Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Hivatalos sajtóközlemény a DLC-ről

A mai nap folyamán közzétett örömteli hírünk után, amely a várva várt első DLC információkat hozta el, most a Rockstar Games egy hivatalos sajtóközleményben tudatta a még mindig kételkedőkkel az információ valódiságát. A közleményből egyébként újabb információk is kiderültek, de alant az egész szöveg magyarított verzióját is elolvashatjátok:

"New York, NY - November 20, 2008 - A Rockstar Games, a Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) leányvállalata büszkén jelenti be, hogy a várva várt első letölthető tartalom, a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned hamarosan megérkezik az Xbox 360® játék- és szórakoztatórendszerre az Xbox LIVE® online szórakoztató hálózaton keresztül. A világszerte 2009. február 17-én megjelenő, csak Xbox LIVE-on elérhető exkluzív csomag, a The Lost and Damned újabb tartalmakkal fog szolgálni, valamint a két, hivatalosan bejelentett letölthető tartalom közül elsőként lesz elérhető.

"Az epizódok készítése lehetővé tette számunkra hogy kiterjesszük a játék világa közti elbeszélő és interaktív kapcsolatot, számos innovatív módon," mondta Sam Houser, a Rockstar Games alapítója. "Reméljük, hogy a játék rajongói élvezni fogják a Liberty City életének új felfedezését, amely ebben az első epizódban foglaltatik."

A Grand Theft Auto IV áprilisi megjelenése óta példa nélküli elismerést és dicséretet gyűjtött be világszerte. A széria készítői, a Rockstar North fejlesztésében készülő The Lost and Damned egy új karakterrel és cselekménnyel fog szolgálni, ami egybevág a Grand Theft Auto IV történetével; új küldetések, amelyek utat nyitnak Liberty City újabb megismerésére, új multiplayer módok, fegyverek és járművek; és egy változatos, nagyobb mennyiségű zenei tartalom - minden színvonalas dolog, ami a Grand Theft Auto védjegye.

A Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned letöltéséhez szükséges egy teljes verziójú Xbox 360-as Grand Theft Auto IV, valamint egy Xbox LIVE tagság. Bővebb információk, többek között az árat illetően is, hamarosan bejelentésre kerülnek. Több információért látogass el ide: www.rockstargames.com/IV."

A bejelentésből tehát egyértelműen kirajzolódik, hogy a legelső letölthető tartalommal az Xbox 360 tulajdonosok az új küldetések mellett új zenéket, fegyvereket és járműveket kapnak a játékhoz. Arról még semmilyen híresztelés nem történt, hogy a DLC érinti-e a PC-s játékosközösséget, de mi egyelőre elégedjünk meg a Video Editorral és a szebb grafikával :).

2008.11.20 20:13  ▪ Forrás: Take Two  ▪ Írta: Ben Dover

felho123
Offline
2008. 11. 20. 21:00
Jönnek itt a jóhírek rendesen

kevin95
Offline
2008. 11. 20. 21:28
Jaja, bár engem ez nem érint, remélem, hogy az új fegyverek majd a pc-seket is érinteni fogja a továbbiakban, vagy kapunk mi is egy kisebb +csomagot
Najó nem leszek telhetetlen

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink