Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új RC Versenyek és Arena War Creator a GTA Online-ban!

A néhány hete debütáló RC Bandito és a vele érkező RC versenyek listája ma bővítésre kerültek. Egészen pontosan 7 versennyel bővült az „RC repertoár”, így újra megéri a kisautók volánja mögé ülni. Akik pedig nem szeretnek „piciben játszadozni”, azok az Arena War Creator-ben élhetik ki fantáziájukat.

Az újonnan érkező versenyekben való részvételért március 6-ig természetesen dupla RP és GTA$ jár. A versenyek listája a következő:

2x-es RP és GTA$ szerezhető továbbá minden Contact mission, Rockstar Stunt Race és Hunting Pack (Remix) teljesítéséért is. Bodyguard és Associate-ként játszó játékosok szintén kétszer annyit fognak keresni egy héten keresztül. Freemode Business Battle-ben pedig lehetőség adódik akár 50 000 GTA$ megszerzésére, csakúgy, mint különböző egyedi pólók (Channel X, Rebel Radio, MTL. JoBuilt pólók) elnyerésére is.

Arena War Creator

Mostantól saját Arena War kreálmányokban is lehet versenyezni, emelett a Race Creator kibővült néhány opcióval, és mostantól a felhasználható járművek száma is bővült. A változásokról, és az Arena Creator működéséről a Social Club fog leírást közzétenni a Rockstar Games a mai nap folyamán.

Arena War Soundtrack

Március 1-jén fog megjelenni a Grand Theft Auto Online: Arena War Official Soundtrack, melyen az Arena War frissítéshez írt számok hallhatók majd, a Health közreműködésével, akik a May Payne 3 zenei kínálatához is nevüket adták.

 

GTA Online Feedback frissítés

A GTA Online Feedback szekciója szintén frissítésre került. Aki szeretne a visszajelzést, hibajelentést küldeni a fejlesztőknek, mostantól egy sokkal letisztultabb, egyszerűbben kezelhető felületen teheti ezt meg.

Kedvezmények (február 28-március 6)

A legtöbb kedvezmény az Arena War frissítéshez kapcsolódan érkezett, de találunk leárázást jármű tuningot és ingatlanokat illetően is.

 Arena Workshops  -30% Bunkers  -30% 
 Arena Mechanic  -30%   Mobile Operations Center -30%
 Arena Scarab  -30%  Mammoth Avenger -30%
 Arena Imperator  -30%  Elegy Retro Custom upgrade -35% 
 Arena Brutus  -30%   Pegassi Tempesta -35%
 Arena Vehicle Weapons  -30%  Överflöd Entity XXR -35% 
 Arena Vehicle Armor Plating  -30%  Brakes & Handling (land and aircraft) -30%
 Arena Vehicle Vertical Jump  -30%  Hoods -30% 
 Arena Boosts  -30%  Neons -30%
 Arena Bodyworks - Blades, Spikes & Rollcages  -30%  Spoilers -30%
 Offices  -30%  Skirts -30%
 Special Cargo Warehouses  -30%  Turbo -30%
 Nightclubs  -30%  Bullet Proof Tires -30%
 Hangars  -30%    
2019.02.28 18:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink