Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A GTA Online sem maradhat a legmenőbb Porsche nélkül

A 2018-as Porsche 911 GT2 RS az egyik legnépszerűbb sportautó a nagyvilágban, és miután 2016-ban a gyártó megszüntette exkluzív szerződését az Electronic Arts-szal, szinte minden valamirevaló autóversenyzős játékban kiemelt helyet kap a csúcsverda.

Most már a Rockstar Games sem marad ki a buliból, igaz a jogi buktatókat a fejlesztők mindig is elkerülték a modellek szolíd átszabásával, a GTA Online-ban most debütál a kocsi Pfister Comet SR néven, és 1.145.000 dollárért már rendelhetünk is egyet a LegendaryMotorsport oldaláról. 

Meg kell hagyni, a borsos ár ezúttal indokolt, és még mindig vannak jóval drágább szuperautók Los Santos-ban.

A kedvezmények és bónuszok február 27. és március 5. között a következőképp alakulnak:

  • Dupla RP és GTA$ jár a Gunrunning eladások, a Special Vehicle küldetések, az Air Quota adversary mód és a Rockstar által készített Tramsform Race futamok után.
  • 25% árengedmény van érvény van érvényben az Avenger, a P-996 Lazer, Volatol, Seabraze légi járművekre, a Facility stílus, megjelenés (Graphics) és a securty room fejlesztéseire, valamint a Yosemite és Riata különleges járművekre.
  • A Warstock Cache & Carry 30% kedvezmányt ad a mobile operation centerekre, az Insurgent Pick-Up-ra és a Nightsharkra.
  • Az aktuális prémium verseny a City Air pálya, sportautókra korlátozva.
  • A kiemelt próba most a Vinewood Bowl.
2018.02.27 16:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2018. 03. 09. 17:31
Nagyon pofás kis járgány és jó is hogy bekerült a játékba, csak szokás szerint feleslegesen, mert kb. ez is csak arra jó, hogy a nehezen megszerzett pénzedet elverd rajta...

Luszie
Offline
2018. 03. 10. 19:37
Minél több módon tudod elverni, annál jobb. Ha elvered, az újabb ok, hogy folytasd a játékot, mert más tárgyakat is meg akarsz szerezni vélhetően. Szerintem nagyon jól csinálja a R*. A "kemény motoros" tagokat így lehet évekkel később is játékban tartani (az már más kérdés, hogy mekkora hatékonysággal).

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink