Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Három régi-új sportautóval bővül a GTA Online

Ismét bővül a Southern San Andreas Super Autos kínálata, ezúttal három korábban csak az utcáról beszerezhető járművel, illetve több klasszikus autóhoz is új festések lettek elérhetők. Ezenkívül a héten belépő játékosok ismét jelentős pénzjutalomban részesülhetnek.

A három szóban forgó autó nem más, mint a Karin Futo, a Bollokan Prairie és az Imponte Ruiner, így ha valaki mindenképpen szeretné ezen járművek valamelyikét a garázsában tudni, már nem kell az utcán vadásznia utánuk.

A fenti három autó új festésekkel is rendelkezik, de a Rockstar új opcionális kinézeteket adott a Maibatsu Penumbra, a Declasse Mamba és az Invetero Coquette Classic járműveknek is.

Jutalmak és bónuszok (október 9-15)

  • Green Wireframe Bodysuit öltözék
  • Lépj be október 15-ig, hogy 300.000 GTA$ üsse a markodat. A pénzjutalmak október 22-ig kerülnek kiutalásra. 
  • Dupla pénz a Stone Hatchet és a Double-Action Revolver feloldásáért. (Ha már korábban meg lett szerezve, a héten automatikusan jár plusz 250.000 GTA$.)
  • Aki október 15-ig előrendeli a Red Dead Redemption 2 digitális változatát a PlayStation vagy a Microsoft Store felületén és a héten belép a GTA Online-ba, az előrendeléshez járó jutalom felett további 1 millió GTA$ jutalmat kap.
  • 2x RP és GTA$ a Hunting Pack (Remix)Trading Places (Remix)Running Back (Remix) és Sumo (Remix) Adversary módokra.
  • 2x Nightclub bevétel a népszerűség után.

Kedvezmények (október 9-15)

Dinka Jester Classic -30%
Ocelot Swinger -30%
Festival Bus -25%
Vapid Dominator GTX -30%
Overflod Autarch -30%
Ocelot Pariah -30%
Elitás Travel Aircraft Catalog -35%
Diszkók, fejlesztések, felújítások (add-ons, renovations) -25%
Executive garázsok -35%
10 férőhelyes garázsok -35%
After Hours ruházat -25%
2018.10.09 16:15  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie és MateL

CsabCharger
Offline
2018. 10. 09. 20:19
Hát srácok, ez már olyan semmilyen játék, hogy csak na. Be is zsebeltem egy PS4-et, kitolom a Spider-mant & Decemberben behúzom a RDR2 special vagy ultimate edition-t. Az már más kérdés, hogy erre a sorsra fog e jutni mint a GTA.

Luszie
Offline
2018. 10. 09. 21:26
CsabCharger: Megértelek, láttam facebookon, hogy már a halottas kocsis frissítés sem tetszett (okkal ). Én személy szerint az RDR2 miatt gondolom azt egyébként, hogy még a GTA Online-hoz képest is nulla volumenű tartalmak érkeznek. Az utóbbi néhány hétben a semmilyen tartalmak domináltak a frissítésekben...ami szerintem a játék megjelenésével sem fog megváltozni. Igazából szerintem jobb így. Szerintem sokkal hamarabb "takarékra" kellett volna rakni ezt az Online-t. Túl sok olyan kontent került be, ami csak meggyalázta a sorozatot. Remélem az RDR2 online nem jut hasonló sorsra. Nem szeretnék repülő lovakon közlekedni.

CsabCharger
Offline
2018. 10. 13. 13:40
Luszie: Hát Én sem. Viszont ha megjelenne később PC-re tuti megvenném azt is, de csak akkor ha hasonlóan a GTA Online-hoz át lehetne vinni a karaktert. PS Plus ide vagy oda, biztos, hogy ki fogom próbálni a Red Dead Online-t. Másrészről mivel csak slim-et vettem szívesen tolnám PC-n 4K-ban.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink