Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Mostantól szebben fut az első Red Dead Redemption Xbox One X-en

2018.04.11 13:12  |  Írta: Visali  |  Forrás: VG247

Mióta tavaly novemberben debütált a Microsoft prémium kategóriás játékkonzolja, a cég már nem csak arra ügyel, hogy a legjobb Xbox 360 játékokat Xbox One gépeken is játszhatóvá tegye, de a visszafelé kompatibilitás mellett egyes játékok kisebb feljavítást is kapnak az Xbox One X képességeit kihasználva – a klubhoz pedig most az első Red Dead Redemption is csatlakozik.

Mostantól nagyobb felbontásban, magnövelt látóhatárral és látványosan szebb élekkel jelenik meg a játék Xbox One X-en, így aki betervezett egy nosztalgikus új végigjátszást a második rész érkezése előtt, vagy szeretné megismerni az első játékot, most több motivációt kapott a játék beszerzésére, vagy épp újra elővételére.

A játék digitális és lemezes változata egyaránt játszható Xbox One X-en.

Maccs

Offline
2018. 04. 11. 19:16
Valami eszméletlenül jol néz ki!!
dani.szentgali

Offline
2018. 04. 12. 00:40
Valóban nagyon szép! Jól áll a játéknak, hogy sokkal élesebb és kevésbé pixeles a kép. A látótávolság megnövelése meg lassan már az összes előző generációs játéknál kötelező, hiszen csak most, az újabb és erősebb generációhoz viszonyítva látszik csak igazán, hogy a régi játékok látótávolsága mennyire homályos és pixeles volt. Szóval tényleg nagyon jól néz ki, bár komolyabb remastered szinttől messze van és azért akkora pluszt talán nem ad, így nem bánom annyira, hogy nekem kimarad. Meg őszintén szólva én már a második résszel játszanék.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak