Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Infók az EDGE-től

Már korábban is olvashattunk az EDGE magazin jóvoltából a GTA Chinatown Wars-ról, sőt még képet is láthattunk a játékról, most pedig egy Dan Houser-rel készített interjúból derült fény további információkra.

  • A gyalogosok mesterséges intelligenciája olyan fejlett lesz, mint a GTA IV-be, vagyis hallhatjuk majd őket beszélgetni, újságot és gyorskaját venni, sőt eső esetén esernyőt is elővesznek.
  • A játékban lesz egy speciális vezetési rendszer, amely az autók irányítását még egyszerűbbé teszi.
  • Ha leszorítunk az útról egy járőrkocsit csökkenhet a körözési szint, ellenben a rendőrautó megsemmisítésekor nőhet a csillagaink száma.
  • Megerősítést kapott az az információ, mely szerint Alderney nem lesz bejárható a játékban. Ez azt jelenti, hogy minden más kerület, mely a GTA IV-ben is elérhető volt, itt is jelen lesz, ami bizony nagy játékteret jelent egy DS játékhoz képest.
  • Hiába az izometrikus nézet, a játékban csak úgy mint a felülnézetes epizódoknál nem lőhetünk fegyverrel magasságokba, csupán egy szinten több irányba.
  • A cikk megemlíti továbbá azt is, hogy a karakterek kissé "eltúlozva", karikatúra módon lesznek ábrázolva. Ha egy korábban kiadott képet is megnézünk, láthatóvá válik, hogy az emberek lába nincs egyenlő arányban a környezeti tárgyakkal (autók, stb).
2008.10.12 10:53 ▪ Írta: VISALI

Markee
Offline
2008. 10. 12. 11:11
Nah, tőlem nagyon messze fog állni ez a rész.
Miután azt a karikatúrás részt olvastam, egyre jobban úgy érzem, mintha ez valami Japánban készített, elfajzott budget játék lenne.

Athlon
Offline
2008. 10. 12. 11:53
Szerintem ezzel a játékkal a legtöbb embernek az a baja hogy DS-re jön ki. Én se bánnám ha pl nagyobb konzolra vagy PC-re jönne de nekem így is tetszik.

MateL
Offline
2008. 10. 12. 11:56
Nekem azért tetszik kifejezetten, mert egyrészt DS-re jön, másrészt elképesztően interaktív és fun játék lesz... Csak sajnos DS-em nincs


Offline
2008. 10. 12. 12:10
esetleg egy megjelenési dátumnak örülnék
am mondom emulátorral majd lehet jűátszani. érintőképernyő=egér. már preóbáltam DS játékot emuval pc-n(the force unleashed) és működött

MateL
Offline
2008. 10. 12. 12:53
: Jaja. Egér = Stylus. Bár az élmény nem ugyanaz


Offline
2008. 10. 12. 14:05
az igaz, de akkor se fogok venni DS-t, legfeljebb ha valahonnan jönne egy kis pénz

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink