017. 12. 08. 09:16
Bassza meg a Rockstar, hogy ilyen DLC-ket nem tudott belepakolni a PS3as verzióba...Remélem legalább a hó nem marad el..

Rockstar69
Offline
2017. 12. 08. 22:30
Stan98: Az nem fog, eddig is volt mindig.

dani.szentgali
Offline
2017. 12. 09. 16:34
Ezzel a DLC-vel végképp elborult a fejlesztők agya. Mondjuk ez szerintem még mindig enyhébb, mint amikor a levegőbe kiépíthető pályákat és társaikat adták hozzá a játékhoz. Amúgy jó fejek, hogy végre belerakják a játékba a Jetpack-et, mert már több, mint négy éve mindenki azon szenved, hogy megtalálja. Erre egy random Online frissítéssel ezt is belepakolják a játékba. Mondjuk stílusosabb lett volna egy story DLC formájában implementálni ezt a járművet, egy jó kis Mt. Chiliad-os Jetpack keresős küldetéssorozat berkein belül, de az újabb buzi GTA Online frissítésre persze nagyobb esély volt és végül ez is bejött.

Amúgy a Jetpack-kel, tengeralattjáróval meg a többi járművel kapcsolatban lenne kérdésem, amit a jelen generációs GTA5 tulajokhoz intéznék: Ezek az új járművek csak a GTA Online-ban szoktak elérhetővé válni, vagy - ahogy egy-két kivétellel a régi generációs konzolok esetében is volt - az új cuccok, járművek, egyéb eszközök automatikusan hozzáadódnak a singleplayerben a karakterek inventory-jához, garázsához, mólójához, hangárjához, stb.-hez?

NikitaDragovich
Offline
2017. 12. 12. 19:31
dani.szentgali: Nem, már a Heist DLC óta nem teszik bele a GTA Online-os járműveket, fegyvereket és egyéb cuccokat a sztori módba. Szóval nem, nincsenek benne ezek az újdonságok.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink