Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Hamarosan több zene is eltűnhet a GTA IV-ből

2018.04.10 22:13  |  Írta: Visali  |  Forrás: Kotaku

Több számot hamarosan utoiljára játszhatnak le a GTA IV rádiócsatornái, ugyanis azzal együtt, hogy április 29-én tizedik évfordulóját ünnepli majd játék, számos ideiglenes licensz is lejár, melyek egyes zenék felhasználására vonatkoztak.

Pontos lista nem ismert, és a fejlesztők eddigi gyakorlata alapján csak tapasztalatból fogunk majd rájönni, ha újra elővesszük Niko Bellic 2008-as világgazdasági válság nyomorába kalauzoló történetét.

A gyakorlat nem egyedi, ugyanez megtörtént a GTA Vice City, valamint a GTA San Andreas esetében is. Mi több, anno a Vice City egy rövidke időre emiatt a Steam kínálatából is lekerült. Elképzelhető, hogy hamarosan egy nem várt frissítés lesz elérhető a játékhoz akár mind PlayStation 3-on, Xbox 360-on (és Xbox One-on), és Steamen.

A változás szelét egyébként egy iparon belül dolgozó forrás jelezte előre a Kotakunak, és egyben azt is megsúgta, hogy a PlayStation 3 játékosok számára elvileg elérhető lesz egy opció, melynek köszönhetően megvásárolhatják és visszaintegrálhatják azokat a zenéket, amik nélkül nem lenne ugyanaz az egykori játékélmény. Az nem ismert, hogy ez a lehetőség a többi platformot is érinti-e.

Update 2018.04.11. 11:14

A Rockstar Games a GameSpot-nak hivatalosan is megerősítette, hogy valóban eltávolításra fog kerülni néhány szám a Grand Theft Auto IV-ből és az epizodikus tartalmakból is, a változás pegig legfőképp a főleg orosz és kelet-európai zenéket játszó Vladivostok FM-et érinti. Egyben azt is elárulták, hogy néhányat más számokkal fognak helyettesíteni, melyről később fognak bővebb információt közölni.

NikitaDragovich

Offline
2018. 04. 10. 22:32
Remélem, a GTA IV multiplayer módját nem lövik még le PS3-on! Nagyon remélem, mert még két trófea hiányzik onnan.
Luszie

Offline
2018. 04. 10. 22:48
Hajrá. Ideje megcsinálni.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak