Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megújultunk!

Hosszú idő telt azóta, hogy utoljára hasonló hírrel jelentkezhettünk, de a bőre sikerült 10 év után végre ismét bejelenthetjük, hogy megújult a GTAPlace. :) Az oldalunk hetedszerre kap lényegesen új külsőt, melyet ezúttal elsősorban a kényelmesebb böngészés megeteremtése motivált.

A modulok letisztultabbak, a színek világosabbak lettek, és ami a legfontosabb: most már okostelefonokról és tabletekről is kényelmesen olvashattok minket a reszponzív megoldásoknak köszönhetően. A jól megszokott elrendezést egyelőre nem bontottuk meg, így mindent a szokott helyen lehet megtalálni.

A megjelenést teljes mértékben a pár évvel ezelőtti kis kérdőívünkre kapott válaszok inspirálták, melynek  kitöltését ismételten nagyon köszönjük! Reméljük, elnyeri tetszéseteket az új arculatunk – a logó, a színek és a dizájn is, és könnyen hozzászoktok az új felülethez. :)

Ha valamilyen funkció nem működik, a sütik és a böngésző gyorsítótárának törlésére lehet szükség, ha pedig az nem segít, bátran írjatok a fórumon, vagy akár ide kommentben is. Szívesen fogadjuk a véleményeiteket is, hogy a jövőben még többet hozzunk ki az oldalból.

Egyúttal ne feledjétek, az új GTAPlace nem a nap egyetlen meglepetése, hiszen elindítottuk a Red Dead sorozattal foglalkozó oldalunkat, ahol a továbbiakban értesülhettek a Red Dead Redemption 2 hírekről. A honlap a www.reddeadplace.hu linken érhető el, ne felejtsétek el a könyvjelzők közé tenni. ;)

Mindkét oldalhoz kellemes böngészést kíván a GTAPlace teljes csapata: wantoo, Visali, Rockstar69, MateL, Luszie, Shotgun, Gege és CBool! ;)

2018.07.18 19:29 ▪ Írta: A GTAPlace csapata

NikitaDragovich
Offline
2018. 07. 20. 01:30
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a régi jobban tetszett. Persze ez sem rossz, mert sokkal világosabb és letisztultabb, de nekem attól még a régi marad a kedvencem.

Shotgun
Offline
2018. 07. 20. 07:42
Nekem az a véleményem, hogy ez valahogy érthető, hiszen elég sokáig használtuk a régi kinézetet, felépítést, és ezt szokták meg nagyon sokan, így nyilván szokatlan, kicsit furcsa az új felület.

Viszont wantoo, Visali és CBooL is nagyon szép munkát végzett, és ha egyéb viszontagságok miatt nem is frissültünk túl hamar, nekem például ez kedvet ad majd arra, hogy aktívabb legyek az oldalon és bővüljünk is tartalmilag.

claude
Offline
2018. 07. 20. 22:07
Nem rossz valóban, de csak az oldalra tudok belépni. Mármint úgy értem, hogy a Fórumnál újra törlődik a belépésem, és újra kér mindent. Na ide viszont nem fogadja el az adataimat, újra és és újra kidob.

Bence (Visali)
Offline
2018. 07. 21. 00:17
Köszönjük a visszajelzéseket, folyamatosan igyekszünk javítani ezeket a hibákat

dani.szentgali
Offline
2018. 07. 22. 13:48
Összességében nekem nincs különösebb problémám az új oldallal, sőt igazából tetszik is! Az mondjuk igaz, hogy annak, aki hozzám hasonlóan már igazi öregmotorosnak számít és több mint 6 éve tag, ráadásul voltak olyan időszakai, mint nekem, amikor betegesen majdnem napi rendszerességgel fellátogatott az oldalra és a fórumra vitázni meg hozzászólásokat írni, valamint témákat alkotni, annak elég rendesen feje tetejére állt a világ ezzel az újítással, de majd előbb-utóbb hozzászokik a szemem az újításhoz. Amiről ismét megjegyezném, hogy nagyon jól sikerült, és tényleg letisztultabb lett az egész, ami lényegesen megkönnyíti a böngészést.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink