Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újabb járgánnyal és Adversary Mode-dal gazdagodott a GTA Online

A karácsonyi nyereményeső ellenére sem feledkeztek meg a fejlesztők az e heti frissítésről. Ennek köszönhetően új járművel és Adversary Mode-dal bővült a játék.   

Új autó

Az új verda nem más, mint az Autarch, mely kinézetével és sebességével gyorsan San Andreas egyik legvagányabb járgányává válhat. A járművet a Legendary Motorsport értékesíti. 

Új Adversary Mode

Mivel is lehetne leginkább megünnepelni a majdnem véget ért karácsonyt, mint egy (régi) új Adversary Mode-dal? A fejlesztők tettek róla, hogy már karácsony másnapján se érezzük ünnepi hangulatban magunkat, mivel az új játékmód enyhén horror illatúra sikeredett. Ha valakinek ismerős az újítás, az nem véletlen, a játékmód elődje ugyanis a 2015-ös halloween-i frissítés alkalmával debütált, „Slasher” néven. Az mostani játékmód kisebb módsításokkal érkezett: Adott 2 csapat, a „Slashers” (vagyis akik vadásznak), és a „Hunted” (akiket vadásznak). A Slashers csapata macsétát és shotgunt kap a sötétben való kaszabolós horrorhoz, míg a „Hunted” tagjai zseblámpát és hő érzékelő szemüveget a túléléshez. Van azonban egy csavar: a szerepek percenként cserélődnek. Az a csapat nyer, amelyik hamarabb lekaszabolja a másikat.

Az új Adversary Mode teljesítésérért január 8-ig dupla GTA$ és RP jár. A karácsonyi bónuszok és kedvezmények teljes listája itt érhető el.

A Rockstar újév alkalmából további meglepetéseket és még több havat ígér! 

2017.12.26 19:57  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink