Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új szuperautóval és duplán fizető Doomsday finálékkal támad a GTA Online

Az extrém szuperautók és a sci-fibe illő küldetések szerelmeseinek kedvez a héten a GTA Online, az új Principe Deveste Eight, duplán fizető Doomsday Heist finálék, és sok más kedvezmény segítségével.

A frissen megjelent, extrém megjelenésű Principe Deveste Eight viszonylag borsos, 1,795,000 dollárért tudható garázsunkban a Legendary Motorsport oldaláról. Hogy az autót megvásárlók stílusosan száguldozhassanak Los Santos utcáin, a héten belépő játékosok egy egyedi Principe logóval ellátott pólót kapnak ajándékba.

Hogy az autó árát kigazdálkodhassuk, a héten minden Arena War Series mód, illetve a három Doomsday Heist finálé (The data breaches, The Bogdan problem, The doomsday scenario) dupla GTA$ és RP jutalmat fizet.

Ezenkívül továbbra is él a februári hétvégi bónusz, aki a hétvégén belép, a jövő hétvégén megkapja a nagyedik 250 ezer dolláros jutalmát, illetve a héten fizetik ki a múlt hétvégi harmadik részleteket is.

Kedvezmények (február 21-február 27)

Facility-k -30% Ocelot Stromberg -30%
Facility átalakítások -30% RCV -30%
Hangárok -40% Buckingham Akula -30%
Mammoth Avenger -30% Volatol
-30%
Imponte Deluxo -30% HVY Barrage -30%
Mammoth Thruster -30% HVY Chernobog -30%
TM-02 Khanjali -30% P-996 Lazer -30%
2019.02.21 20:09  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL


Offline
2019. 02. 25. 12:05

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink