Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Valami nagy dolog készül a Diamond kaszinóban!

Ma este egy érdekes videót osztott meg közösségi oldalán a Rockstar Games: Egy "The Diamond Casino & Resort: Score Big in Los Santos" című pár másodperces reklám a kaszinó reklámjának tűnik, de néhány másodpercig feltűnik benne egy "képhiba", amiben a kaszinó kameráján egy bőröndöt szállító biztonsági őrt és Lester arcképét vélhetjük felfedezni... Aki ugyebár a single és online verziókban is a nagy kaliberű heist-ok szervezője volt.

Érdemes közelebbről is megfigyelni a videót: Egy nagyon rövid ideig a "Score big in Los Santos. Experience inspiration" helyett "Big score in Los Santos. Experience infiltration" olvasható, amely nagyon egyértelművé teszi az üzenetet.

Ezentúl ma a GTA Online-ba belépők is egy rejtélyes üzenetet kapnak a telefonjukra, amiben a Diamond küldetéseiből ismerős Cheng család bosszút emleget.

Valószínű tehát, hogy valamikor December folyamán nem csak a szokásos karácsonyi tartalmak érkeznek, hanem Lester segítségével a kaszinót is kirámolhatjuk majd! Részletesebb bejelentés valószínűleg holnap várható majd.

2019.12.04 19:13 ▪ Írta: MateL

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink