Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Őrült cuccok érkeznek kedden a GTA Online-ba

Ezen a héten az utolsó DJ, Black Madonna is megérkezik Los Santos-ba, hogy felrázza az éjszakai hangulatot a GTA Online-ban, viszont nem ő az egyetlen újdonság, amivel holnaptól találkozhatunk a multiplayerben. A fejlesztők néhány új, extrém jűrművet és kütyüt is implementálnak a játékba.

Az egyik ilyen jármű a Benefactor Terrorbyte, amely egy egész irányítóközpontot tartalmaz üzleteink nyomonkövetéséhez. A járműből irányíthatunk egyszerre több rakétát és sokkolóval felszerelt drónokat is, amelyeknek a benne elindítható hatféle exkluzív küldetésekben nagy hasznát vehetjük majd. Szabadon módosíthatunk benne a Gunrunning frissítésben megismert továbbfejlesztett fegyverarzenálunkat, illetve a bene található irányítópultból egyszerre követhetjük nyomon az összes üzletünket (raktár, járművek, bunker, hangár, MC üzletek), és segítségével bárhonnan indíthatunk beszerző küldetéseket.

 GTA GTA

A járművet a klubunkban tárolhatjuk majd, ahol jelentős fejlesztések is elérhetőek lesznek hozzá. A kocsi egy szkennert is tartalmazni fog, amely segítségével a közeli játékosokról bővebb információkat tudhatunk meg.

 

A másik jármű a már régóta hírhedt Oppressor utódja, a Pegassi Oppressor Mk II, amelyet bárhol tárolhatunk, de személyre szabni csak a Terrorbyte segítségével tudjuk majd. A kerekek nélküli, rakétával felszerelt repülő hipermotor minden bizonnyal jelentős összeggel könnyíti majd meg a bankszámlákat.

 GTA GTA

2018.08.13 18:58  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink