Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Jövőre érkezik az első DLC

A Rockstar Games  meglehetősen szűkszavú a Grand Theft Auto IV Xbox 360-as verziójához készülő epizodikus tartalmakat illetően. Információkat a múlt hónapban kaptuk Lazlow-tól, és még néhányat a Microsoft-tól még nyár végén-ősz elején. Hamarosan viszont megkapjuk az első konkrétumokat...

A Variaty egy interjút készített Dan Houser-rel, amelyben a játék japán megjelenése mellett az első letölthető tartalomra is kitértek. A beszélgetésben egy jó és egy rosszhírt közölt Dan. Mint kiderül a verziók kisebb-nagyobb csúszása után a DLC is késni fog, csupán jövőre élvezhetjük a plusz tíz óra játékidőt. Ennek ellenére állítása szerint jól halad a fejlesztés, és már az elkövetkezendő hetekben jönnek az első információk.

2008.11.11 16:55  ▪ Forrás: Variaty  ▪ Írta: VISALI

Laca
Offline
2008. 11. 11. 18:32
Én azt hittem, hogy új modellek lesznek benne, de szerintem a pénz összege és a R* furfangossága is tartogat valamit a számunkra. Az szinte biztos, hogy lesznek új küldetések, de lesz-e más is? Esetleg egy új sziget? Vagy egy egész város? Hát ez a rejtély, egyenlőre.

MateL
Offline
2008. 11. 11. 18:44
hajrá rockstar még egy hónap gta iv késés belefér

Athlon
Offline
2008. 11. 12. 15:17
Én max egy új szigetre tippelek, nem hinném hogy egy új városból kihagyják a többi platformot. De így is a még eddig se unalmas játékot abszolut új szintre emeli.

jana4
Offline
2008. 11. 12. 16:50
szerintem a nagy dolgokon kívül lesz pár apró, de fílingnövelő apróságok is.(pl. engem zavar a rendszámok egyhangúsága, pedig nekem ez sokat lendített a feelingen az sa-ban anno.)

alexander1995
Offline
2008. 11. 12. 17:20
Én sztem lesznek új típusú járművek, mint pl bicikli.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink