Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Tale Of Us is megérkezett Los Santos-ba

Új DJ páros ritmusaira pöröghet tovább az éjszakai élet a GTA Online-ban. Mostantól a Tale Of Us-t is szerződtethetjük a klubunkba, kocsikázás közben pedig új rádiócsatornán düböröghet tovább a techno.

A Rockstar Games ismét kitett magáért, ugyanis Karm és Matteo vadonatúj zenékkel robban be Los Santos-ba, melyek a páros hamarosan megjelnő új albumának repertoárjából származnak. Ezeket később a frissen indult Los Santos Underground Radio műsorán is hallhatjuk, ahol most a Solomun-mixeké a főszerep, és folyamatosan bővöl majd újabb zenékkel.

Az egyedülálló éjszakai hangulatot egy menő veterán autóval és a most már a Blimp léghajóval is, melyhez 9 egyedi festést is választhatunk. Az Enus Stafford a LegendaryMotorsport oldalán vásárolható meg $1.272.000 dollár ellenében, a Blimp pedig az Elitas Travel kínálatában $895.000 - $1,190,350-ért.


A Stafford-hoz egyedi festést, azon felül bónusz $100.000 dollárt egy Galaxy és egy Los Santos Under Ground Radio pólót kapnak a Guest List listára felkerült játékosok.

Valamennyi játékos karakterének, aki jövő keddig belép a GTA Online-ba egy exkluzív Studio Los Santos pólót ajándékoz a Rockstar.

GTA GTA

Kedvezmények július 31 – augusztus 07.

Az e heti kedvezmények nem változtak, ismét a bizniszekhez kapcsolódó ingatlanok árán tudunk spórólni.

Hangárok és renoválások -25%
Hangár Workshopok -25%
Executive Office-ok (irodák) és renoválások -25%
Executive Garázsok és renoválások -25%
Custom Auto Shop -25%
Special Cargo Wraehouse-ok (raktárak) -25%
Biker Klubházak és renoválások -25%
Custom Bike Shop -25%
Biker Bizniszek -25%
Bunkerek és renoválások -25%

Érkezik az új Red Dead Treasure

Mint ahogy arra már lelkes modderek rájöttek, az After Hours frissítés tartalmazza a következő treasure kihívást, amivel nem csak a GTA Online-ban, deg egyben a Red Dead Redemption 2-ben is előre feloldhatunk valamilyen kis jutalmat. 

Az első nyomot e hét végére ígérik a fejlesztők.

2018.07.31 19:25  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

CsabCharger
Offline
2018. 07. 31. 20:13
Saját véleményem szerint nem véletlen, hogy a PC-sek is unlockolhatják ezeket a cuccokat.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink