Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Biztos a Red Dead Redemption 2 megjelenési dátumában a Take-Two

2018.05.23 13:19  |  Írta: Visali  |  Forrás: GameSpot

Teljesen biztos a Red Dead Redemption 2 óktóber végi megjelenésében Strauss Zelnick, a játékot kiadó anyavállalat vezérigazgatója. Zelnick a CNBC egyik műsorának volt vendége, ahol kezét a szívére téve erősítette meg, hogy október 26-án érkezik az új interaktív vadnyugati kaland.

A Take-Two első emberével Jim Carter beszélgetett a Mad Money című műsorában, mely csupa olyan projekt iránt mutat érdeklődést, ahol csak úgy dől a pénz. A rövid interjúban Zelnick megerősítette a cég legutóbbi negyedév-értékelőjén elhangzottakat: a GTA V-ből már 95 millió példány fogyott el világszerte, és büszkén jegyezte meg, hogy a játék továbbra is a legmagasabbra értékeléseket kapott játék a jelenlegi konzolgeneráción, mindemellett négy év után is újabb rekord évet tudott zárni a GTA online.

A Red Dead-del kapcsolatban hozzátette, hogy 9 éve, amikor az első Red Dead Redemption megjelent sikerült bebizonyítaniuk, hogy a vadnyugati téma igen is feldolgozható és élvezhető videojátékban, mindössze a megfelelő alkalmat kell kivárni, ami ismét elérkezett.

A Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik, a különleges kiadások felfedését júniusra ígérik a fejleszők.

dani.szentgali

Offline
2018. 05. 28. 15:22
Nagyon remélem, hogy a nagy ígéretet ezúttal nem szegik meg. Ha már a szívére tette a kezét, elég kínos lenne, ha megint csúszás lenne ebből. Bár most, hogy már azt is megígérte, hogy júniusban felfedik a különleges kiadásokat is, így már azért valóban nem elképzelhetetlen, hogy ezúttal már nem kamuznak és valóban október 26-án jön a játék.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 47 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak