Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Dixon-mixekre pöröghetnek tovább az éjszakák a GTA Online-ban

Dixon segíthet tovább a legjobbak között tartani a klubunkat a GTA Online-ban. A DJ egyenesen Németországból érkezett Los Santos-ba, hogy némi kezdőtőke és feladat után gondoskodjon a hangulatról legújabb bizniszünkben Solomun és a Tale of Us mellett.

Mást is tartogat azonban ettől a héttől a multiplayer. Egyrészt a Tale Of Us exkluzív mixét ezentúl a Los Santos Underground Radio csatornán is tovább hallgathatjuk, másrészt egy vadonatúj vadászrepülővel hasíthatunk a fellegekben.

A B-11 Strikeforce a Warstock Cache & Carry kínálatából érhető el $3.800.000-ért.

Jutalmak

Akik anno felerültek a Guest List-re, most két különleges festést választhatnak teljesen ingyen a HVY Nightshark és az Ubermacht Revolter járművekhez – ezek a Sessanta Nove Multi-Color és Pink & Green Camo Livery, ráadásul a kocsikat csak ezen a héten (augusztus 13-ig) ingyen vásárolhatják meg a kapcoslódó weboldalakról. Emellett ismét jár a $100.000 dollár bónusz pénz is, és egy exkluzív Technologie póló.

GTA GTA

Minden játékos, aki augusztus 13-ig belép a GTA Online-ba, egy The Palace logós in-game pólót kap ajándékba.

Kedvezmények augusztus 7-13.

Folytatódik a 25 százalékos a bűnszervezetekhez kapcsolódó ingatalanokra, emellett három légi jármű is olcsóbban szerezhető be jövő keddig:

Hangárok és renoválások -25%
Hangár Workshopok -25%
Executive Office-ok (irodák) és renoválások -25%
Executive Garázsok és renoválások -25%
Custom Auto Shop -25%
Special Cargo Warehouse-ok (raktárak) -25%
Biker Klubházak és renoválások -25%
Custom Bike Shop -25%
Biker Bizniszek -25%
Bunkerek és renoválások -25%
Nagasaki Buzzard -25%
Nagasaki Havok -25%
Sea Sparrow -25%
2018.08.07 18:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

kispocak
Offline
2018. 08. 12. 15:53
Egy tanács azoknak,akik játék közben néha kimennek a tv elől:
ha CEO vagy és már nagy értékű eladásra váró cuccod van,ne tedd!!
Mindössze kettő perc alatt végez a rendőrség és a teljes készletet lefoglalják. Tesóm több mint 1 100 000-et bukott,mert megszomjazott. ÉS nem lépett ki CEO-ból. Ezen nincs mit ragozni,elég dühítő. Ja,és ugyan semmi érdemleges nem látható,de ha érdekel valakit mit látott tesóm,mikor visszanézte,itt megnézheti.9:55-nél kezdődik a raid. https://youtu.be/v6ATxQvmSs0?t=594

NikitaDragovich
Offline
2018. 08. 12. 23:54
kispocak: Köszi a jó tanácsot! Sajnálom, ami a tesóddal történt. 

kispocak
Offline
2018. 08. 14. 00:10
Még pár dolog,ami hasznos lehet,youtube-on láttam: 4 óra passzív után jön a raid,ez összes passzív idő,tehát -állítólag- számolja a játék. DE,ha upgrade-elve lett a security a nightclubban,ez 8 óára emelkedik. Viszont ami nem "állítólag" hanem ki van próbálva:ha a DJ stream-jét nézzük a clubban az ottani PC-n,az nem passzív idő.Ezt bárki simán kipróbálhatja úgy,hogy leül a clubban a pc elé a stream-et nézni (és persze nem nyom semmit) ,és nem dobja ki a játék 15 perc után tétlenségre hivatkozva.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink