Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Új GTA Online logót védett le a Rockstar Games

2018.02.26 13:18  |  Írta: Visali  |  Forrás: GameSpot


Új GTA Online logó került oltalom alá a Take-Two Interactive kérésére február elején. Az embléma a GTA2 logójához hasonlít: kompakt, csak a kezdőbetűket tartalmazza, és még a betűtípus is megegyezik.

Az új védjegy bármit jelenthet, utalhat valamilyen jövőbeli tartalomra, de az is lehet, hogy csak egyszerűen óvintézkedésből készített a Rockstar Games egy olyan logót is a játékhoz, ami csupán a kezdőbetűket tartalmazza, és az ő játékkal azonosítható.


A friss logót február 6-án iktatta adatbázisába az amerikai védjegyekért felelős USPTO

Ugyanakkor ha valóban használni szeretnék a fejlesztők az új logót is, könnyen lehet, hogy több futurisztikus kiegészítő tartalom érkezik majd a többjátékos módhoz, mint amilyen a Doomsday Heist is volt. A GTA V rengeteg utalást tartalmaz a GTA2-re, mint például a Z-Type kocsi, és nem véletlenül, hiszen elméletben mindkét játék 2013-ban játszódik.

A GTA2 anno rendelkezett multiplayer móddal, ami lokális hálózaton még ma is játszható mindenféle modok és különösebb mókolás nélkül. A játék olyan izgalmas power-upokat tartalmazott, mint az ideiglenes láthatatlanság, dupla sebzés, ideiglenes sérthetetlenség, elektromos rázás, de még olyan is volt, ami négy MI vezérelt testőrt adott a játékosnak.

Ezek remek kiindulópontot adhatnak egy nosztalgikus adverdsary módhoz vagy más tartalomoz, melyhez remekül passzolna az új logó, de persze ez már csak merész spekuláció a részünkről. :)

UPDATE: 2018.02.26 16:12

A logó valójában nem teljesen új, ugyanis rajta van a játék PlayStation 4, Xbox One és PC dobozának hátoldalán, valószínűleg csak útólag védette le külön a Take-Two Interactive ezt a változatot is.

zsombormaki

Offline
2018. 02. 27. 19:09
Sziasztok! Még ma is lehet gta 2 onlineozni? Honnan töltsem le? Köszi! Milyen poén lenne ha az R kiadna egy frissítést a gta 2höz!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 32 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak