Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új GTA Online logót védett le a Rockstar Games

Új GTA Online logó került oltalom alá a Take-Two Interactive kérésére február elején. Az embléma a GTA2 logójához hasonlít: kompakt, csak a kezdőbetűket tartalmazza, és még a betűtípus is megegyezik.

 

Az új védjegy bármit jelenthet, utalhat valamilyen jövőbeli tartalomra, de az is lehet, hogy csak egyszerűen óvintézkedésből készített a Rockstar Games egy olyan logót is a játékhoz, ami csupán a kezdőbetűket tartalmazza, és az ő játékkal azonosítható.


A friss logót február 6-án iktatta adatbázisába az amerikai védjegyekért felelős USPTO

Ugyanakkor ha valóban használni szeretnék a fejlesztők az új logót is, könnyen lehet, hogy több futurisztikus kiegészítő tartalom érkezik majd a többjátékos módhoz, mint amilyen a Doomsday Heist is volt. A GTA V rengeteg utalást tartalmaz a GTA2-re, mint például a Z-Type kocsi, és nem véletlenül, hiszen elméletben mindkét játék 2013-ban játszódik.

A GTA2 anno rendelkezett multiplayer móddal, ami lokális hálózaton még ma is játszható mindenféle modok és különösebb mókolás nélkül. A játék olyan izgalmas power-upokat tartalmazott, mint az ideiglenes láthatatlanság, dupla sebzés, ideiglenes sérthetetlenség, elektromos rázás, de még olyan is volt, ami négy MI vezérelt testőrt adott a játékosnak.

Ezek remek kiindulópontot adhatnak egy nosztalgikus adverdsary módhoz vagy más tartalomoz, melyhez remekül passzolna az új logó, de persze ez már csak merész spekuláció a részünkről. :)

UPDATE: 2018.02.26 16:12

A logó valójában nem teljesen új, ugyanis rajta van a játék PlayStation 4, Xbox One és PC dobozának hátoldalán, valószínűleg csak útólag védette le külön a Take-Two Interactive ezt a változatot is.

2018.02.26 13:18  ▪ Forrás: GameSpot  ▪ Írta: Visali

zsombormaki
Offline
2018. 02. 27. 19:09
Sziasztok! Még ma is lehet gta 2 onlineozni? Honnan töltsem le? Köszi! Milyen poén lenne ha az R kiadna egy frissítést a gta 2höz!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink