Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Újabb járgánnyal és Adversary Mode-dal gazdagodott a GTA Online

2017.12.26 19:57  |  Írta: Luszie  |  Forrás: Rockstar Newswire

A karácsonyi nyereményeső ellenére sem feledkeztek meg a fejlesztők az e heti frissítésről. Ennek köszönhetően új járművel és Adversary Mode-dal bővült a játék.   

Új autó

Az új verda nem más, mint az Autarch, mely kinézetével és sebességével gyorsan San Andreas egyik legvagányabb járgányává válhat. A járművet a Legendary Motorsport értékesíti. 

Új Adversary Mode

Mivel is lehetne leginkább megünnepelni a majdnem véget ért karácsonyt, mint egy (régi) új Adversary Mode-dal? A fejlesztők tettek róla, hogy már karácsony másnapján se érezzük ünnepi hangulatban magunkat, mivel az új játékmód enyhén horror illatúra sikeredett. Ha valakinek ismerős az újítás, az nem véletlen, a játékmód elődje ugyanis a 2015-ös halloween-i frissítés alkalmával debütált, „Slasher” néven. Az mostani játékmód kisebb módsításokkal érkezett: Adott 2 csapat, a „Slashers” (vagyis akik vadásznak), és a „Hunted” (akiket vadásznak). A Slashers csapata macsétát és shotgunt kap a sötétben való kaszabolós horrorhoz, míg a „Hunted” tagjai zseblámpát és hő érzékelő szemüveget a túléléshez. Van azonban egy csavar: a szerepek percenként cserélődnek. Az a csapat nyer, amelyik hamarabb lekaszabolja a másikat.

Az új Adversary Mode teljesítésérért január 8-ig dupla GTA$ és RP jár. A karácsonyi bónuszok és kedvezmények teljes listája itt érhető el.

A Rockstar újév alkalmából további meglepetéseket és még több havat ígér! 

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak