Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Biztos a Red Dead Redemption 2 megjelenési dátumában a Take-Two

Teljesen biztos a Red Dead Redemption 2 óktóber végi megjelenésében Strauss Zelnick, a játékot kiadó anyavállalat vezérigazgatója. Zelnick a CNBC egyik műsorának volt vendége, ahol kezét a szívére téve erősítette meg, hogy október 26-án érkezik az új interaktív vadnyugati kaland.

A Take-Two első emberével Jim Carter beszélgetett a Mad Money című műsorában, mely csupa olyan projekt iránt mutat érdeklődést, ahol csak úgy dől a pénz. A rövid interjúban Zelnick megerősítette a cég legutóbbi negyedév-értékelőjén elhangzottakat: a GTA V-ből már 95 millió példány fogyott el világszerte, és büszkén jegyezte meg, hogy a játék továbbra is a legmagasabbra értékeléseket kapott játék a jelenlegi konzolgeneráción, mindemellett négy év után is újabb rekord évet tudott zárni a GTA online.

A Red Dead-del kapcsolatban hozzátette, hogy 9 éve, amikor az első Red Dead Redemption megjelent sikerült bebizonyítaniuk, hogy a vadnyugati téma igen is feldolgozható és élvezhető videojátékban, mindössze a megfelelő alkalmat kell kivárni, ami ismét elérkezett.

A Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkezik, a különleges kiadások felfedését júniusra ígérik a fejleszők.

2018.05.23 13:19  ▪ Forrás: GameSpot  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2018. 05. 28. 15:22
Nagyon remélem, hogy a nagy ígéretet ezúttal nem szegik meg. Ha már a szívére tette a kezét, elég kínos lenne, ha megint csúszás lenne ebből. Bár most, hogy már azt is megígérte, hogy júniusban felfedik a különleges kiadásokat is, így már azért valóban nem elképzelhetetlen, hogy ezúttal már nem kamuznak és valóban október 26-án jön a játék.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink