Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Jövő kedden nyit a Diamond kaszinó a GTA Online-ban

Hat év várakozás után jövő keddtől végre elverhetjük minden nehezen összekuporgatott pénzünket szerencsejátékon. Megnyitja kapuit a várva várt kaszinó, amely számos egyéb szórakozási lehetőséget is nyújt.

A kaszinóban, amelynek saját weboldalt is indítottak, zsetonok vásárlásával játszhatunk olyan klasszikus játékokban, mint a póker, blackjack, rulett, vagy a kihagyhatatlan félkarú rabló. Ezenkívül egy szerencsekerék is található, amelyet megpörgetve pénzt, RP-t, zsetonokat, vagy akár egy autót is nyerhetünk.

Hogy a kaszinóból ne kelljen hazamenni, az épületben saját lakosztályt is vásárolhatunk, amelyhez szokás szerint garázs is jár, és ízlésnek megfelelően testreszabhatóak és bővíthetőek lesznek bútorokkal, de akár saját mozival, játékgépekkel, spa-val, vagy tánctérrel és bárral is.

A lakosztályok tulajdonosai ezenkívül beléphetnek a kaszinó exkluzív részeibe is, ahol nagyobb tétekkel is játszhatunk, valamint kérhetünk limuzinos vagy helikopteres fuvart is.

 

Kellemes meglepetés, hogy a frissítéshez történet is tartozik küldetésekkel, amelyet szintén lakosztály vásárlásával érhetünk el. Ezekben a kaszinó tulajdonosát, a sztori módból ismert Tao Chenget kell segítenünk egy rivális üzletemberrel szemben, valamint a trailer alapján Brucie Kibbutz is visszatér. A frissítésben több új autó is lesz, amelyből néhányat a küldetések teljesítésével ingyen is megkaphatunk majd.

 

Bónuszok és kedvezmények

Most igazán megéri Twitch Prime tagnak lenni, ugyanis aki július 19 végéig csatolja fiókját a social clubhoz, és a játékban bejelentkezik a kedvezményért, ingyen megkapja a Master Penthouse lakosztályt, 1,25 millió GTA$-t, valamint 15% kedvezményt a shark cardok áraiból.

Ezen kívül a héten a múlt heti kedvezmények is érvényesek lesznek.

2019.07.18 18:20  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

Arminho
Offline
2019. 07. 19. 13:13
Doomsday óta az első frissítés, amit igazán várok

CsabCharger
Offline
2019. 07. 20. 16:09
#naszóval
Olyan másfél-2 évvel ezelőtt még arról volt szó, hogy nem érkeznek már komolyabb frissítések az online-hoz. Azóta beesett a nightclub és arenawar dlc. Most pedig érkezik a játék megjelenése óta talán mindenki által legeslegjobban várt kaszinó. Figyeljétek meg, hogy még a map dlc-k is iszonyat sanszosak lehetnek.

Shotgun
Offline
2019. 07. 22. 09:41
CsabCharger:
Nem tartom reálisnak. Ha belegondolsz, mennyi ideig tartott LS és a körülötte lévő vidék feltöltése contenttel, akkor máris kevésbé valószínű. :/

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink