Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Gyönyörű GTA V térképet faragott egy lelkes rajongó

Hosszú idő után ismét egy nagyszerű rajongói munkát osztunk meg veletek. A koronavírus-járvány óta az internet egyik fele a korlátozásokkal, a másik fele pedig a karantén szülte kreatív ötletekkel van tele. Titkos múzsák a GTA rajongókat is megihlették ebben az időszakban, a Reddit egyik felhasználója, Originartwork például egy csodálatos fából faragott GTA V San Andreas térképet készített, amely talán még a Red Dead Redemption 2-höz készült Rockstar Warhouse-féle hivatalos licenszelt merchandise termékek kidolgozottságát is felülmúlja.

 

GTA Wood Map - My Quarantine Project from r/gaming
2020.06.02 13:13  ▪ Forrás: Reddit  ▪ Írta: Bence (Visali)

Arminho
Offline
2020. 06. 03. 13:12
Ezt én is láttam Redditen, nagyon menő.

totyak
Offline
2020. 06. 04. 18:44
Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem csak kedvtelésből készít ilyesmiket az emberke, hanem utána a shopjában árulja is őket kemény pénzekért. Mivel több darab is van, szerintem valami gépezettel csinálja és sokszorosítja. Ettől függetlenül még menő cucc, de nem az unalom szülte.

dani.szentgali
Offline
2020. 06. 07. 14:04
Arminho: Igen, nekem is nagyon tetszik. Szépen megmunkált, művészi darab. Ha nem lenne ennyire drága, illetve ha kis hazánkba is szállítana az úriember, talán még el is gondolokodnék azon, hogy megvegyem-e, de így felejtős. Amúgy ahogy a cikk is írja, a legtöbb Rockstar Warehouse-os relikviát ez a rajongói alkotás speciel simán übereli.
totyak: És az szerepelt bárhol a cikkben, hogy az unalom szülte volna? Én ilyet nem olvastam. Persze a "karantén alatt készült" szekciót lehet így is értelmezni, ebben egyetértek veled, de azért nyíltan nem lett kimondva a cikkben, hogy unalomból és esetlegesen ebből adódóan jótékonysági célzattal, ingyenesen készítette volna emberünk a fenti mesterművet. Egyébként is van egy jó mondás: ha valamiben jó vagy, ne csináld ingyen.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink