Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Légy pisztolyhős egy revolverrel a GTA Online-ban és az RDR2-ben is!

2017.12.15 19:34  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


A GTA Online-ban hangolódhatunk a Rockstar Games új vadnyugati kalandjára, fikciós karakterünkkel ugyanis mostantól egy gyönyörűen megmunkált revolvert is szerezhetünk, melyet később viszontláthatunk majd a Red Dead Redemption II fegyverkínálatában.

A pisztoly megszerzéséhez egy kihívást kell teljesítenünk, melyhez az első instrukciók e-mailben érkeznek az in-game telefonunkra, majd követnünk kell a nyomokat, amik elvezetnek a stukkerhez.

Ha megvan a Double-Action Revolver, a freemode-ban teljesíthejük vele a Headshot Challange próbát, melyért egyfelől 250.000 GTA dollár jutalmat kapunk, de ezzel egyúttal feloldjuk a Red Dead Redemption 2-ben is.

Vajon ez lesz az egyetlen tartalom, amivel összekötik a két játékot a fejlesztők, vagy nagyobb terveik is vannak arra az időszakra, amikor a két játék multiplayer módja párhuzamosan fut majd egymás mellett?

totyak

Offline
2017. 12. 15. 20:28
Pont ma délután csináltam meg. Azt sem tudtam mi történik, csak nagyon ráértem és követtem a nyomokat, meg az utasításokat. Megérte.
CsabCharger

Offline
2017. 12. 15. 22:24
totyak: Valahogy hasonlóan jártam Én is. Nekem egyből a jó öreg RDR-es kincskeresés ugrott be. Imádtam. Másfelől pedig azt hittem,hogy itt is lesz egy állandó kincskeresős balhé. Na mind1. Revolver pipa. XD Aki megtalálja automatikusan feloldja a RDR 2-ben is a fegyvert. Én PC-n tolom a GTA-t. Akkor?? Lehet,hogy majd valamikor a közeljövőben érkezik a vadnyugatos eposz PC-re is? XD
Rockstar69

Online
2017. 12. 15. 22:56
CsabCharger: Ez tényleg érdekes. Bár mondjuk valószínűleg úgy gondolkodnak, hogy nem akarnak azokkal kicseszni, akik PC-n tolják a GTA Online-t, de az RDR miatt vesznek egy PS-t vagy Xbox-it.
CsabCharger

Offline
2017. 12. 16. 08:01
Rockstar69: Ha lesz az RDR 2-nek egy hasonló online része mint a GTA V-nek akkor szerintem a R* nem fogja kihagyni a PC-s megjelenést. Valahol írták már,hogy ez is exkluzív lesz, mint anno az első része? Mind1. Ha egyszer ki is adják PC-re akkor egyértelműen vevő leszek rá.
totyak

Offline
2017. 12. 16. 10:04
Ez a egyver egyáltalán nem jelenti, hogy a RDR2 jönne pc-re. Nyilván Social Club account alapján belövi majd a játék, hogy a GTA-ban ki szerezte meg.
dani.szentgali

Offline
2017. 12. 16. 13:38
Király kis revolver! Egyetlen bajom vele - azon túl persze, hogy mivel már több mint egy éve nincs meg a GTAV - , hogy egyre jobban várom miatta az RDR2-őt. Na mindegy. Szerintem amúgy nem fogják olyan sok ponton összekötni a két játékot. Persze lehet, hogy tévedek, de szerintem néhány fegyver kivételével nem lesz összeolvasztva a két játék.
NikitaDragovich

Offline
2017. 12. 16. 22:08
dani.szentgali: Szerintem meg éppen nagyon sok ponton össze fogják majd kötni. Például a GTA Online-os karakterednek az őseit lehet, hogy ki tudod választani az RDR 2-ben. Lehet, hogy az RDR 2-s karaktered lesz a GTA Online-os karakterednek az őse. (Pl. a GTA Online-ban John Marston a karakteremnek az apja.)
Visali

Offline
2017. 12. 18. 22:25
CsabCharger: PlayStation 4-en és Xbox One-on is fel lehet oldani, teljesen mindegy, csak a Social Club account legyen ugyanaz, ez igazából benne van az eredeti hírben, csak balfa*sz voltam, és végül kimaradt.
CsabCharger

Offline
2017. 12. 19. 20:21
Visali: Mind1 is.. Mindenesetre fasza kis easter egg lenne ha mégis.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 30 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak