Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Leesett a hó a GTA Online-ban és egy új járgány is érkezett

2017.12.22 16:51  |  Írta: Luszie  |  Forrás: Rockstar Newswire

Nagy változásnak lehettek szemtanúi azok, akik ma beléptek a GTA Online-ba: leesett ugyanis az első hó San Andreas területén. A különleges hóvihar -mely immáron 5. alkalommal forgatja a feje tetejére a várost- a fejlesztők szerint néhány napig tart majd, így érdemes minél több időt eltölteni a hófödte területen.  

A vastag hótakaró azonban nem egyedül toppant be, érkezett mellé ugyanis egy új járgány, a Benefactor Streiter, mely ideális jármű lehet a csúszós utakon. Az autót a Southern San Andreas Super Autos-ban lehet megvásárolni. 

A készítők számtalan más újdonságot is ígérnek az ünnepekre: azon játékosok, akik karácsonykor is belépnek az Online-ba, egy Albany Hermes Muscle Car fogja ütni a markukat! 5  szerencsés pedig egy jetpack (Thurster) egyenruhával is gazdagabb lesz. A karácsony közeledtével további meglepetések várhatók! 

Forrás: a Rockstar Games hivatalos Facebook oldala

Most, hogy itt a hó, itt az ideje belevágni a Snapmatic versenybe, és előrukkolni a legegyedibb és őrültebb karácsonyi képekkel! Az 5 legjobb kép elkészítője 1 000 000 GTA$ -ban részül, ha a #FESTIVESURPRISE2017 taget használja a kép(ek) elkészítésekor. A versenyről és az eddigi karácsonyi újdonságokról itt olvashattok bővebben. 

CsabCharger

Offline
2017. 12. 22. 20:29
Az,hogy fogja ütni a markukat kb úgy hangzik mintha hozzánk vágnák ahogyan a pólókat szokták. De nem. Ezt meg lehet vásárolni 500K-ért. XD Note: Benéztem. Az ingyenes autó az a Vice City-s lesz. Jól írtad,bocsi. XD
Luszie

Offline
2017. 12. 23. 08:59
Semmi gond.
dani.szentgali

Offline
2017. 12. 23. 16:16
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves GTAPlace-s adminisztrátornak, moderátornak, tagnak, fórumozónak és olvasónak!
Luszie

Offline
2017. 12. 23. 22:12
Koszi Dani, viszont kivanom!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak