Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hamarosan megnyílik a kaszinó a GTA Online-ban!

Az új heti kedvezmények mellett érdekesebb hír, hogy hamarosan megnyílik a kaszinó a GTA Online-ban.

A játék megjelenése óta lázban tartotta a játékosokat, hogy vajon mikor nyílik meg a kaszinó, mivel egy "Opening Soon" feliratú molinó volt kifüggesztve az épület homlokzatára. Az elmúlt hetekben bizakodásra adott okot, hogy ez eltűnt és a bejárat környékén építkezéseken használt tereptárgyak jelentek meg.

Végül tegnap egy Twitter (és Facebook) posztban erősítette meg a Rockstar, hogy hamarosan megnyitja kapuit a kaszinó Vinewood szívében.

Persze még semmi lényegeset nem közöltek, de valószínűleg pár héten belül kapunk infókat a fejlesztőktől, és jó eséllyel már a nyár folyamán megérkezik a kaszinós frissítés.

Természetesen ezen a héten sem maradtunk bónuszok és kedvezmények nélkül, egy héten át ezekért a feladatokért jár dupla RP és GTA$:

  • Premium Deluxe Repo Work küldetések
  • Missle Base Series
  • Bodyguard és Associate tevékenységek

A prémium versenyekről a Social Club esemény oldalán értesülhetünk majd.

Kedvezmények (június 19-ig):

 B-11 Strikeforce   -40%  Fék és kezelhetőség fejlesztések  -30%
 Akula  -40%  Sebességváltók  -30%
 Pegassi Tezeract  -40%  Turbók  -30%
 Pegassi Tempesta  -40%  Felfüggesztések  -30%
 Mammoth Hydra  -40%  Spoilerek  -35%
 Motor fejlesztések  -40%    
2019.06.14 16:16  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

totyak
Offline
2019. 06. 15. 08:14
Végre valami értelmes dolog is kerül a játékba a kaszinó által. Hónapok óta be sem léptem.

Rockstar69
Offline
2019. 06. 15. 22:06
totyak: Igen, én is örülök neki. Végre valami GTA-sabb tartalom.

bond71
Offline
2019. 06. 15. 22:07
Na megjelenés óta várom!!!
De remélem ez nem olyan nagy hírű nagy rakás semmi lesz mint a disco update" !!!
Újra elővesszük, még végre egy "Guggolás" módot betehetnének a játék egyik legnagyobb hiányossága a mozgás terén!!!

Rockstar69
Offline
2019. 06. 16. 06:30
bond71: Ilyeneket már biztos nem javítanak, pedig tényleg hiányzik a guggolás. Az RDR 2-ben igazi megváltás, hogy lehet.

totyak
Offline
2019. 06. 16. 15:48
Rockstar69: Bár megmondom őszintén, én már jó ideje csak időhúzásnak érzem a GTA V frissítéseit, (kár, hogy a népek ezt kajálják). Ha igazán jót akarnának tenni velünk, kiadnák a másik két nagyvárost, ami San Andreas-hoz tartozik, mindenki azokat várta kezdetektől. Las Venturas-ban valahogy frankóbb lenne a kaszinó is.
Továbbra is azt gondolom, hogy idén bejelentik az új epizódot, talán már relatív nem sok idő és végre jön egy új rész, elfelejthetjük a GTA V-t. Elvégre Microsoft már bejelentette, hogy 2020-ban ők kiadják az új konzoljukat, nagyon szép nyitócím lenne egy GTA.

bond71
Offline
2019. 06. 16. 17:21
totyak: Hát igen így van, de ha már kaszinó nyílik hátha kidobják a 2 várost, ez a V nagy csalódás bizonyos pontokon. Felül kéne már múlni végre azt a régi SA játékot!!

Rockstar69
Offline
2019. 06. 16. 22:27
totyak: Én is így vagyok vele, nekem is inkább időhúzásnak tűnik. Ha raktak volna bele új területek az sokat dobott volna rajta. Vagy legalább, ha a meglévőt alakítgatják. Például tök jó lett volna, ha frissítésről frissítésre egyre jobban kész lett volna a belvárosban lévő toronyház, végül pedig lakást is vehettünk volna otthon.

Én is abban bízok, hogy idén bejelentik. Akkor 1,5-2 éven belül már játszhatnánk vele. Egyébként, ha jön az új Xbox, akkor jön a PS5 is. A Sony megtanulta a PS3-nál, hogy nem szabad előnyt adni a Microsoft-nak.

bond71: Biztos, hogy nem. Akkor nem úgy jelentették volna be, hogy Vinewood-ban nyílik meg a kaszinó. Új területekre szerintem már nem érdemes számítani.

adamschule85
Offline
2019. 07. 03. 08:02
This is just so inspiring it made my day. https://games.lol/garena-free-fire/

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink