Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megérkezett az GTA Online: After Hours frissítés

Indul a parti a GTA Online-ban! Elérhető lett az ingyenes After Hours frissítés, ami számtalan feladattal, új járművekkel és lehetőségekkel hoz új ízt a GTA Online-ba. A kiegészítő masszív, ígéretes tartalmat biztosít egész nyárra, hiszen a korábban bejelentett négy DJ hétről hétre érkezik meg Los Santos-ba, de a rengeteg újdonságot már a frissítés mérete (PC-n például 5.34GB) is jelzi.

A vállalkozás szokás szerint különböző kezdő küldetésekkel indítható be, majd folyamatosan építhetjük, fejleszthetjük a bizniszt Tony Prince szárnyai alatt. Az induláshoz egy szuper hangrendszer, egy megfelelő belső dekoráció és egy valamirevaló DJ kell. A munkának pedig itt nincs vége, hiszen ezután biztosítani kell a klub biztonságát és működését, és gondoskodni kell róla, hogy minél több bevételt termeljen.

A kiegészítő egyre égetőbb szükségleteket is kiszolgál, a klub épületéhez tartozó alagsorban például egy egységes bázis is helyet kap, ahonnan valamennyi alvilági szervezetünket egyetlen helyről tudjuk koordinálni, és új kisebb, de gyorsabb eladási opciókra is lehetőség nyílik. A raktárrészhez egy speciális jármű is jár: a fejleszthető Vapid Speedo Custom, ami később kiegészíthető a Maibatsu Mule Custom és az MTL Pounder Custom hasonló különleges járművekkel. A klubhoz egy hatalmas garázs is tárolható, ahol csakúgy mint az irodák esetében, 10-10 kocsit tárolhatunk akár három emeleten.

A klubok alapára $1.080.000 dollártól kezdődik, és a Maze Bank Foreclosure oldalán lehet őket megvásárolni, de egy teljes felszereltségű klub megvásárlása is kijöhet mindössze legfeljebb 3 millió dollárból, egy garázs szinttel.

Az update egyben egy új bázisvédés-szerű (turf war) freemode tevékenységet is bemutat, melynek köszönhetően a legügyesebbek extra ellátmánnyal segíthetik majd az új vállalkozás sikeres működését.

A DJ-k a következő ütemben érkeznek majd Los Santos-ba:

  • Solomun – Július 24.
  • Tale Of Us – Július 31,
  • Dixon – Augusztus 7.
  • The Black Madonna – Augusztus 14.

Az ő zenéikkel a jövő héttől elérhető lesz egy teljesen új rádiócsatorna is Los Santos Underground Radio néven.

Új járművek

A fent említett három furgon, teherautó mellett négy másik új jármű is elérhető lett a GTA Online-ban:

Dinka Jester Classic Legendary Motorsport $790.000
Ocelot Swinger Legendary Motorsport $909.000
Mammoth Patriot Stretch Southern San Andreas Super Autos $460.000 – $611.800
Festival Bus Southern San Andreas Super Autos $1.385.000 – $1.842.050
Vapid Speedo Custom A klubhoz jár -
MTL Pounder Custom Warstock Cache & Carry $72.000 – $95.760
MTL Pounder Custom Warstock Cache & Carry $241.000 – $320.530

GTA GTA GTA GTA

Guest List és más extra jutalmak 

Akik anno felkerültek a "Guest List"-re, $350.000 dollár készpénz jár, és egy exkluzív Maisonette Los Santos felső. Ezen felül 40 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg a Maibatsu Mule Custom és az MTL Pounder Custom járműveket. A listán szereplők két exkluzív külsővel is díszíthetik a klubjukat – ezek a Sessanta Nove Multi-Color és a Pink & Green Camo összeállítás, és az új Swinger kocsira egyedi "For Queen and Country" festést is kérhetnek.

GTA GTA

Emellett mindenkinek, aki július 30-ig belép a GTA Online-ba, egy Tony's Fun House pólót ajándékoz a Rockstar.

Kedvezmények július 24-30.

Az új update tartalmait kiegészítendő ezen a héten továbbra is a vállalkozásainkat bővíthetjük olcsóbban újabb épületekkel:

Hangárok és renoválások -25%
Hangár Workshopok -25%
Executive Office-ok (irodák) és renoválások -25%
Executive Garázsok és renoválások -25%
Custom Auto Shop -25%
Special Cargo Wraehouse-ok (raktárak) -25%
Biker Klubházak és renoválások -25%
Custom Bike Shop -25%
Biker Bizniszek -25%
Bunkerek és renoválások -25%

Különleges versenyek, nyereményjátékok

A Rockstar Games két nagyobb versenyt, nyereményjátékot hirdet, mely során néhány szerencsés játékos csinos summát zsebelhet be a GTA Online-ban.

#AFTERHOURS Snapmatic Verseny

Ismét érdemes előkapnunk a virtuális okostelefonjainkat, ugyanis az új update kapcsán ismét fotóversenyt hirdet a Rockstar. A képeknek az új, felpezsdült éjszakai életet kell ábrázolniuk, a nevezéshez pedig az #AFTERHOURS címkével kell ellátni a képet feltöltés után, legkésőbb július 30-ig. A legszebb öt kép készítője $5.000.000 GTA dollárral lesz gazdagabb!

Facebook Gaming x Social Club

A fejlesztők ezúttal egy különleges nyereményjátékot is hirdetnek. Július 27-től egy különleges stream sorozatot indítanak el a Facebook oldalukon, s közben különböző GTA$ jutalmakat sorsolnak ki a közvetítésbe bekapcsolódok között. A nyereményjátékban való részvételhez szükséges, hogy a Facebook profil linkelve legyen a Social Club fiókhoz.

2018.07.24 18:39  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Maccs
Offline
2018. 07. 28. 10:13
Az uj update-el jött kincsvadászatról tud valaki valamit!? Állítólag valami tomahawk a jutalom ami a RDR2-ben is benne lesz.

Joci2003
Offline
2018. 07. 28. 15:15
Nagyon jó volt a tegnapi live!
Én 800000$ zsebeltem be a tegnap este
Így végre már lett 1 millióm.

Bence (Visali)
Offline
2018. 07. 28. 19:33
Maccs: Elképzelhető, hogy tartalmazza az update. Egy treasure-t ígértek ősz elejére

Nemohalacska
Offline
2018. 07. 31. 11:52
Időpontot nemtudok de ez lesz a megszerzésének a menete.

https://www.youtube.com/w...h?v=bd8P5bQh71Q

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink