Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Black Madonna, drón és új Opressor vár mától a GTA Online-ban

Maradéktalanul beérkeztek a tegnap és az After Hours frissítés bejelentésekor beígért újdonságok a GTA Online-ba. Végre az utolsó DJ, The Black Madonna is elérhető lett az éjszakai klubunk felpezsdítéséhez, de akik inkább jűrműben ülve élvezné az elmúlt hetek új ritmusait, elképesztő technikai csodák közül válogathatnak.

Végre beteljesedik nagyon sok hardcore játékos álma, mert most már tényleg egy helyről irányíthatjuk a bizniszeinket az 1.375.000 - $3.459.500 dollárba kerülő Terrobyte mozgó megfigyelő központnak köszönhetően, melyhez akár vásárolhatunk egy Opressor Mk II-t is "mindössze" $3.890.250 – $2.950.000 dollárból, hogy az új, kerekek nélküli futurisztikus járművel jussunk el minél előbb A pontból B-be.

Mindehhez egy drón és néhány új freemode küldetés is párosul. Hat ún. Client Jobs érhető el a nyílt szobákban, melyeket a Terrobyte teherautó Nerve Centeréből indíhatunk el, és különböző hackeléseket kell majd végrehajtunk a feladatok során.

Guest List exkluzív ajándékokról és kedvezményekről ezúttal nem adott hírt a Rockstar, ellenben a Facebook stream események továbbra is folytatódnak, ahol csinos summákat tudnk bezsebelni az élő közvetítések nyomonkövetésével.

Kedvezmények augusztus 14-21.

A hetek óta megszokott ingatlankedevezmények mellett most végre jelentős jármű és tuning akciók is érvénybe léptek a GTA Online-ban:

BF Dune FAV -30%
HVY APC -30%
Pfister Neon -30%
Annis RE-7B -30%
Armor Plating (Speedo Custom, Mule Custom és Pounder Custom) -30%
Countermeasures -30%
Bombák -30%
Liveries (festések) -30%
Engines (motorfejlesztések) -30%
Légi és földi járművek fegyverei -30%
Hangárok és renoválások -25%
Hangár Workshopok -25%
Executive Office-ok (irodák) és renoválások -25%
Executive Garázsok és renoválások -25%
Custom Auto Shop -25%
Special Cargo Warehouse-ok (raktárak) -25%
Biker Klubházak és renoválások -25%
Custom Bike Shop -25%
Biker Bizniszek -25%
Bunkerek és renoválások -25%
2018.08.14 19:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

CsabCharger
Offline
2018. 08. 14. 20:58
Hát srácok.. Megvettem az összes új szart beleértve a Opressor Mk II-t is. Ez mekkora egy trágya gép. Sima opp-al mentem battle goodsba és két srác a Opressor Mk II-vel jött ellenem. Mondanom se kell, hogy állva hagytam őket, sőt fordulni is simán tudtam és már bent is volt mind a két tatyó. Wtf?? XD

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink