Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hamarosan több zene is eltűnhet a GTA IV-ből

Több számot hamarosan utoiljára játszhatnak le a GTA IV rádiócsatornái, ugyanis azzal együtt, hogy április 29-én tizedik évfordulóját ünnepli majd játék, számos ideiglenes licensz is lejár, melyek egyes zenék felhasználására vonatkoztak.

Pontos lista nem ismert, és a fejlesztők eddigi gyakorlata alapján csak tapasztalatból fogunk majd rájönni, ha újra elővesszük Niko Bellic 2008-as világgazdasági válság nyomorába kalauzoló történetét.

A gyakorlat nem egyedi, ugyanez megtörtént a GTA Vice City, valamint a GTA San Andreas esetében is. Mi több, anno a Vice City egy rövidke időre emiatt a Steam kínálatából is lekerült. Elképzelhető, hogy hamarosan egy nem várt frissítés lesz elérhető a játékhoz akár mind PlayStation 3-on, Xbox 360-on (és Xbox One-on), és Steamen.

A változás szelét egyébként egy iparon belül dolgozó forrás jelezte előre a Kotakunak, és egyben azt is megsúgta, hogy a PlayStation 3 játékosok számára elvileg elérhető lesz egy opció, melynek köszönhetően megvásárolhatják és visszaintegrálhatják azokat a zenéket, amik nélkül nem lenne ugyanaz az egykori játékélmény. Az nem ismert, hogy ez a lehetőség a többi platformot is érinti-e.

Update 2018.04.11. 11:14

A Rockstar Games a GameSpot-nak hivatalosan is megerősítette, hogy valóban eltávolításra fog kerülni néhány szám a Grand Theft Auto IV-ből és az epizodikus tartalmakból is, a változás pegig legfőképp a főleg orosz és kelet-európai zenéket játszó Vladivostok FM-et érinti. Egyben azt is elárulták, hogy néhányat más számokkal fognak helyettesíteni, melyről később fognak bővebb információt közölni.

2018.04.10 22:13  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Visali

NikitaDragovich
Offline
2018. 04. 10. 22:32
Remélem, a GTA IV multiplayer módját nem lövik még le PS3-on! Nagyon remélem, mert még két trófea hiányzik onnan.

Luszie
Offline
2018. 04. 10. 22:48
Hajrá. Ideje megcsinálni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink