Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - PS3 trófeák jövőhét hétfőn

2008.10.24 11:03  |  Írta: Ben Dover

Már korábban tájékoztatást adtunk egy bizonyos listáról, melyben a feltételezett trófeákat sorolták fel a Grand Theft Auto IV PlayStation 3-as változatához. Most viszont hivatalos bejelentés is megerősíti a korábbi feltevést.

Október 27-én (azaz hétfőn) egy PlayStation Network frissítés keretében a japán konzollal rendelkező GTA IV tulajok is megkapják, az Xbox 360-on már jól bevált achievement rendszert - azzal a kis különbséggel, hogy ez esetben trophies (azaz trófeák) névvel lesz jelen ez a funkció. Összegyűjtésükért nem Gamerscore-t, hanem egy jelképes kupát kaphatunk (a kihívástól függően lehet bronz, ezüst, arany vagy akár platina is), amelyeket később büszkén mutogathatjuk a barátainknak a "Game" menüpontban lévő "Trophy Collection" címszó alatt.

A GTA IV PS3-as változatához összesen 51 ilyen trófea dukál. Ezek legnagyobb része megegyezik az Xbox 360 konzolon találhatókéval, azonban egy darab új kihívást is találunk a listában, mely a "Taking A Liberty" nevet viseli. A trükközések elkerülése végett a trófeákat nem lehet egy mások által készített mentés feltételével elérni, és ha esetleg eddig már megszereztél olyan feladatokat, melyek a trófeák közt is szerepelnek, sajnos ezeket hétfőtől újra kell csinálnod.

Aki kíváncsi a teljes listára, az nézze meg korábbi hírünket, vagy a hivatalos bejelentést! Természetesen cikk formájában is bekerül majd adatbázisunkba. (majd...)

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak