Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új kocsival bővült a Warstock Cache & Carry oldala

Új "guruló tüzérség" lett elérhető a Warstock Cache & Carry kínálatában a GTA Online-ban. Az e heti újdonság a HVY Menacer nevű minigunnal felszerelt futurisztikus harci jármű, melyet $1.775.000 dollárért tudhatunk a magunkénak.

A játékosok első visszajelzései alapján a Menacer lassabb ugyan a Nightsharknál és az InsurgentPick-Up Customnál, ellenben érezhetően jobban gyorsul, és a meredek lejtőket is könnyen veszi.

Mindazok, akik szeptember 3-ig belépnek a GTA Online-ba, a járműhöz ajándék Blue Tartan vagy Orange Shade Camo festést is válaszhatnak.

Bónuszok szeptember 3-ig

A fejlesztők meghosszabbították a nemrég érkezett Hunting Pack (Remix) adversary módra állított szorzók lejáratát, így ezen a héten is dupla pénz és RP jár az új játékmód pályáin.

Kedvezmények szetember 3-ig

 RM-10 Bombushka -40%
 Mammoth Thrusterr -30%
 P-45 Nokota -30%
 Facility-k (Létesítmények) -30%
 Pegassi Reaper -30%
 Cheval Taipan -30%
 Coil Cyclone -30%
 Buckingham SuperVolito -30%
 Lampadati Michelli GTn -30%
 Overflod Autarch -30%
 Truffade Nero -30%
 Vehicle Armor fejlesztések (páncél) -25%
 Engine fejlesztések (motor) -25%
 Turbo -25%
 Liveries (egyedi festések) -25%
 Respray(újrafestés) -25%
2018.08.28 21:50  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2018. 09. 03. 16:29
Úgy látom épp itt lenne az ideje, hogy a Rockstar végre keményen beindítsa az RDR2 marketingkampányt újabb képekkel, magazin előzetesekkel, tesztekkel, na meg az előző gameplay trailer végén beígért következő gameplay videóval, mert jól látható, hogy a pontosan két hét múlva ötéves GTAV és Online-os frissítései már a kutyát nem érdekli.

Joci2003
Offline
2018. 09. 03. 17:46
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel de én az Onlineban is kirabolnám egyszer az Union Depository-t . Lehetne az az utolsó DLC.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink