Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Leesett a hó a GTA Online-ban és egy új járgány is érkezett

Nagy változásnak lehettek szemtanúi azok, akik ma beléptek a GTA Online-ba: leesett ugyanis az első hó San Andreas területén. A különleges hóvihar -mely immáron 5. alkalommal forgatja a feje tetejére a várost- a fejlesztők szerint néhány napig tart majd, így érdemes minél több időt eltölteni a hófödte területen.  

A vastag hótakaró azonban nem egyedül toppant be, érkezett mellé ugyanis egy új járgány, a Benefactor Streiter, mely ideális jármű lehet a csúszós utakon. Az autót a Southern San Andreas Super Autos-ban lehet megvásárolni. 

A készítők számtalan más újdonságot is ígérnek az ünnepekre: azon játékosok, akik karácsonykor is belépnek az Online-ba, egy Albany Hermes Muscle Car fogja ütni a markukat! 5  szerencsés pedig egy jetpack (Thurster) egyenruhával is gazdagabb lesz. A karácsony közeledtével további meglepetések várhatók! 

Forrás: a Rockstar Games hivatalos Facebook oldala

Most, hogy itt a hó, itt az ideje belevágni a Snapmatic versenybe, és előrukkolni a legegyedibb és őrültebb karácsonyi képekkel! Az 5 legjobb kép elkészítője 1 000 000 GTA$ -ban részül, ha a #FESTIVESURPRISE2017 taget használja a kép(ek) elkészítésekor. A versenyről és az eddigi karácsonyi újdonságokról itt olvashattok bővebben. 

2017.12.22 16:51  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie

CsabCharger
Offline
2017. 12. 22. 20:29
Az,hogy fogja ütni a markukat kb úgy hangzik mintha hozzánk vágnák ahogyan a pólókat szokták. De nem. Ezt meg lehet vásárolni 500K-ért. XD Note: Benéztem. Az ingyenes autó az a Vice City-s lesz. Jól írtad,bocsi. XD

Luszie
Offline
2017. 12. 23. 08:59
Semmi gond.

dani.szentgali
Offline
2017. 12. 23. 16:16
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves GTAPlace-s adminisztrátornak, moderátornak, tagnak, fórumozónak és olvasónak!

Luszie
Offline
2017. 12. 23. 22:12
Koszi Dani, viszont kivanom!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink