Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - Hivatalos sajtóközlemény a DLC-ről

2008.11.20 20:13  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Take Two

A mai nap folyamán közzétett örömteli hírünk után, amely a várva várt első DLC információkat hozta el, most a Rockstar Games egy hivatalos sajtóközleményben tudatta a még mindig kételkedőkkel az információ valódiságát. A közleményből egyébként újabb információk is kiderültek, de alant az egész szöveg magyarított verzióját is elolvashatjátok:

"New York, NY - November 20, 2008 - A Rockstar Games, a Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) leányvállalata büszkén jelenti be, hogy a várva várt első letölthető tartalom, a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned hamarosan megérkezik az Xbox 360® játék- és szórakoztatórendszerre az Xbox LIVE® online szórakoztató hálózaton keresztül. A világszerte 2009. február 17-én megjelenő, csak Xbox LIVE-on elérhető exkluzív csomag, a The Lost and Damned újabb tartalmakkal fog szolgálni, valamint a két, hivatalosan bejelentett letölthető tartalom közül elsőként lesz elérhető.

"Az epizódok készítése lehetővé tette számunkra hogy kiterjesszük a játék világa közti elbeszélő és interaktív kapcsolatot, számos innovatív módon," mondta Sam Houser, a Rockstar Games alapítója. "Reméljük, hogy a játék rajongói élvezni fogják a Liberty City életének új felfedezését, amely ebben az első epizódban foglaltatik."

A Grand Theft Auto IV áprilisi megjelenése óta példa nélküli elismerést és dicséretet gyűjtött be világszerte. A széria készítői, a Rockstar North fejlesztésében készülő The Lost and Damned egy új karakterrel és cselekménnyel fog szolgálni, ami egybevág a Grand Theft Auto IV történetével; új küldetések, amelyek utat nyitnak Liberty City újabb megismerésére, új multiplayer módok, fegyverek és járművek; és egy változatos, nagyobb mennyiségű zenei tartalom - minden színvonalas dolog, ami a Grand Theft Auto védjegye.

A Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned letöltéséhez szükséges egy teljes verziójú Xbox 360-as Grand Theft Auto IV, valamint egy Xbox LIVE tagság. Bővebb információk, többek között az árat illetően is, hamarosan bejelentésre kerülnek. Több információért látogass el ide: www.rockstargames.com/IV."

A bejelentésből tehát egyértelműen kirajzolódik, hogy a legelső letölthető tartalommal az Xbox 360 tulajdonosok az új küldetések mellett új zenéket, fegyvereket és járműveket kapnak a játékhoz. Arról még semmilyen híresztelés nem történt, hogy a DLC érinti-e a PC-s játékosközösséget, de mi egyelőre elégedjünk meg a Video Editorral és a szebb grafikával :).

felho123

Offline
2008. 11. 20. 21:00
Jönnek itt a jóhírek rendesen
kevin95

Offline
2008. 11. 20. 21:28
Jaja, bár engem ez nem érint, remélem, hogy az új fegyverek majd a pc-seket is érinteni fogja a továbbiakban, vagy kapunk mi is egy kisebb +csomagot
Najó nem leszek telhetetlen

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak