Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Arena War kiegészítő érkezett a Grand Theft Auto Online-ba

Öt év után végre arénában tombolhatják ki verseny- és "trollszellemüket" a GTA Online játékosok. Arena War néven egy új ingyenes kiegészítő érkezett a multiplayerhez, melyben magasabb szintre emelkednek az eredetileg GTA Vice City-ben bemutatkozott stadion kihívások. Ezúttal persze nem a klasszikus Bloodring, Dirtring és Hotring futamokat adja el nekünk ismét a Rockstar, helyettük vadonatúj akció dús viadalokkal vár minket a Maze Bank Arena, ahol kulturálatlan keretek között szabad, sőt elvárt a lövöldözés és a pogózás a rajt után.


A stadion egyből hétféle versenytípussal várja a szórakozni vágyó játékosokat. Akik szeretnének egy kicsit nem aggódni azon, hogy épp melyik óvodás próbálja meg felrobbantani a cargoját egy méregdrága Warstock járműcsodával, a következő versenyekre nevezhetnek:

  • Carnage: Felturbózott roncsderbi, ahol nincs kegyelem, nincs kizárás, és senki sem érezheti magát biztonságban. A játékosok felfegyverzett motorokkal és autókkal versenyeznek, melyek a legnagyobb pusztításra lettek felvértezve, és értelemszerűen az utolsó talpon maradt játékos győz.
  • Flag War: A klasszikus Capture the Flag játékmód újragondolása, csapatokkal és két zászlóval.
  • Wreck It: Adrenalin-pörgető pályák, ahol nem csak a rivális játékosok, de maga a pálya is a játékos ellensége. Tele van akadályokkal, melyek egyfajta aknamezővé változtatják az arénát. Leginkább az utolsó talpon maradó győz, vagy aki elsőként éri el a célvonalat – erre azonban elég csekély az esély.
  • Tag Team: Csapatjáték, ahol minden gruppnak egy-egy játékosa küzd az arénában, miközben a többiek a Spectator Boxban fegyverekkel felszerelkezve próbálják győzelemre segíteni a csapat kiválasztott hősét.
  • Games Masters: Ez is egy csapatjáték, ahol az egyik team checkpointokat gyűjt, míg a másik szabotálni próbálja ebben azzal, hogy különböző akadályokat helyez el a pályán.
  • Here Come the Monsters: Szintén csapatjáték, ahol az egyik csapat monster truckokkal, a másik kompakt autókkal szállnak ringbe.
  • Hot Bomb: Különleges fogócska, ahol a fogónál egy bomba van. Itt a fenti módokkal ellentétben pont az a cél, hogy ne ütközzenek a játékosok az arénában, mert így adja át a bombát az aktuális "fogó" a másik játékosnak.

A járművásárlás ezúttal is a tehetősebb játékosok kiváltsága, ha fejleszteni is szeretnénk komoly összegeket kell egy-egy kocsiba invesztálni. A járgányokra mindenféle fegyvert és védelmező szemetet ráaggathatunk a maximális siker reményében. A listából elég sok Mad Max hatású "mesemasina" összeállítható, de választhatunk készen összeállított változatokat is. Összesen 12 új járművel indít a frissítés – ezeket mind egy újonnan induló weboldalon, az ArenaWar.tv-n lehet megvásárolni. Itt egy workshopot (műhelyet) is megvehetünk, ahol bármikor fejleszteni tudjuk a kocsikat a futamok között.

Nagy pozitívum, hogy ezen futamok végén teljes dobogó van, tehát nem csak a győztes, de a 2. és 3. helyezett is büszkélkedhet a zárójelenetben.

Bevezetésre kerül egy új ranglétra, ahol az "AP", azaz az aréna pontok juttathatnak feljebb, amiket elsősorban a futamokon való eredményes részvétellel tudunk szerezni.

Bónuszok és kedvezmények

Az új Arena War viadalok után ezen a héten dupla RP és pénzjutalom jár. A december 17-ig bejelentkezők egyúttal egy Annis és egy Bravado autómárka-logós pólót kapnak a ruhatárukba.

Kedvezményeket ezúttal a fegyverekre ad a Rockstar:

Mk II fegyverfejlesztések -35% Shotgunok (puskák) -25%
Luxury Fineshes -25% Pisztolyok -25%
MG és Combar MG -25% Robbanó és eldobható fegyverek -25%
Sniperek -25% Golyóálló melllények -25%
SMG gépfegyverek -25%

2018.12.11 20:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink