Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új rejtély megoldásával szerezhetünk jutalmat a GTA Online-ban és a Red Dead Online-ban

Amióta tudunk a Red Dead Online-ról, a Rockstar Games már több ízben is összekapcsolta a vadnyugati multiplayert és a GTA Online-t egy-egy apró mellékküldetéssel, ami mindkét játékban feloldott valamilyen jutalmat. Most pedig itt a következő!

A mostantól elérhető "Serial Killer Mystery" egy újabb fejtörő feladvány a GTA Online-ban, ahol a korábbi kincsvadászathoz hasonló módon Blaine Countyban kell követnünk a nyomokat, hogy elfogjunk egy sorozatgyilkost, akitől elvehetjük a különleges "Navy Revolver" fegyvert.

Amint megvan a revolver, teljesíthetjük vele a Navy Revolver Challenge kihívást, azaz ha megölünk vele 50 ellenfelet vagy NPC-t:

  • $250.000 dollár üti a markunkat a GTA Online-ban
  • Feloldjuk a Lowery Revolver fegyvert a Red Dead Online-ban, melyre ezt követően New Hanover, West Elizabeth és Lemoyne városkáiban bukkanhatunk rá, és sehogy máshogy nem lehet megszerezni
2019.12.19 19:46  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink