Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ajándék Deluxo és 1 millió jár a héten a GTA Online-ban

A repülés szerelmeseinek kedvez a héten a GTA Online, ugyanis a héten minden kedvezményt és bónuszt erre a tematikára húzták fel.

Határ a csillagos ég

A múlt hét után ismét dupla, vagy tripla jutalom jár bizonyos játékmódok teljesítéséért:

Háromszoros fizetség jár az

  • Air Force Zero
  • Top Fun
  • Stockpile

játékmódoban, amelyekben mind valamilyen repülő segítségével kell legyőzni a többi játékost.

Pár napja bejelentették hogy visszatérnek a játékba az állattá változtató peyote plant-ek, illetve az alien survival játékmódok is. Ezek várhatóan a hét során továbbra is elérhetőek lesznek.

Ezenkívül a Smuggler's Run hangárokban felhalmozott árukészletünket is dupla pénzért adhatjuk el.

Ajándékok

Részben azért, hogy a mostani nehéz helyzetben minél többen otthon maradjanak és játsszanak, ismét ajándékokkal halmozza el a játékosokat a Rockstar. A pár napja bejelentett ajándék 500.000 GTA$ mellett további egymillióval, valamint egy különleges J Lager Beer hat fejfedővel gazdagodnak azok, akik a hét során legalább tíz daily objective-t teljesítenek. (Naponta három ilyen van, tehát 21-ből kell legalább tizet teljesíteni.)

Ahová megyünk, ott nincs szükség utakra

A héten ismét egy új autót nyerhetünk a Lucky Wheel segítségével a kaszinóban, ami stílszerűen a filmvászonról ismerős repülő autó, az Imponte Deluxo, a klasszikus festésben.

Kedvezmények

  • Minden hangár és fejlesztései: -60%
  • Buzzard Attack Chopper: -50%
  • P-996 LAZER: -60%
  • Principe Deveste Eight: -50%
  • Benefactor Schlagen GT: -50%

Twitch Prime bónuszok

A Prime előfizetők ezen a héten 75%-kal olcsóbban vásárolhatják meg az Arena ZR380 és MTL Cerberus járműveket bármely aréna stílusban.

2020.04.09 18:33  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

dani.szentgali
Offline
2020. 04. 11. 22:17
Hmmm… csak nem próbálják menteni a menthetőt? xD Komolyan, valaki még szokott rendszeresen játszani ezzel a játékkal? XD Persze a plusz ajándék pénzeket én is begyűjtöm, de akkor is, ennek így már rég nincs igazi tétje. Mondjuk legalább tényleg szépen próbálkoznak és a sok anyagi segítség mellett ezzel is hozzájárulnak ahhoz, hogy minél több ember otthon maradjon inkább játszani.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink