Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

1 hétig még könnyebb szintet lépni a GTA Online-ban!

Kiváló szintlépési lehetőségekkel, bónuszokkal és kedvezményekkel int búcsút a márciusnak a GTA Online. Nemcsak járművet venni, de tuningolni is megéri. A pénz és a szintek szintén gyorsan pörögnek majd, ha Martin Madrazo megbízásait választjátok.

Ezen héten újra dupla RP és GTA$ jár a frissen debütáló RC versenyekre, csakúgy, mint a Target Assault versenyekre és Martin Madrazo feladataira is, a Dispatch küldetésekre. Aki a klasszikus GTA Online játékmóddal játszana inkább, azoknak ott az Offense Defense, mely szintén kétszer annyi pénzt és tapasztalatot hoz a konyhára.

Az ajándék póló ezen a héten a Fake Didier Sachs Tee, melyet minden április 3-ig fellépő játékos a gardróbja részének tudhat.

Illetve az e heti frissítéssel újra visszatért a Time Trial kihívás, (ezúttal a Down the Drain) ahol 20.000 $-os nevezési díjért akár 100. 000 $-ért is lehet nyerni, míg a második helyezett 30. 000-et, a harmadik pedig 10. 000-et kap jutalmul. A fejlesztők további klasszikus Time Trial verseny visszatértét ígérik.

Kedvezmények (március 28-április 3)

10 Car Garages  -50% Nagasaki Buzzard Attack Chopper -50%
RC Bandito -30% Engines  -40%
Dewbauchee JB 700 -50% Brakes & Handling (Land & Aircraft)  -40%
Grotti Turismo Classic -50% Liveries (Land & Aircraft)  -40%
Canis Freecrawler -50% Turbo -40%
Karin Armored Kuruma -50% Resprays  -40%
Nagasaki Ultralight -50% RC Bandito Lids -40%
Vertical Jump (for RC Bandito & Arena Vehicles) -40%    
2019.03.28 15:33  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink