Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Július 18-án megújul a GTAPlace, és elindul a RedDeadPlace!

Nagyon jó hónapnak ígérkezik július, ugyanis röpke két hét múlva kettő nagy újdonsággal is meglepünk titeket. Elsősorban búcsút intünk a jelenlegi külsőnknek, és 10 év után végre ismét megújul az oldalunk!

A jelentősebb ráncfelvarrásnak köszönhetően kényelmesebb lesz a böngészés a GTAPlace-en, emellett pedig gondoskodunk arról is, hogy ne okozzunk kellemetlenséget azoknak, akik csak a GTA sorozatért keresnek minket.

Örömmel jelentjük be, hogy a megújulással egyidőben útjára indítjuk Magyarország első számú Red Dead rajongói oldalát. A RedDeadPlace.hu-n teljes odafigyeléssel, a tőlünk megszokott részletességgel foglalkozunk majd tovább az októberben érkező Red Dead Redemption 2-vel.

Nemsokára többet is elárulunk a két oldalról, addig is kövessétek a RedDeadPlace Facebook oldalát, és csatlakozzatok az általunk létrehozott Magyar Red Dead Közösséghez, hogy egy közös nagy bandában vágjunk majd neki az RDR2 online multiplayer módjának. 

Július 18-án indulunk! :)

2018.07.04 21:31 ▪ Írta: A GTAPlace csapata

NikitaDragovich
Offline
2018. 07. 05. 00:42
Ez egy csodálatos hír! Már alig várom a RedDeadPlace-t! Ti vagytok a legjobbak, srácok!

Ui: Köszönöm szépen a GTA Online-os nyereményt is.

totyak
Offline
2018. 07. 05. 20:18
Engem igazából nem zavart, hogy itt vannak RDR hírek, azok még csak-csak elmennek, de más Rockstar játék azért már tényleg nem kell (kellett volna) az oldalra. Ha nem lenne a GTA online, akkor kb. nem is lenne hír az oldalon. Korábbi évekre visszagondolva láthatjuk, hogy ez a helyzet.

Bence (Visali)
Offline
2018. 07. 05. 21:40
totyak: Na igen, pont azért indítjuk el a RedDeadPlace-t, mert nagyon szeretnénk foglalkozni vele, és úgy látjuk, elég sok rajongót érdekel ez a játék is, de anno a Max Payne 3-nál megtanultuk, hogy többeket kizárólag csak a GTA sorozat iránti érdeklődés hozott ide, és nem szeretnénk spammelni őket. Plusz így átláthatóbbak lesznek a Red Deades tartalmak.

BennieBoy
Offline
2018. 07. 09. 15:26
Bence (Visali): Engem spec érdekelnek a többi R* játékokkal kapcsolatos hírek, és szerintem mást is. RockstarPlace is kilátásban?

dani.szentgali
Offline
2018. 07. 09. 19:57
Hát ez most engem váratlanul ért és eléggé meglepett!
Összességében én is örülök annak, hogy végre lesz egy külön Red Dead-es oldal, mert amint már többször is jeleztem, engem sokszor zavart, hogy a Red Dead Redemption cikkek elég üresek a GTA-s meg egyéb Rockstar játékos cikkekhez képest, ami nyilván érthető volt, mivel az oldal elsősorban GTA-kkal foglalkozik. Szóval ja, összességében ez tényleg egy jó ötlet. Azonban mind a RedDeadPlace, mind pedig a megújuló GTAPlace kapcsán kérdések merültek fel bennem. Először is, az oldal teljes megújulását úgy kell értelmezzem, hogy olyannyira megújul, hogy a régi cikkek és eddigi hírek is törlődnek, valamint a fórumról is letörlődnek a témák és hozzászólások, valamint nekünk, regisztrált felhasználóknak is újra kell majd regisztrálni és a nulláról fogjuk kezdeni a hozzászólásokat rangok nélkül/legalacsonyabb ranggal, kitörölt hozzászólásokkal? Engem nem zavarna, tényleg, csak a miheztartás végett érdekel, mert számomra nem egyértelmű, hogy a gyakorlatban hogyan fog kinézni ez a vérfrissítés jellegű megújulás.
Másik kérdésem meg a RedDeadPlace-szel kapcsolatos, hogy oda gondolom (értelemszerűen) regisztrálnunk kell majd az oldalra, továbbá (gondolom) ott is lesz majd fórum, amin majd lesznek topicok, stb., tehát a tematika ugyanolyan vagy nagyon hasonló lesz, mint amilyen itt is, ugye? És ezt a regisztrációt mikor kezdhetjük majd el, mikor indul el a regisztrációs időszak a RedDeadPlace-re? Gondolom majd az is július 18-án, vagy nem?

Bocsi a sok hülye kérdésért, csak tényleg nem tudom még mire vélni ezt az új oldalt, plusz a régi megújulásával kapcsolatos tudnivalókat, teendőket, stb.
Köszi a választ előre is!

Bence (Visali)
Offline
2018. 07. 09. 22:52
dani.szentgali: A hétvégén ahogy közelebb kerülünk az induláshoz, és mindkét oldalt már nagyjából startra kész állapotban látjuk, minden általad feltett és egyéb felmerülő kérdésre válaszolunk majd egy rövid ismertető hírben.

dani.szentgali
Offline
2018. 07. 12. 16:04
Bence (Visali): Remek, királyok vagytok, nagyon szépen köszönöm a választ!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink