Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nyári digitális GTA akciók kezdődtek több platformon is

Több, elsősorban régi kedvenc Grand Theft Auto játékot vásárolhatunk meg nagyon jó áron a most induló nyári online vásároknak köszönhetően. A Steamen, a Muve-n és a PlayStation Store-ban egyaránt masszív kedvezménnyel szerezhetünk be egy-egy hiányzó epizódot, vagy próbálhatunk ki egy már jól ismert részt akár más platformon is.

Steamen, a Muve-n és a Konzolvilágnál valamennyi digitális PC-s Rockstar Games játék akciós, köztük a GTA V és a GTA IV is. Előbbi most 6.000Ft-tól, utóbbi akár kevesebb, mint 2.200Ft-ért vásárolható meg.


A GTA Vice City adatlapja a PS Store-ban

A PlayStation 4 tulajdonosoknak sem lehet okuk panaszra, hiszen a PlayStation Store-ban minden PS2-ről átportolt Rockstar játék legalább féláron tehető a kosárba. A GTA3, a Vice City és a San Andreas egyenként csak 2.290 Ft, a GTA Trilogy gyűjtő pakkban pedig 4.290Ft együtt a három játék. Sőt, a teljes Rockstar Collection Pack, ami a GTA sorozaton kívüli 5 Rockstar klasszikust tartalmazza most 21 ezer forint helyett 8.290 Ft.

Mindegyik akció július 5-ig tart.

2018.06.22 23:27  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2018. 06. 23. 00:16
Hát ez igazán remekül hangzik! Nemrég vettem egy egy terrabájtos külső tárolót a PS4-embe, így elég sok a hely most rajta. Ráadásul ezekért a játékokért ennyi pénzt kiadni több, mint jó üzlet! Mondjuk igaz, hogy a Vice City-t meg a San Andreas-t már majdnem kitoltam tableten, de azért a PS4-en nagyképernyőn+kontrollerrel azért már kávéház lenne játszani velük, plusz a GTA3 amúgy sincs meg, a többi régi R* játékról nem is beszélve. Szóval igencsak jól hangzik az ajánlat, lehet gondolkodok rajta kicsit.

CsabCharger
Offline
2018. 06. 23. 08:03
Hali. Ha esetleg Off lenne akkor bocsánat. Szóval annyi a gondom,hogy szívesen behúznám az első és második gétéát steam-en, de nincs beárazva holott maga az áruházi oldala létezik. Gondolom ennek ellenére sem lehet megvásárolni. Néztem, hogy egy nagyobb csomag nem tartalmazza e őket, de sajnos nem.

Rockstar69
Offline
2018. 06. 23. 08:48
CsabCharger: Valami lehet azokkal a részekkel. Régebben a Rockstar oldaláról is lelehetett tölteni ingyen, de már az is megszűnt. PS3-ra, PS4-re és mobilokra sem adták ki. Lehet van velük valami jogi probléma.

CsabCharger
Offline
2018. 06. 23. 08:51
Rockstar69: Értem. Köszi.

totyak
Offline
2018. 06. 23. 20:40
CsabCharger: Régebben benne volt csomagban mindkettő. Itt-ott szerintem még lehet vásárolni ilyen csomagot (nem közvetlenül Steamről). Nekem is hiányoznak, de azok miatt nem veszek meg egy egész pakkot, a többi megvan. Az 1, 2 meg megvan dobozosan, ha nagyon játszani akarom.

CsabCharger
Offline
2018. 06. 24. 16:49
totyak: Talán majd ez is megoldódik mint anno a Mafia első része. Azt is újra elérhetővé tették steam-en. Nem hiszem,hogy nagyon játszanék vele, de mivel kedves a szívemnek ezért szívesen tudnám a könyvtáramban.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink