Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Nyári digitális GTA akciók kezdődtek több platformon is

2018.06.22 23:27  |  Írta: Visali  |  Forrás: Internet

Több, elsősorban régi kedvenc Grand Theft Auto játékot vásárolhatunk meg nagyon jó áron a most induló nyári online vásároknak köszönhetően. A Steamen, a Muve-n és a PlayStation Store-ban egyaránt masszív kedvezménnyel szerezhetünk be egy-egy hiányzó epizódot, vagy próbálhatunk ki egy már jól ismert részt akár más platformon is.

Steamen, a Muve-n és a Konzolvilágnál valamennyi digitális PC-s Rockstar Games játék akciós, köztük a GTA V és a GTA IV is. Előbbi most 6.000Ft-tól, utóbbi akár kevesebb, mint 2.200Ft-ért vásárolható meg.


A GTA Vice City adatlapja a PS Store-ban

A PlayStation 4 tulajdonosoknak sem lehet okuk panaszra, hiszen a PlayStation Store-ban minden PS2-ről átportolt Rockstar játék legalább féláron tehető a kosárba. A GTA3, a Vice City és a San Andreas egyenként csak 2.290 Ft, a GTA Trilogy gyűjtő pakkban pedig 4.290Ft együtt a három játék. Sőt, a teljes Rockstar Collection Pack, ami a GTA sorozaton kívüli 5 Rockstar klasszikust tartalmazza most 21 ezer forint helyett 8.290 Ft.

Mindegyik akció július 5-ig tart.

dani.szentgali

Offline
2018. 06. 23. 00:16
Hát ez igazán remekül hangzik! Nemrég vettem egy egy terrabájtos külső tárolót a PS4-embe, így elég sok a hely most rajta. Ráadásul ezekért a játékokért ennyi pénzt kiadni több, mint jó üzlet! Mondjuk igaz, hogy a Vice City-t meg a San Andreas-t már majdnem kitoltam tableten, de azért a PS4-en nagyképernyőn+kontrollerrel azért már kávéház lenne játszani velük, plusz a GTA3 amúgy sincs meg, a többi régi R* játékról nem is beszélve. Szóval igencsak jól hangzik az ajánlat, lehet gondolkodok rajta kicsit.
CsabCharger

Offline
2018. 06. 23. 08:03
Hali. Ha esetleg Off lenne akkor bocsánat. Szóval annyi a gondom,hogy szívesen behúznám az első és második gétéát steam-en, de nincs beárazva holott maga az áruházi oldala létezik. Gondolom ennek ellenére sem lehet megvásárolni. Néztem, hogy egy nagyobb csomag nem tartalmazza e őket, de sajnos nem.
Rockstar69

Offline
2018. 06. 23. 08:48
CsabCharger: Valami lehet azokkal a részekkel. Régebben a Rockstar oldaláról is lelehetett tölteni ingyen, de már az is megszűnt. PS3-ra, PS4-re és mobilokra sem adták ki. Lehet van velük valami jogi probléma.
CsabCharger

Offline
2018. 06. 23. 08:51
Rockstar69: Értem. Köszi.
totyak

Offline
2018. 06. 23. 20:40
CsabCharger: Régebben benne volt csomagban mindkettő. Itt-ott szerintem még lehet vásárolni ilyen csomagot (nem közvetlenül Steamről). Nekem is hiányoznak, de azok miatt nem veszek meg egy egész pakkot, a többi megvan. Az 1, 2 meg megvan dobozosan, ha nagyon játszani akarom.
CsabCharger

Offline
2018. 06. 24. 16:49
totyak: Talán majd ez is megoldódik mint anno a Mafia első része. Azt is újra elérhetővé tették steam-en. Nem hiszem,hogy nagyon játszanék vele, de mivel kedves a szívemnek ezért szívesen tudnám a könyvtáramban.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak