Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Légy pisztolyhős egy revolverrel a GTA Online-ban és az RDR2-ben is!

A GTA Online-ban hangolódhatunk a Rockstar Games új vadnyugati kalandjára, fikciós karakterünkkel ugyanis mostantól egy gyönyörűen megmunkált revolvert is szerezhetünk, melyet később viszontláthatunk majd a Red Dead Redemption II fegyverkínálatában.

A pisztoly megszerzéséhez egy kihívást kell teljesítenünk, melyhez az első instrukciók e-mailben érkeznek az in-game telefonunkra, majd követnünk kell a nyomokat, amik elvezetnek a stukkerhez.

Ha megvan a Double-Action Revolver, a freemode-ban teljesíthejük vele a Headshot Challange próbát, melyért egyfelől 250.000 GTA dollár jutalmat kapunk, de ezzel egyúttal feloldjuk a Red Dead Redemption 2-ben is.

Vajon ez lesz az egyetlen tartalom, amivel összekötik a két játékot a fejlesztők, vagy nagyobb terveik is vannak arra az időszakra, amikor a két játék multiplayer módja párhuzamosan fut majd egymás mellett?

2017.12.15 19:34  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

totyak
Offline
2017. 12. 15. 20:28
Pont ma délután csináltam meg. Azt sem tudtam mi történik, csak nagyon ráértem és követtem a nyomokat, meg az utasításokat. Megérte.

CsabCharger
Offline
2017. 12. 15. 22:24
totyak: Valahogy hasonlóan jártam Én is. Nekem egyből a jó öreg RDR-es kincskeresés ugrott be. Imádtam. Másfelől pedig azt hittem,hogy itt is lesz egy állandó kincskeresős balhé. Na mind1. Revolver pipa. XD Aki megtalálja automatikusan feloldja a RDR 2-ben is a fegyvert. Én PC-n tolom a GTA-t. Akkor?? Lehet,hogy majd valamikor a közeljövőben érkezik a vadnyugatos eposz PC-re is? XD

Rockstar69
Online
2017. 12. 15. 22:56
CsabCharger: Ez tényleg érdekes. Bár mondjuk valószínűleg úgy gondolkodnak, hogy nem akarnak azokkal kicseszni, akik PC-n tolják a GTA Online-t, de az RDR miatt vesznek egy PS-t vagy Xbox-it.

CsabCharger
Offline
2017. 12. 16. 08:01
Rockstar69: Ha lesz az RDR 2-nek egy hasonló online része mint a GTA V-nek akkor szerintem a R* nem fogja kihagyni a PC-s megjelenést. Valahol írták már,hogy ez is exkluzív lesz, mint anno az első része? Mind1. Ha egyszer ki is adják PC-re akkor egyértelműen vevő leszek rá.

totyak
Offline
2017. 12. 16. 10:04
Ez a egyver egyáltalán nem jelenti, hogy a RDR2 jönne pc-re. Nyilván Social Club account alapján belövi majd a játék, hogy a GTA-ban ki szerezte meg.

dani.szentgali
Offline
2017. 12. 16. 13:38
Király kis revolver! Egyetlen bajom vele - azon túl persze, hogy mivel már több mint egy éve nincs meg a GTAV - , hogy egyre jobban várom miatta az RDR2-őt. Na mindegy. Szerintem amúgy nem fogják olyan sok ponton összekötni a két játékot. Persze lehet, hogy tévedek, de szerintem néhány fegyver kivételével nem lesz összeolvasztva a két játék.

NikitaDragovich
Offline
2017. 12. 16. 22:08
dani.szentgali: Szerintem meg éppen nagyon sok ponton össze fogják majd kötni. Például a GTA Online-os karakterednek az őseit lehet, hogy ki tudod választani az RDR 2-ben. Lehet, hogy az RDR 2-s karaktered lesz a GTA Online-os karakterednek az őse. (Pl. a GTA Online-ban John Marston a karakteremnek az apja.)

Bence (Visali)
Offline
2017. 12. 18. 22:25
CsabCharger: PlayStation 4-en és Xbox One-on is fel lehet oldani, teljesen mindegy, csak a Social Club account legyen ugyanaz, ez igazából benne van az eredeti hírben, csak balfa*sz voltam, és végül kimaradt.

CsabCharger
Offline
2017. 12. 19. 20:21
Bence (Visali): Mind1 is.. Mindenesetre fasza kis easter egg lenne ha mégis.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink